Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 168 10
Cinema 501390
Γενική βαθμολογία

8.3
Γενική Εντύπωση

10.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

8.0
Ποιότητα προβολής

7.0
Πάντα ήθελα να εκθέσω το κωλαρακι μου σε ενα dark room και να το αφήσω εκτεθειμένο και έτοιμο για όποιον του αρέσει να βγάλει επάνω του ότι βρώμικη σκέψη έχει χωρίς να τον βλέπω και να βλέπει και χωρίς να ξέρω τι θα μου κάνει. Έτσι το πήρα απόφαση και πήγα στο συγκεκριμένο σινεμά άφησα τα πράγματα μου στο ντουλάπι και έμεινα μόνο με ένα διάφανο μαύρο εσώρουχο από επάνω με ζαρτιέρες , δίχτυ κάλτσες της γόβες μου και έβαλα και το ροζ φλάτ κλουβί μου ώστε να καταλάβουν όλοι πόσο θέλω απόψε να γαμηθώ. Αφού γύρισα όλο το σινεμά κουνώντας προκλητικά το κωλαρακι μου έκανα νόημα σε όλους όσους με κοίταζαν το υπόγειο πέρασα όλους τους χώρους πρέπει να είχε περίπου 20 άτομα και στο τέλος πέρασα μπροστά από την κεντρική οθόνη στάθηκα και έδειξα το κωλαρακι μου σε αυτούς που κάθονταν . Έφυγα και πήρα το δρόμο για το υπόγειο περπατώντας σαν κοριτσάκι. Πέρασα προσεκτικά από την είσοδο και κατέβηκα στο υπόγειο μπήκα στο κουτί έβαλα το κωλαρακι μου σε κοινή θέα ενώ άκουσα τα πρώτα βήματα και μια φωνή που με φώναζε πουτανάκι. Πριν προλάβω να απαντήσω ένα χέρι άρχισε να χαϊδεύει τα κωλομέρια μου και να τα ανοίγει και μια πουτσα μπήκε από την πλαϊνή τρύπα την πήρα στο στόμα μου και άρχισα να την ρουφάω έχω το χέρι άρχισε να χαϊδεύει τη λιπαρή και ανοιχτή μου τρύπα αλλά πριν προλάβω να το νιώσω έβαλε το καυλί του μέσα μου με μια κίνηση και ένας αναστεναγμός ηδονής βγήκε από μέσα μου ενώ το καυλί του άλλου ήταν στο στόμα μου. Άρχισε να με ξεσκίζει αλύπητα ενώ με κρατάει από την λεκάνη για να μπαίνει όλος μέσα μου. Τον νιώθω να χύνει μέσα μου έτσι κατάλαβα ότι ήταν χωρίς προφυλακτικό σειρά πήρε αυτός που του έκανα πίπα ενώ αυτός που με γαμαγε έφερε το χυμένο καυλί του στην τρύπα να το καθαρίσω και εγώ δεν αφησα τίποτα επάνω του . Μια άλλη πουτσα είχε μπει μέσα μου αλλά έχυσε γρήγορα αφού την είχα κάνει εγώ να μην μπορεί να αντέχει πολύ μου το έδωσε στη τρύπα και έγλειψα τα πάντα πάνω στο καυλί του . Έφυγαν και έμεινα για λίγο έτσι με το κωλαρακι μου ανοιχτό να περιμένει την επόμενη δόση. Σε λίγο κάποιοι κατέβαιναν τα σκαλιά έφτιαξα το κωλαρακι μου να βγαίνει από την τρύπα περισσότερο πριν προλάβω δύο σφαλιάρες έπεσαν στα κωλομέρια μου και πριν προλάβω να συνέλθω κάτι τεράστιο μπαίνει με δυσκολία μέσα μου .Πονάω του φώναξα αλλά μην σταματάς σε παρακαλώ τον ικέτεψα το θέλω μέσα μου και με ένα τράβηγμα της λεκάνης μου με αποτελείωσε αφού το έβαλε όλο μέσα μου και χωρίς σταματημό άρχισε να με γαμάει χωρίς σταματημό πρέπει να είναι πιο χοντρό από μπουκάλι τα υγρά μου είχαν αρχίσει να τρέχουν έχω από την τρύπα μου αφού πλέον είχε ανοίξει. Με γάμαγε αρκετή ώρα τόση που είχε αρχίσει να το πουλάκι μου να να τσούζει αφού πλέον δεν είχε άλλο σπέρμα να βγάλει και αυτό συνέχιζε να χύνει ότι μπορούσε και εγώ να βογγάω σαν κοριτσάκι. Ένα καυλί όμως μπήκε από την τρύπα και το πήρα στο στόμα μου και άρχισα να το ρουφάω με παύσης αφού το ξεκώλιασμα συνεχιζόταν. Ξαφνικά όμως μπήκε όλος μέσα μου και σταμάτησε βαθιά μέσα μου και άρχισε να αδειάζει άφθονο σπέρμα τόσο που πρέπει να έφτασε στο στομάχι μου ενώ βόγγαγε και αυτός και εγώ με το άλλο καυλί να να χύνει και αυτό στο στόμα μου αφού μάλλον η όλη κατάσταση τον είχε καυλώσει τόσο πολύ που δεν άντεξε . Βγήκε από μέσα μου και ένιωσα το κενό που είχε δημιουργηθεί από το άνοιγμα έφερε το καυλί του στην τρύπα και έγλειψα τα υγρά που είχε επάνω του με δυσκολία το πήρα στο στόμα μου το καθάρισα καλά και αφού σταμάτησα το έχασα από τη τρύπα. Κάποιοι άρχισαν να αγγίζουν την ανοιχτή πλέον τρύπα μου γεμάτη από σπέρμα και ομιλίες έκπληξης. Ένιωσα ένα καυλί να προσπαθεί να μπει μέσα μου αλλά μάλλον το κωλαρακι μου είναι πλέον τέλειος ανοιχτό που απλά μπήκε και εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. Προσπάθησε κι άλλος που μετά ένιωσα την γροθιά του να μπαίνει μέσα μου χωρίς να πονεσω αφού έπαιξε με την γροθιά του στον κωλο μου έχυσε και έφυγαν όλοι αφού και εγώ έβγαλα το κωλαρακι μου από την τρύπα και σηκώθηκα τα υγρά έτρεχαν από το κωλο μου χωρίς να μπορώ να τα κρατήσω μέσα μου. Μετά από αυτό το βράδυ το κωλαρακι μου έγινε μουνάκι γιατί δεν έκλεισε ποτέ. Συνεχίζω ακόμα και σήμερα να πηγαίνω στο σινεμά... Και πάντα φεύγω γεμάτος και ανοιχτος

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2024
GrSheLover
Μέλος
1
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 kon_ntinos, Andriana, dinamitisc5 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2025
Τι περιμένεις να κολλησεις; συφιλη; aids;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1