Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 473753
Γενική βαθμολογία

9.7
Γενική Εντύπωση

9.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

10.0
Ποιότητα προβολής

10.0
Πέρασα κι εγώ μιά βόλτα από 'κει,αφού διάβασα τόσα,Κυριακή,δύο φορές
μία κατά τις 20.00 και μία κατά τις 00.00!
Ο χώρος είναι απλά άψογος και από διαρύθμιση αλλά και από ποιότητα υλικών!
Επίσης είναι καθαρός με συχνό πέρασμα του προσωπικού και για καθαριότητα και για ασφάλεια αλλά με διακριτηκότητα και χωρίς ανάμιξη σε τυχών ......καταστάσεις!
Και στις δύο φορές υπήρχαν άνθρωποι από διάφορες κατηγορίες,gay,straight και από ένα ζευγάρι την κάθε φορά!
Την πρώτη φορά το ένα ζευγάρι (πάντα στον εξώστη)ήταν στους καναπέδες και μαλάκιζε ό ένας τον άλλο!
Είχε μάτι μιας και η κοπέλα είχε ανοιχτά τα πόδια και σε κοινή θέα τα "κάλη της",αλλά τίποτα παραπάνω!
Την δεύτερη φορά το άλλο ζευγάρι καθόταν στα κανονικά καθίσματα του εξώστη στο κέντρο και ο άντρας μαλάκιζε την κοπέλα κάτω από το φόρεμα.
Μόλις όμως έβλεπαν πως τους κοιτούσαν,σταμάταγαν!
ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά!
Δεν ξέρετε που ήρθατε;
Αν θέλατε να κάνετε μόνο αυτό καθόσασταν και στο σπίτι σας με μία τσόντα αφού δεν θέλετε να σας βλέπουνοι άλλοι!
Το πρώτο ζευγάρι,μπορεί να μην προχώρησε σε σεξουαλική πράξη αλλά μας τα έδειξε όλα!
Και αυτό είναι το νόημα σ'αυτόν τον χώρο.
Άλλοι γουστάρουν να παίρνουν μάτι και άλλοι να κάνουν επίδειξη!
Σε γενικές γραμμές πάντως και παρ'όλο που ο κόσμος τώρα επιστρέφει,πιστεύω πως θα έχει ωραίες καταστάσεις και διαφορετικές από άλλα τσοντοσινεμά του χαμού!
Αρκεί να κρατηθεί το επίπεδο καθαριότητας και διακτιτηκότητας.
Δεν λέω,προτάσεις θα γίνουν από διάφορες κατηγορίες αλλά να μην υπάρχει ενόχληση και πίεση.
Εμένα μου έκανεκάποιος gay πρόταση,αλλά μόλις του είπα ευγενικά πως δεν μπορώ να "λειτουργήσω" έτσι γιατί είμαι straight,με ευχαρίστησε και έφυγε χωρίς άλλη ενόχληση!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2011
manos 1810
Ανώτερος
25
Πόντοι:
5.345
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού