Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 48 10
Hot
Cinema 224332
Γενική βαθμολογία

8.0
Γενική Εντύπωση

8.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

7.0
Ποιότητα προβολής

9.0
Γεια χαρά σε όλους . Πέρασα και εγώ μια βόλτα από το χώρο αυτό κατά τις 8 το βράδυ την Παρασκευή. με υποδέχτηκαν τα βογγητά από τις ταινίες που έπαιζαν στις καμπίνες και τα δωμάτια!!το γούσταρα τρελά αυτό!!!ο χώρος γενικά όμορφος και περιποιημένος.
τα δωμάτια αρκετά ευρύχωρα και με τα απολύτως απαραίτητα. στον πάνω όροφο υπήρχε και μια αίθουσα με μεγάλη τηλεόραση. εκεί έγινε όλο το παιχνίδι. ήταν μαζεμένα γύρω στα 5 άτομα τα οποία περνούσαν πολύ καλά Γλώσσα!!!!!!! κάπου εκεί χώθηκα και εγώ. ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. το μονάδικό αρνητικό ήταν ότι ορισμένοι από τους θαμώνες ήταν λίγο αδιάκριτοι στον τρόπο που σε προσέγγιζαν ,αλλά κανείς δε γινόταν αγενής...είναι παντως γενικά μια ωραία επιλογή για να γνωρίσει κανείς ενδιαφέροντες ανθρώπους και να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηδονής.... αυτά από εμένα. καλά να περνάτε ....

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2012
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2012
Εχω παει και εγω στο μαγαζι αυτο 6 φορες. πολυ καθαρος χωρος και απο εμπιρεια μπορω να πω πως μαζευει πολυ κοσμο απο τις 3 μμ και υστερα και παρασκευη σαββατο κυριακι παρα πολυ κοσμο, για το dark room δεν εχω να πω κατι γιατι δεν το εχω δοκιμασει αλλα οι καμπινες ειναι κορυφη!! Οι καμπινες ολες εχουν το αγαπημενο μου glory hole το οποιο σε μερικες εχει και ενα παραθυρακι για να απομονωνει αν δεν θες να το εχεις ανοιχτο!! μονο οι πολυ μεγαλες καμπινες με τα κρεβατια δεν εχουν και οι κοινοχριστοι χωροι! Οπως ειπα και πριν το glory hole ειναι το αγαπημενο μου και το εχω χρισημοποιησει πολλακις!! το μονο που δεν μου εχει τυχει ειναι κολαρακι απο glory hole!! οποιος παει δεν θα χασει!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1