Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 162 10
Cinema 470742
Γενική βαθμολογία

8.7
Γενική Εντύπωση

9.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

8.0
Ποιότητα προβολής

9.0
Μετα απο μια εντονη μερα ηρθε η ωρα να χαλαρώσω..σφυρίζω στο 2ποδο σκυλο μου και φυγαμε για το DownTown...

Για αρχη μπαίνω στην αιθουσα με το σινεμα ..ηταν τοσο εντονο το αντρικο στοιχειο που ειχαν κυριαρχήσει το χωρο... κατι που με καυλωσε πολυ εντονα ..μια αιθουσα με καθαρους και καυλωμενους αρσενικους γαμιαδες ! ως θηλυκή επιβήτορας ηταν τρομερο συναίσθημα να ειμαι μαζι τους....
Έκφυλη και καυλωμενη και με σταθερα βηματα επιλεγω να κατσω στη μεση, βγαζω τα μποτακια μου απλωνω τα ποδια μου και ο σκυλος αρχιζει να ασχολειτε χερια και στομα ...σιγα σιγα τα αρσενικα με κυκλώσανε ερεθισμένοι μα και πανέξυπνοι αμεσως καταλαβανε με τι ειχανε να κανουν ...αμεσως καταλαβανε οτι ανεικω στην φετιχιστικη πλευρα του νομισματος και τοτε ανοιγω τα ποδια μου και βαζω το σκυλο να με γλυφει με αποκλειστικοτητα το μουνι μου ...μουσκεμα και παντα με τα ποδια ανοιχτα γερνω ελαφρος προς τα πισω και παντου πουτσες καποιοι απλα να με αγγιζουν , αλλοι να γλείφουν το στηθος μου ,ειχα απλωσει τα χερια μου να αγγιζω τα κορμια τους το πεος τους ηταν κορυφαια αισθηση ...εχυνα ξανα και ξανα...ενιωθα τοσο ελευθερη ...ειχα μουδιασει με το σκυλο να με εχει φτασει ουρανο..τον βουταω και τον βαζω να κατσει ..τι εγινε σκυλε φορας το chastity cage ωρα να σε δειρω με το μουνι μου...αφου του βρεχω και τα μεταλλα σηκωνομαι και τον κατεβαζω υπογειο πισω στο δωματιακι με την ειδικη πολυμορφικη κοκκινη καρεκλα ...καποιοι μας ακωλουθησανε ...καθομαι απλωνω τα ποδια μου ο σκυλος στη θεση του με τη γλωσσα να παιζει με τα βρεγμενα μου μουνοχειλα ενας στο δεξι μου ποδι αλλος στο αριστερο ...ο τροπος που γλειφανε τα δαχτυλα τον χεριων μου και το πως κοιταζαμε ο ενας τον αλλον με εκανε να δωρισω και την τελευταία μου σταγονα για σημερα.... Για αλλη μια φορα περασα υπεροχα ... Για αλλη μια φορα κερδισανε το σεβασμο μου... see you...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2024
Magi
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 Ντουνταράς, giannSL, Altec73 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2024
μονο που σε φανταστηκα καυλωσαν κ οι πετρες!
review reaction 3 Ντουνταράς
10 Νοεμβρίου, 2024
Καλές οι ταινίες ζουλαπι, δεν μας ενημερώσες Money MouthMoney Mouth. Αντε ρίξε κάνα νερό και στη μούρη σου να ξυπνήσεις ΜαλακίαΜαλακία
review reaction 3 ΦΑΚΙΡΗΣ
10 Νοεμβρίου, 2024
τελεια θα περασες και εμενα το ας πουμε φετιχ μου ως ενα σημειο βεβαια ειναι να γλυφω ,οταν χυνει ειδικα φτιαχνομαι παρα πολυ , να περνας παντα καλα
review reaction 1 Ντουνταράς
11 Νοεμβρίου, 2024
Γράφεις στο μέσο της κριτικής => γερνω ελαφρος προς τα πισω και παντου πουτσες καποιοι απλα να με αγγιζουν , αλλοι να γλείφουν το στηθος μου...

Μόνο και μόνο ότι υπήρχαν 15 πούτσες αντί για μία έστω ντούντα, ε με κάνει να απορώ Money Mouth
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4