Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 159 10
Cinema 464766
Γενική βαθμολογία

6.7
Γενική Εντύπωση

8.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

6.0
Ποιότητα προβολής

6.0
Είμαι πελάτης μια ανα δίμηνο και ομολογώ πως είχα πάρα πολύ καιρό να δω γυναίκα στο μαγαζί. Επίσκεψη λοιπόν γύρω στις 16:10 μετα από μια πολύ γρήγορη ματιά στο ισόγειο οδευω στον όροφο. Εκεί με έκπληξη βλέπω δύο άτομα μπροστά στην πρώτη καμπίνα να παίρνουν μάτι τύπο να κάνει γλειφομούνι στο κορίτσι.
Το κορίτσι φόραγε κορμάκι και ήταν γύρω στο 175 και περί τα 60-65 κιλά με αθλητικό κορμί ηλικία 29-35. Εκεί λοιπόν που κάθονταν για μπανηστηρι κολλάω κ εγώ.
Με το που με βλέπει με καρφώνει και λέει "φέρτε τις πουτσες σας αγόρια" όσο οι άλλοι δύο ψάχνονταν και σφαλιαριζονταν για να δουν αν είναι αλήθεια αυτό που άκουσαν εγω είχα ήδη πετάξει και κέρναγα ψωλή το κορίτσι. Μετά από λίγο ο τύπος που εγλυφε έχυσε πάνω του και αποχώρησε. Αμέσως μη χάνοντας χρόνο μου ζητάει καποτα και να τη σκίσω. Πρώτη στάση στα τέσσερα με θέα έναν απίστευτο κώλο, μετά από δέκα λεπτά ξαπλώνω και με καβαλάει το κορίτσι βλέπω πίσω λαό και νιώθω σα πορνοστάρ προς στιγμής και πίσω το συνεργείο. Φέρνω το κορίτσι προς τα εμένα βάζω κόντρα τα πόδια μου στην πόρτα και ξεκινάω βαθειές πουτσιες σε πάρα πολύ γρήγορο ρυθμο με το κορίτσι να μου πλέκει το εγκώμιο. Έπειτα πλάκωσαν κ άλλοι που έπαιζαν τις πουτσες τους κ ένιωσα λίγο αμήχανα "παιδιά θέλει να συνεχίσει κανείς" αρνητική απόκριση καθώς όλοι θέλαν πίπα. Το κορίτσι λοιπόν δε χάλασε χατίρι και τους τσιμπουκωσε όλους ζητώντας χύσιμο στο πρόσωπο της.
Αφού τους ξεπαστρεψε όσο εγώ έπαιρνα μια ανάσα δροσιάς παραδίπλα έρχεται το κορίτσι και με άρπαζει για συνέχεια της φάσης μας. Φάνηκε εξαρχής πως υπήρχε η χημεία. Συνεχίσαμε λοιπόν να προσφέρουμε θέαμα εγώ λουσμενος στον ιδρώτα κ εκείνη πραγματικά λουσμενη από 3 η 4 χυσιματα στο πρόσωπο της. Στα τέσσερα λοιπόν και να δίνω αλύπητα ώσπου μετά από 3 λεπτα νιώθω να συσπάται το μουνακι της. Ξαπλώνει στο ημικαναπεδακι και με παρακαλάει να αδειάσω στο πρόσωπο της. Τον παίζω δυνατά όσο μου κάνει μαλαξεις στα αρχιδια και τριβει το μουνακι της. Μετά από λίγο αφήνοντας μια απίστευτη κραυγή τη μισή ψυχή μου και όλο το μεδούλι, αδειάζω για μισό λεπτό τόνους σπέρματος πάνω στο πανέμορφο πρόσωπο της. Με ευχαρίστησε και την ευχαρίστησα για αυτό το τέλειο περίπου 40λεπτο και ενώ είναι ξαπλωμένη τις κάνω μαλαξεις στα πόδια και ένα ποδογλυψιμο για να χαλαρώσει. Στο τέλος και αφού πέσαν οι παλμοί τη βοηθάω να ντυθεί και κάνουμε λίγο σοσιαλ. Ήταν μια κοπέλα 33 ετών η οποία όπως μου είπε είχε περάσει και χθες απόγευμα 2/11 και της άρεσε πάρα πολύ ότι έζησε γ αυτό και ξαναήρθε

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2024
Rafelo
Ανώτερος
11
Πόντοι:
5.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntamari, Yatoputso, ΦΑΚΙΡΗΣ και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1