Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 473761
Γενική βαθμολογία

7.7
Γενική Εντύπωση

9.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

8.0
Ποιότητα προβολής

6.0
Επισκεψη στον πολυχωρο Παρασκευη 8 Νοεμβριου απογεμα.

Στην εισοδο η ταμιας προσπαθει να πλασαρει την τιμη για το ολοημερο εισητηριο, κανοντας ερωτηση αν θα μας χρειαστει το ολοημερο.

Εκανε εμφανιση στις κατω καμπινες ηλικιωμενο cross dresser, με τα ολα του, αλλα ηταν συνεχεια στο κινητο και εφαγε μεγαλη απαξιωση, καποια στιγμη βγηκε καποιος επισης ηλικιωμενος απο την καμπινα, προφανω θα συζητουσαν τεχνικες για προσφατο τουρνουα κουμ καν ή θα ανταλλαξαν τραπουλες.

Ηρεμια στους χωρους και μια γνωστη φατσα που σπαει αρχιδια να κανεις παρεα μαζι του.

Για να αποφυγω αυτο το δεδομενο και να μη μου χαλασει η διαθεση πηγα στον υπογειο χωρο και ανεβηκα στο πρωτο πατωμα με τον καναπε.

Στην οθονη ξανθο κοντοπουτανο
με κυτταριδατο κωλαρακι, ρομαντικες κραυγες και πεταχτα φιλια, με φρυδι τζουλιας μιας και ειναι επικαιρο το θεμα και πλαστικο βυζι ρουκετα με ρογα περονι.

Γυρω στις εννεα παρα η οθονη στο σινεμα στη κεντρικη αιθουσα επαιζε επαναληψη μια λευκη με μαυρο ανθρωπο σε σκληρο πορνο, κλασσικα ξεχασμενα φιλμ απο το καλοκαιρι.

Σκαει μυτη η υπουακτικη ξανθια
και αμεσως τρενακι ενα ζευγαρι.

Η υποτακτικη ξανθια τοποθετησε το κορμι της στην τελευταια καμπινα της κεντρικης αιθουσας, εκει στα glory hole με τον καναπε.

Πρωτος μπηκε μαζι της, μαλλον ουτε τα ρουχα της δεν ειχε βγαλει, αγροτης, που αναρωτηθηκα πως δεν ηταν στο καφενειο να σχολιαζει την σημερινη συγκομιδη πορτοκαλιων.

Μολις βγηκε ανοιγοκλεινε η ξανθια την πορτα για να φυγει η μποχα.

Δευτερος εκανε την κινηςη ενας στυλ υδραυλικος, μολις ανακαλυψε οτι υπαρχει γυμνη φυσιογνωμια μεσα στη καμπινα
τον πεταξε εξω και τον μαλακιζε σε ταχυτητα φωτος.

Εχω την εντυπωση οτι εφαγε ακυρο γιατι ειχα τα ματια μου στο ζευγαρι
που η τυπισσα μολις καθησε στο νουμερο δυο καναπε με τον δικο της αρχισε να γδυνεται!
Αποφασισμενη για ολα
σκεφττηκα!
Φορεσε ενα συνολακι μαυρο δαντελωτο, απο πανω μεχρι κατω
και τις καυλιαρικες γοβες!
Ετοιμαστηκε και ξεκινησε να τσιμπουκωνει τον δικο της!

Εστρεψα την προσοχη μου στην ξανθια, οπου την ειδα ντυμενη πλεον στην αρχη του διαδρομου με τις καμπινες, σκεπτικη και με το χερι στο στομα, ισως να ατμιζε, ισως να περιμενε οδηγιες.

Η μελαχροινη ετρωγε σκαμπιλια στα κωλομερια απο τους υποψηφιους,
και ειχε στηθει και ετοιμη.

Ενας μπαρμπας προσπαθουσε να τον σηκωσει, να της τον δωσει στο στομα, αλλα του ελεγε με ωραιο τροπο, σε λιγο και την επομενη φορα.

Απτοητος ο συνταξιουχος, δεν ξεκαβαλαγε!

Τελικα πηρε θεση απο πισω ενας ξεχασμενος τυπας απο τα 80'ζ με σωβρακο washed μαυρο, οπου περισσοτερο αγχος ειχε για το μπουφαν του μη το καβατζωσει κανεις παρα να βρει τον ρυθμο και να ξεμουνιασει τη γκομενα που το αναζητουσε τοσο πολυ!

Σειρα εμπρος πηρε ενα σ αλλος τυπας.

Καυλιαρα πολυ η τυπισσα και με κραυγες αληθινες, φανταζομαι, να λυσσαει και να μη της φτανουν.

Το κοινο ηταν ενας μπρος
ενας πισω
δυο με τα παλαμαρια
ενας που χαζευε και τριβοταν σαν να ειχε αλεργιες,
τον μπαρμπα να τον υπολογισω;
Και εγω παρατηρητης!

Η γκομενα οταν κοιτουσε προς τα πισω για να δει το κοινο της και να μετρησει τη σειρα, ενιωθα οτι το βλεμμα της ελεγε καθαρα ελα και εσυ!

Η μπροστα η κινηση τελειωσε στο στομα της και ο δικος της φωναζε να τα πασελειψει στα βυζια, οσο ο ιδιος παρακολουθουσε το σκηνικο και τον επαιζε!

Η πισω κινηση ειχε λιγο ακομη γιατι ειπαμε το αγχος.

Τελικα τα παραταει η πισω κινηση και χωνεται ενας νεοτερος αγωνιστης.

Χαστουκια στα χαστουκια και η τυπισσα να ψαχνει πουτσα για το στομα της.

Τελικα πηρε την αποφαση και γυρισε κανονικη θεση με ανοιχτα τα ποδια και ελεγε ελατε να χυσετε το μουνακι μου οσοι ειστε ετοιμοι!

Μαζευτηκαν τρια ατομα, στριμωξιδι, δηλαδη ο ενας που την επαιρνε και τον εκοψε, ενας αλλος συναγωνιστης που ειχε βγαλει ολα του τα ρουχα και φυσικα ο συνταξιουχος που αν δεν εδινε δεν θα ησυχαζε.

Κανεις δεν την εχυσε στη μουναρα της.

Προσπαθησε ο συνταξιουχος να μπει μεσα στη μουναρα της,
καθως τον εβλεπα να προσπαθει εκανα εικονα το παχουλο σκυλι μου να προσπαθει να καβαλησει τον παχουλο μουνι της σκυλας μου.

Προσπαθησε τουλαχιστον και ξανα με ευγενικο τροπο του ειπε την επομενη φορα!

Η δικαιολογια του ηταν οτι ειχε φορεσει την καποτα αναποδα!

Επιτελους καταλαβε ο μπαρπμας και αποσυρθηκε!

Σηκωθηκε και το ζευγαρι και πηγε τουαλετα για να αποχωρησουν και αυτοι.

Μελαχροινη τυπισσα με 1,5 βυζι κρεμαστο και σωμα με σοβαρα καπουλια για χειρολαβες!

Η ξανθια ειχε μεταφερθει στον πρωτο οροφο,
πρωτη καμπινα.

Απο εξω υποψηφιοι που ηταν κατω και ειχαν κανει πηγαδακι.
Ενας ειπε το θεϊκο οτι πηγαινει με ραντεβου.
Ο αλλος ειπε το θεϊκο οτι την βαραει με το μαστιγιο μεσα καποιος.
Ο τριτος ειπε οτι δεν ηθελε να γαμησει την τυπισσα κατω στην κεντρικη αιθουσα, δεν του αρεσε.

Αλλα αν ειχε αρχιδια θα ελεγε την αληθεια, οτι τον εκοψε, παρατηρητης ημουν και το ειδα και το ακουσα!

Τελικα η ξανθια ειχε μεσα στη καμπινα ενα απο τους αλλους μπαρπαδες που υπηρχαν στο χωρο.

Κατοπιν ηρθε ζευγαρι νεο.
Μαντραχαλας ο τυπος ψηλος και γυμνασμενος,
Ξανθο κοντο μοντελο η τυπισσα
ντυμενη στη τριχα, ετοιμη για σοβαρη εξοδο!

Φυσικα και οι υποψηφιοι τρομαξαν απο τον σκληρο χυστη που την συνοδευε και δεν εκαναν ουριτσες μεγαλες.

Το πηγαδακι εσπασε και κανα δυο ακολουθησαν το νεο ζευγαρι
κανα δυο καθησαν εξω απο την καμπινα που ηταν η υποτακτικη.
Εξω απο την πορτα συζητουσαν και ελεγαν διαφορες παπαριες.
Κλασσικοι μπαχαλακηδες!

Μολις εφυγε το ζευγαρι αυτο, εγινε ξανα πηγαδακι με τον φαφλατα τυπα που προηγουμενως ελεγε οτι δεν ηθελε να γαμησει την ξεκωλιαρα,
ελεγε ξανα οτι εκανε προταση στον μαντραχαλα να πανε σε αλλη καμπινα και δεν ηθελε και τετοια κουμαντα.

Γυρω στις δεκα ηρθε νεα φουρνια απο υποψηφιους.

Νεες φατσες αλλα και μερικες απο τις παλιες που πρηζουν μπαλες με τα μηνυματα των κινητων,
με τα βιντεακια στο you tube,
με το να σε κοιτανε επιμονα και να γλυφονται για το καυλι σου.

Μετα απο μιση ωρα κανει εμφανιση η Νικολ.

Μουναρα, στα σιγουρα, με ολοσωμο δαντελωτο και πορνοπαπουτσα!

Κανοντας τη βολτα της για να ενεργοποιησει τυχαιους που κοιμοντουσαν στους καναπεδες και να την δουμε οτι ηρθε, η ουρα που ειχε ηταν μεγαλυτερη απο τα black friday.

Προσπαθουσε να σταθεροποιηθει καπου
σε καποιο μερος
σε καποια καμπινα αλλα δεν της εδιναν αερα.

Εφυγα και πηγα στο υπογειο
απολυτη ηρεμια και περισσοτερη δροσια.
Χαζεψα εκει και εκανα μερικες ασκησεις μαθηματικων που χρωστουσα απο το λυκειο.

Επιστροφη στον οροφο και η νικολ ειχε βρει παρηγορια στις επανω καμπινες νουμερο τρια.

Οι οπαδοι απο εξω να εχουν στησει αυτι στην κυριολεξια στην πορτα μηπως και ακουσουν καμια αττακα να την λενε και αυτοι.

Η ουρα μου θυμισε πρωινο παρελθοντος στην εφορια.

Εβγαινε ο ενας, η πορτα εκλεινε και περιμενε να μπει ο επομενος.

Ηταν ησυχοι ομως αλλα και φυσικα δεν ελειπαν τα πηγαδακια και ο πραγματικος τους εαυτος.

Ειχαν μεινει δυο υποψηφιοι εξω απο την καμπινα με τη Νικολ και ημουν κοντα να παρω σειρα και εγω!

Ξαφνικη κινηση ομως ειχε πλακωσει στο χωρο του dark room αλλα δεν εδινα σημασια, πιστευα οτι καποια φαση μεταξυ τους θα επαιζε και θα επαιρναν ματι και ουρα!

Απροετοιμαστος ομως πιαστηκα καθως ξεφυτρωσε απο το dark room ζευγαρι νεας ηλικιας!

Γυρω στα 25.Σταθηκαν και αυτοι εξω απο την καμπινα που εδινε πονο η Νικολ.

Εβλεπαν τσοντα και οι ενδιαφρομενοι ειχαν κλεισει το διαδρομο σαν ρομποτακια που περιμεναν να τους πατησει καποιος το play για να μετακινηθουν!

Περασαν απο το μικρο σινεμα, αλλα εκει επαιζε καθαρα gay τσοντα με τρεις να αλληλογλυφονται, γελασαν και πηγαν στη κεντρικη αιθουσα.

Δεν το ειδα το ζευγαρακι αυτο να ειναι ψημενο για παιχνιδι και παρεμεινα στη θεση μου, χωρις να ενοχλω κανενα.

Η κοπελα ηταν και αυτη μελαχροινη με μακρια μαυρα μαλλια, παχουλη αρκετα με γυαλια μυωπιας.

Γυρω στη 1:30 στις καμπινες της κεντρικης αιθουσας ακουστηκε μια γυναικεια κραυγη, απο τις γνωστες,
δεν εδωσα σημασια, σκεφτηκα απο την κεντρικη οθονη θα ειναι..
Σε περασμα μου ομως ηταν δυο τυποι εξω απο την πρωτη καμπινα.
Ανοιγει η πορτα,
κλεινει,
ανοιγει,
κλεινει
και ανοιγει για τελευταια φορα μισανοιχτη.

Ενας τυπας μεσα και μια ολογυμνη μελαχροινη επισης με τα γοβακια της να ριχνει τα μαλλια στο προσωπο της γιατι ντρεποταν.

Ο τυπας λεει τα εξης σε αυτον που καθοταν εξω απο την πορτα:

" φιλε, ειμαστε φιλοι, δεν ακουμπας, μονο κοιτας, ενταξει;"

"ενταξει"

"φιλε, ειμαστε φιλοι με την κοπελα,
δεν ακουμπας, μονο κοιτας, ενταξει;"

"ενταξει"

"πηγαινε τωρα κατσε καπου αλλου"

Ποιος ξερει τι ονειρα εβλεπε ο τυπος.

Η τυπισσα βγηκε ολογυμνη στην πορτα και ποζαρε στον δικο της.
Πηγε ολογυμνη στη τουαλετα και βγηκε ξανα για την καμπινα.

Συνεχισε να ποζαρει στην πορτα και αυτο.

Ο χωρος ηταν καθαρος με μια Ινδη που φορουσε την παραδοσιακη φορεσια να τον προσεχει.

Στον επανω οροφο αρκετες στιγμες δεν υπηρχε ανανεωση του αερα και μυριζε κλεισουρα και χνωτα, οταν πλακωσε ο κοσμος ανοιξαν τον εξαερισμο και καπως καθαρισε.

Η προβολη στην κεντρικη αιθουσα για αρκετες ωρες ηταν ουδετερη.
Στο παρελθον βλεπαμε ποικιλια.
Στις επανω καμπινες και στον υπογειο χωρο με τις οθονες ηταν πολυθεματικες, προσωπικα μου αρεσαν περισσοτερο.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2024
cocos30
Σπουδαίος
16
Πόντοι:
2.477
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Nubic, batist, Katz και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού