Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 48 10
Hot
Cinema 221972
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
 
8.0
Ποιότητα προβολής
 
10.0
καλησπερα πηγα χτες για πρωτη φορα ..πολες μα παρα πολες καμπινες αρκετα ανετες για μενα//αρκετα νεα ατομα..αν και δεν ειχε πολυ κοσμο ισως επειδη ηταν και δευτερα πολυ καλη κα8αριοτητα..παντου ειναι στα συν για μενα..μεγαλη γκαμα απο ταινειες με καλο ηχο και πιοτητα..επισεις 2 νταρκ ρουμ σκοτεινα οσο πρεπει..βαζω ενα μειον μονο οτι δεν εχει εστω μια μικρη αι8ουσα με ο8ονη ωπος τα αλλα σινεμα.ωστε να μπορεις να μην εισαι κλεισμενος σε μιακαμπινα..περασα αρκετα καλα ως πρωτη φορα και θα ξαναπαω..ουτος η αλλος εχω μια δωρεαν εισοδο πληρωσα 10 ευρω και χω αλλη μια δωρεαν..παρα πολυ καλο αυτο δεν νομιζεται?

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2012
simos40
Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2012
Καλησπερα φιλαρακι, εχω παει και γω καποιες φορες στο μαγαζι το οποιο οντος ειναι καθαρο και προσεγμενο ακομα, αλλα μαλλον επεσες στη περιπτωση τη μερα που πηγες, γιατι στο πανω οροφο εχει μια αιθουσα(που γινονται και κατι καλα!!!)με μεγαλη οθονη η οποια ισως να ηταν κλειστη!!! θα το διαπιστωσεις πιθανον την αλλη φορα Χαμόγελο
Θα συμφωνησω μαζι σου και στο θεμα του κοσμου εχει καλα τυπακια μεσα και τρυφερουδια, αυτα απο μενα ελπιζω να σε βοηθησα.


01 Ιουνίου, 2012
καλημερα φιλε, μια ερωτηση θελω να σου κανω γιατι δεν εχω παει ποτε στο συγκεκριμενο. Οι ταινιες που προβαλονται ειναι gay περιεχομενου?
07 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλησπερα φιλε εχει ολων των ειδων ταινειες οτι γουσταρης και γκεη και στρεητ εσυ διαλεγης τη 8ες να δεις
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3