Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 168 10
Cinema 517506
Γενική βαθμολογία

7.7
Γενική Εντύπωση

8.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

6.0
Ποιότητα προβολής

9.0
Η ημερομηνία είναι τυχαία, επίσκεψη νωρίς το βράδυ. Ο κύριος στην είσοδο ευγενικός μου εξήγησε λίγο τη διαρρύθμιση του μαγαζιού. Πέρασμα από τουαλέτες οι οποίες δεν ήταν σε άθλια κατάσταση όπως σε video show ή αθηναικον. Ο κατω χωρος ειναι αρκετα ομορφος και τα δωματιακια διπλα αρκετα πρακτικα. Στο πανω μερος υπαρχει κατι σαν "dark room" το οποιο δεν ειναι πρακτικο μιας και εχει πολλες καρεκλες. Υπάρχει ομως ένα δωματιακι το οποιο ομως ειναι αρκετα μικρο. Στα υπολοιπα δωματιακια πανω ειχε οθονες, καποιες ομως δεν λειτουργιυσαν. Στον πανω χωρο υπαρχει και ενας καναπες ο οποιος ειναι μεσα στα σκοταδια και ειναι το ιδανικο σκηνικο για σεξ σε ανοιχτο χωρο, χωρις ομως να εισαι εντελως εκτεθημενος απο το φως. Εκει πετυχα ενα κρος που του επαιρνε πιπα ενας. Ενω επαιρνα ματι ειπα να γδυθω και να τον δωσω για πιπα στο κρος. Κατα τη διαρκεια της πιπας ηρθε ενας απο πισω μου και αρχισε το χουφτωμα. Του βαζω σκουφακι, πιπα και τον παιρνω μεσα μου με το κρος να μας κοιταζει. Δεν ξερω ποσο καιρο ειχε να γαμησει ο φιλος γιατι ηταν αρκετα αγριος και σε συνδιασμο με το μεγεθος του με ξεκωλιασε. Σε μια φαση εφυγε οποτε σκεφτηκα πως την γλυτωσε η τρυπα μου και συνεχισα να δινω πιπα στο κρος. Μετα ομως επανηλθε και παρα τις προτροπες μου να γαμησει το κρος, εκεινος διαλεξε εμενα. Αυτη τη φορα με γαμησε στον καναπε μεχρι που εχυσα. Μετα περασε λιγος κοσμος απο εκεινο το σημειο αλλα εγω πηγα στον κατω οροφο να χαλαρωσω και να φυγω.
Γενικά έχει κόσμο και είναι πιο καθαρό από τα δυο τσονταδικα δίπλα από το δημαρχείο. Θα το ξαναπεράσω σίγουρα.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2024
nickos_20
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dr.Mark.W

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού