Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 163 10
8 Downtown
Hot
Cinema
474029
Γενική βαθμολογία
6.7
Γενική Εντύπωση
6.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
7.0
Ποιότητα προβολής
7.0
Τα τελευταια χρονια οι ταινιες με ζομπι εχουν ξανακερδισει μεγαλη μεριδα του κοινου και συναντουν μεγαλη επιτυχια..
Πιστευω οτι μεγαλη μεριδα στην επιτυχια των ταινιων αυτων παιζουν οι γραφικοι χαρακτηρες που υπαρχουν εκει μεσα..
Ετσι και στο Adult Theater οπως και σε μια ταινια με ζομπι θα συναντησετε τον κοιλαρα killer που θελει να σε κομματιασει..Τον γυμνασμενο φετα τυπο που ψαχνεται γενικοτερα..Τον Nerd φοιτητη με τα γυαλια που τριγυριζει μεσα στο σκοταδι ψαχνοντας για πουτσο..Τον Αραβα/Πακιστανο και γενικα Ανατολιτη τυπο που και αυτος ψαχνει σαρκα να γευτει..Η μονη διαφορα του Adult Theater με την ταινια των Ζομπι ειναι οτι στην ταινια υπαρχουν γυναικες ενω εκει απολυτως τιποτα..
Και για να μιλησουμε σοβαραΠολυ αμφιβαλω αν εχουν πατησει οσες γυναικες γραφοντε οτι εχουν πατησει στις απο κατω κριτικες..
Ο χωρος παντως ειναι κυριλε,η τσοντα που επαιζε Αμερικανικη καλη και η καθαριοτητα μου φανηκε κομπλε!
Νομιζω πως το μερος απευθυνεται σε gay κοινο!
Πιστευω οτι μεγαλη μεριδα στην επιτυχια των ταινιων αυτων παιζουν οι γραφικοι χαρακτηρες που υπαρχουν εκει μεσα..
Ετσι και στο Adult Theater οπως και σε μια ταινια με ζομπι θα συναντησετε τον κοιλαρα killer που θελει να σε κομματιασει..Τον γυμνασμενο φετα τυπο που ψαχνεται γενικοτερα..Τον Nerd φοιτητη με τα γυαλια που τριγυριζει μεσα στο σκοταδι ψαχνοντας για πουτσο..Τον Αραβα/Πακιστανο και γενικα Ανατολιτη τυπο που και αυτος ψαχνει σαρκα να γευτει..Η μονη διαφορα του Adult Theater με την ταινια των Ζομπι ειναι οτι στην ταινια υπαρχουν γυναικες ενω εκει απολυτως τιποτα..
Και για να μιλησουμε σοβαραΠολυ αμφιβαλω αν εχουν πατησει οσες γυναικες γραφοντε οτι εχουν πατησει στις απο κατω κριτικες..
Ο χωρος παντως ειναι κυριλε,η τσοντα που επαιζε Αμερικανικη καλη και η καθαριοτητα μου φανηκε κομπλε!
Νομιζω πως το μερος απευθυνεται σε gay κοινο!
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2012
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2012
Κανεις λαθος φιλε μου.Κ γυναικες κ ζεβγαρια μπαινουν.Γυναικες σπανια,αλλα ζεωγαρια εχω δει κ εχω παιξει με πολλα.Μαλιστα σημερα ειμουνα κ εγω με την κοπελα μου κ ενα ζεωγαρι που βρηκαμε μεσα.
H
hamster1871
30 Ιανουαρίου, 2012
Μάλλον άτυχος ήσουν φίλε. Στο adult παίζουν όλα τα άτομα που ανάφερες αλλά παίζουν και ζευγάρια, ίσως να πήγες πολύ νωρίς Σαββάτου ή λόγω του κρύου που είχες τη μέρα που πήγες να μην πρόλαβες τίποτα. Πάντως κάνουν και θεματικές βραδιές που πάντα έρχονται και γυναίκες, οκ, μόνες οχι αλλά συνοδευομενες έρχονται
P
Pso_Laras
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2