Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 473782
Γενική βαθμολογία

9.0
Γενική Εντύπωση

7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

10.0
Ποιότητα προβολής

10.0
Η επίσκεψη έγινε μεσημέρι προς απόγευμα. Ο χώρος είναι πεντακάθαρος και ο κόσμος που υπήρχε μέσα δεν έχει καμία σχέση αυτόν που υπήρχε στα άλλα σινεμά του είδους. Έκανα μια βόλτα να δω τον χώρο και ανέβηκα πάνω όπου υπάρχουν 4-5 καμπίνες στην σειρά, όπου η κάθε μία είχε τηλεόραση που έπαιζε διαφορετική ταινία από αυτή της αιθουσας, τζάμι δίπλα στην πόρτα με κουρτίνα και παραθυράκια αριστερα κ΄δεξια με συρρόμενο πορτάκι που έχει και μάνδαλο. Μπροστά από τις καμπίνες έχει 3 σειρές με καθίσματα και ακριβώς στο πλάι, έναν χώρο με καναπέδες.
Γιατί έγρψα το αλλά στον τίτλο. Έγω έκατσα επάνω στα καθίσματα και έβλεπα την ταινία, ώσπου σε μία φάση ανεβαίνει μια γυναίκα, μέτριας εμφάνισης από 35 εως 40, μαζί με έναν άντρα και αρχίζουν να περπατάνε μπροστά από τις καμπίνες. Εδω είμαστε λέω. Μπαίνουν σε μια καμπίνα κλειδώνουν την πόρτα και τα πορτάκια και κατεβάζουν και την κουρτίνα που είχε στο τζάμι. Οκ σκέφτομαι, δεν θέλουν παρέα ή κάποιον να τους βλέπει και συνεχίζω να βλέπω την τσόντα. 1 λεπτό μετα(μπορεί και λιγότερο), από τους δέκα άντρες που υπήρχαν στο σινεμα οι εννιά είχαν κολλήσει γύρω από την καμπίνα και έκαναν υπερπροσπάθεια, άλλοι να βρούν μια χαραμάδα από το τζάμι με την κουρτίνα για να πάρουν μάτι και άλλοι είχαν κολλήσει τα αυτιά τους στον τοίχο της διπλανής καμπίνας για να ακούσουν κάτι!! Ένας μάλιστα είχε κατεβάσει το παντελόνι του και τον έπαιζε κιόλας βλέποντας τι?? τιποτα απολύτως. Τελοσπάντων γούστα είναι αυτά, αλλά να γίνεται τέτοιο μακελειό για να δεί κάποιος ένα μικρό μέρος του σώματος κάποιας μέτριας γκόμενας που γαμιέται, από το μισό εκατοστό ορατότητα που άφηνε η άκρη της κουρτίνας, εμένα μου φαίνεται τραγικό. Οταν κατέβηκα κάτω, πριν φύγω, έκανα μια βόλτα και στην κάτω αίθουσα όπου είδα την γυναίκα που ήταν πριν πάνω να κάθεται μόνη της σε ένα από τα καθίσματα...
Πάντως θα ήθελα να πάω και βράδυ γιατί έχω διαβάσει οτι γίνονται φάσεις με ζευγάρια, αλλά την συγκεκριμένη περιοχή την αποφεύγω εδώ και καιρό τέτοιες ώρες, λόγω των γνωστων προβλημάτων εγκληματικότητας.
Τέλος, ενα μπράβο για τον χώρο και την διαμόρφωση.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2011
Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2012
Μαλλον πηγαμε την ιδια μερα. Κι εγω εβλεπα 5-6 ατομα να ειναι εξω απο την καμπινα και να προσπαθουν να δουν μεσα. Αλλα ματαια. Κυριακη δεν ειχες παει κατα τις 7-8?
04 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλημέρα. Όχι ήταν Τετάρτη.
04 Ιανουαρίου, 2012
Tι γίνεται τις Κυριακές απόγευμα?
04 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πολλες πιπες στα δωματιακια...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4