Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 163 10
8 Downtown
Hot
Cinema
473792
Γενική βαθμολογία
8.7
Γενική Εντύπωση
7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
9.0
Ποιότητα προβολής
10.0
Πήγα καιεγώ στο adult, όχι πρώτη φορά, την Τετάρτη το μεσημέρι. Είχα μόλις σχολάσει και βαριόμουν να γυρίσω σπίτι, έτσι πέρασα από το σινεμά. Όταν πήγαινα ήξερα οτι θα ήμουν μόνος (ε μέσα στο μεσημέρι χειμώνα ποιος πάει;) και έλεγα θα αράξω το πολύ πολύ να τον παίξω να χαλαρώσω. Όταν μπήκα μέσα ήμουν πραγματικά μόνος. Αράζω σε έναν καναπέ δεν παιρνούν 3 λεπτά και μπαίνει ενα ζευγάρι, αυτός στα 40 και η γυναίκα του στα 35 με κοίταξαν και έκατσαν στις αεροπορικές θέσεις ακριβώς στην ευθεία μου. Μετά από 5 λεπτά τα παιδιά έιχαν χαλαρώσει αρκετά. Έβλεπα οτι μου έριχναν κλεφτές ματιές. Κατάλαβα ότι με προκαλούσαν οπότε αποφάσισα να "παίξω" και εγώ σαν παιδί... Άρχισα να χαιδεύω τον καβάλο του παντελονιού μου, λίγο η ταινία λίγο η γκόμενα που ήταν *νάρα σε 30 δευτερόλεπτα μου ειχε γινει κόκκαλο. Ο τύπος έλυσε τη ζώνη του και τον πέταξε εξω, η γκόμενα γέλασε και έκανε οτι ντράπηκε. Τους λέω "παιδιά αν ενοχλώ να πάω επάνω" οπότε η γκόμενα είπε " σε είδαμε που μπήκες και για αυτό ήρθαμε", "ελάτε στον καναπέ να είμαστε πιο άνετα" τους λέω, πράγματι ήρθαν, η γκόμενα έκατσε στην μέση, μου πέταξε τον πούτσο έξω και άρχισε να μας τους παίζει. Πολύ γρήγορα έιχαμε βγάλει τα ρούχα μας και έγινε το απόλυτο όργιο με την γκόμενα να πιπώνει και τους 2 ταυτόχρονα. Ο τύπος πολύ γρήγορα αποσύρθηκε και μας έπαιρνε μάτι που του έσκιζα την γκόμενα, εμένα δε με χάλαγε καθόλου αυτό. Η τύπα πολύ καθαρή και από τις καλύτερες πίπες έβερ, το νιμού ξυρισμένο μυρωδάτο και πεντακάθαρο (η πρώτη γκόμενα που δεν αντέχει γλυφομούνι). Κάποια στιγμή ο τύπος μου λέει "κώλο γαμάς;" φυσικά του απαντώ και μου στύνεται στα 4.... Μάγγες συχάθηκα, δεν το πίστευα, έφερε το θεόμουνο για κραχτη και ήθελε και αυτός.... Δηλαδή οι τύποι ήρθαν για να βρουν "κρεας". Μου την έσπασαν. Αν μου το έλεγαν από την αρχή θα το αντιμετώπιζα αλλιώς. Φυσικά, αρνήθηκα, ντύθηκα και την άραξα επανω για κανένα τεταρτο μέχρι που έφυγα.
Α ρε γαμώ το... με το πουλί στο χέρι έμεινα...
Πάντως ο χώρος είναι σούπερ, πεντακάθαρος, διακριτικός. Στα μείον ότι απαγορευεται το κάπνισμα.
Α ρε γαμώ το... με το πουλί στο χέρι έμεινα...
Πάντως ο χώρος είναι σούπερ, πεντακάθαρος, διακριτικός. Στα μείον ότι απαγορευεται το κάπνισμα.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2011
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
τουλαχιστον δεν ησουν τελειως ατυχος
αυτό είναι στα συν, όχι στα μείον
Τουλάχιστον πρόλαβες και γεύτηκες το μουνάκι!