Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 167 10
8 Downtown
Hot
Cinema
492649
Γενική βαθμολογία
7.7
Γενική Εντύπωση
7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
9.0
Ποιότητα προβολής
7.0
Επίσκεψη στο σινεμά 4 απόγευμα, πολύ λίγος κόσμος ανέβενω πάνω στης καμπίνες ένας τύπος στη τρίτη καμπίνα με εσώρουχα, μπαίνω δίπλα στην άλλη καμπίνα και κατεβάζω παντελόνι και πλησιάζω στη τρύπα που είναι αρκετά μεγάλη , ένα από τα,συν του μαγαζιού, αρχίζει μια ωραία πιπα , σηκώνεται μου βάζει κάποτα και στεινει το κωλαράκι του , αρχίζω να τον πήδαω με,πολυ άνεση και σε 10 λεπτά εχυσα μέσα,στο λάστιχο, τελειώνω ανεβάζω το παντελόνι μου και κάνω βόλτες, για καμιά ώρα,υσηχια καθόλου κόσμο, μπαίνω σε,μια καμπίνα και αράζω αρκετή ώρα καμία ωρίτσα περίπου, υσηχια , μετά ακούω βήματα πολλά βγαίνω, 3 μαζεμενει ποιο εκεί στους καναπέδες ο ένας γάμουσε έναν 30 χρόνο ωραίο παιδί και ο άλλος τον έπαιζε, βάζω καποτα και περιμένω τη σειρά μου , λίγα,χάδια στο πουτσο μου από αυτών που γαμιωταν, σε λίγο τελειώνει ο άλλος και τον βάζω εγώ μέσα, σε 15 λεπτά,εχυσα για 2 φορά, πάω δίπλα και σηκώνω τα παντελόνια μου τουαλέτα πλύσιμο και έφυγα, πότε δεν φεύγεις αχυστος από εκεί μέσα, ωραίος χώρος καθαρός και πάντα,ωραίες φάσεις
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2025
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού