Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 473790
Γενική βαθμολογία

9.0
Γενική Εντύπωση

9.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

8.0
Ποιότητα προβολής

10.0
Πραγματικά πολύ καλό! Στα μείον του ο φωτισμός που είναι πιο έντονος από ότι θα έπρεπε και είναι αποθαρρυντικός εάν θέλεις να παίξεις μαλακία.

Δίδεται και υγρό μαντηλάκι στην είσοδο. Το dark room ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο σκοτεινό. Το glory hole σε λίγο ξεκάρφωτο σημείο.

Δύο ζευγάρια συνάντησα εγώ. Το ένα ήταν λίγο χάλι μαύρο και όταν μπήκαν σε ένα από τα δωματιάκια απλά κλείσαν την κουρτίνα για να μη τους βλέπει κανείς.

Το άλλο μία μελαχρινή καταπλητική στο σώμα γυναίκα, με δικτυωτό καλσόν και ωραίο τατουάζ, με έναν μια χαρά κύριο με ξυρισμένο κεφάλι, όπου κάνανε φάση αρχικά μόνοι τους και μετά με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.

Πολύ καλή εμπειρία γενικά. Αν βελτιώσουν το φωτισμό ώστε να είσαι λίγο πιο "κρυφά" θα είναι πραγματικά τέλειο.

Η τσόντα σε εξαιρετική ποιότητα.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2012
Ενεργό Μέλος
79
Πόντοι:
360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2012
για πες τι φαση επαιξε με το ζευγαρι.. γαμησατε?
10 Ιανουαρίου, 2012
ναι όντως ο φωτισμός θα μπορούσε να ήταν λιγότερος, ειδικά στο υπόγειο. βέβαια έχουν αρχίσει και κάποιες φθορές στους καναπέδες... δε σεβόμαστε τίποτα ,πάει και τελειωσε... !
10 Ιανουαρίου, 2012
στο υπόγειο το μόνο που είδα εγώ ήταν gayδες με τις πούτσες έξω να ψάχνουν για περιποίηση, και γι αυτό και δεν κάθισα πολύ. Δυστυχώς πρέπει να κάνεις που και που βόλτα πάνω και κάτω ώστε να πετύχεις κάποιο ζευγάρι. αλλιώς μπορεί να μπει και να μην παρεις χαμπάρι.

Ψήνω μία φίλη (που την πηδάω κιόλας) να έρθει μαζί μου εκέι μέσα. Θα ενημερώσω ώστε να έχουμε ικανό αριθμό θεατών.
11 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μονο για θεατες μας θες?δεν υπαρχει περιπτωση να πηδηξουμε εμεις?
12 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ποτε κανεις μπορει να πετυχει ζευγαρι; υπαρχουν συγκεκριμενες μερες και ωρες; και αν πας στειλε ειδοποιηση
18 Ιανουαρίου, 2012
To glory hole που είναι? Τι παίζει εκεί? Βλέπεις ποιος είναι από την άλλη, ή παιζει να είναι αντρας και να νομίζεις ότι είναι γυναίκα?
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6