Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 163 10
8 Downtown
Hot
Cinema
473790
Γενική βαθμολογία
9.0
Γενική Εντύπωση
9.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
8.0
Ποιότητα προβολής
10.0
Πραγματικά πολύ καλό! Στα μείον του ο φωτισμός που είναι πιο έντονος από ότι θα έπρεπε και είναι αποθαρρυντικός εάν θέλεις να παίξεις μαλακία.
Δίδεται και υγρό μαντηλάκι στην είσοδο. Το dark room ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο σκοτεινό. Το glory hole σε λίγο ξεκάρφωτο σημείο.
Δύο ζευγάρια συνάντησα εγώ. Το ένα ήταν λίγο χάλι μαύρο και όταν μπήκαν σε ένα από τα δωματιάκια απλά κλείσαν την κουρτίνα για να μη τους βλέπει κανείς.
Το άλλο μία μελαχρινή καταπλητική στο σώμα γυναίκα, με δικτυωτό καλσόν και ωραίο τατουάζ, με έναν μια χαρά κύριο με ξυρισμένο κεφάλι, όπου κάνανε φάση αρχικά μόνοι τους και μετά με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.
Πολύ καλή εμπειρία γενικά. Αν βελτιώσουν το φωτισμό ώστε να είσαι λίγο πιο "κρυφά" θα είναι πραγματικά τέλειο.
Η τσόντα σε εξαιρετική ποιότητα.
Δίδεται και υγρό μαντηλάκι στην είσοδο. Το dark room ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο σκοτεινό. Το glory hole σε λίγο ξεκάρφωτο σημείο.
Δύο ζευγάρια συνάντησα εγώ. Το ένα ήταν λίγο χάλι μαύρο και όταν μπήκαν σε ένα από τα δωματιάκια απλά κλείσαν την κουρτίνα για να μη τους βλέπει κανείς.
Το άλλο μία μελαχρινή καταπλητική στο σώμα γυναίκα, με δικτυωτό καλσόν και ωραίο τατουάζ, με έναν μια χαρά κύριο με ξυρισμένο κεφάλι, όπου κάνανε φάση αρχικά μόνοι τους και μετά με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.
Πολύ καλή εμπειρία γενικά. Αν βελτιώσουν το φωτισμό ώστε να είσαι λίγο πιο "κρυφά" θα είναι πραγματικά τέλειο.
Η τσόντα σε εξαιρετική ποιότητα.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2012
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ψήνω μία φίλη (που την πηδάω κιόλας) να έρθει μαζί μου εκέι μέσα. Θα ενημερώσω ώστε να έχουμε ικανό αριθμό θεατών.