Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 475996
Γενική βαθμολογία

6.3
Γενική Εντύπωση

4.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

8.0
Ποιότητα προβολής

7.0
εγω πηγα πριν καμια δεκαρια μερες , καθημερινη κατα της 3 το μεσημερι ( ετυχε να περναω απ εξω για δουλεια ). μεσα ηταν τρεις gay που απλα την παιζανε στον εξωστη , εγω το υπογειο δεν το βρηκα ( που ειναι ρε παιδια ? , δεν ειδα πουθενα σκαλες για κατω..) . Σε 5 λεπτα ειχα φυγει , κριμα τα 7 ευρω... Ο χωρος όντως ειναι ωραιος , αλλα νομιζω οτι θα μαζευονται μονο gay.... μακαρι να αλλαξει η φαση και να πηγαινουν και ζευγαρια και γυναικες αλλα δεν το βλεπω... στην ελλαδα εχουμε πολλα ταμπου....

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2011
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2011
φιλε μου πανε και ζευγαρια..εγω εχω πετυχει μερικεσ φορες...επισεισ μεσα εχει παντα κατα τησ 9 μια γκομενα με ωραιο σωμα που προσφερει απο τη καταλαβα τησ υπηρεσιες τησ επι πληρωμη ειναι μια μελαχρινη ( μαλια) πιστεβω να την εχουν δει και αλλοι εγω οσεσ φορες εχω παει την εχω πετυχει.τωρα το υπογειο εχω δει δυο σκαλεσ μια σιδερενια στρηφτη και μια διπλα στην εισοδο τσιμεντενια δεν ξερω ωμοσ σε πια απο τησ δυο πας στο νταρκ ρουμ..πιστεβω η φιλοι εδω να βοη8ησουν και να μας πουν
18 Νοεμβρίου, 2011
αριστερα απο το ταμειο ειναι η σκαλα....πριν μπεις μεσα....τσεκαρε το την επομενη φορα αλλα δεν αξιζει!
A
alpula
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2