Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 473782
Γενική βαθμολογία

8.0
Γενική Εντύπωση

8.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

7.0
Ποιότητα προβολής

9.0
Μόλις έφυγα σήμερα πήγα για δεύτερη φορά κατά της 1 και 20 μέχρι της δύο η δουλειά ήταν λίγο φόλα έκανα πολλές κινήσεις αλλά όλοι η έλεγαν μετά η λίγο μικροψωληδες Μετα από δύο πίπες στα πάνω μικρά δωμάτια με άτομα τα οποία δεν ήθελες σεξ γιατί μόλις ήρθαν...πήγα στον άλλο όροφο εκεί ήταν ένας τύπος Μ ωραίο καυλι ξαπλώμενος κ Μ είπε ότι είχε μόλις τελειώσει δεν είχαν πολλές επιλογές το οπότε ήθελα τουλαγιστον να παίξω λίγο Μ άνεση κ φύγω ο τύπος είχε καυλώσει στο 90 της εκατό κ είχε ψωλαρα...ήρθε ένας πίσω ένας από αυτούς που είχα πάρει πίπα πριν κ ήθελε ν Μ γαμησει έβαλε προφυλακτικό κ Μ γάμησε για πολύ λίγο βγήκε κ έχυσε στο προφυλακτικό έξω...την ίδια στιγμή έχυσε κ λίγο κ τύπος αφού σκούπιστηκαμε λίγο ο τύπος γουσταρε κ άλλο πιπα μέχρι που καύλωσε πολύ πάλι...Μ φαινόταν πολύ καυλιάρης κ ήθελα ν με γαμησει ήρθε ένα τύπος Μ μαλλιά κ Μ έβαλε ν του πάρω πίπα Μ σταμάτησε κάποιες φορές γιατί θα έχυνε κ δεν ήθελε ν Μ γαμησει γιατί θ εχυνε αμέσως κατάλαβα μετά από λίγο ότι ήταν μάλλον ποιο πολύ παθητικός γιατί εγλειψε τον τύπο πολύ καλά ο οποίος τύπος επιτέλους Μ γάμησε λίγο αλλά μάλλον δεν τ έβγαινε Μ προφυλακτικό συν ότι είχε ήδη τελειώσει δύο φορές....όπως είχα γυρίσει κ έπαιζε ο μαλλιάς Μ την τρύπα Μ είδα ότι ιν τύπο ν χύνει ξανα παρά Μ πάρα πολύ άρα μάλλον δεν είχε χύσει καν...έφυγα από εκεί κάπως λίγο ξενερωμενος δεν είχαν γίνει καλές φάσεις κ είχε ήδη πάει λίγο πριν της 3 ήμουν έτοιμος Μ φύγω αλλά τότε βρήκα ένα καραφλο χοντρό κ τον είχε μεγάλο μπήκα μέσα στο δωμάτιο κάτω δίπλα στο σινεμά τον εγλειψα έβαλε προφυλακτικό κ Μ γάμησε ήταν λάθος αλλά είχε πολύ ζέστη κρίμα πολύ που δεν τελείωσε πάντως Μετς από αυτό πήρα λίγο τα πάνω πήγα πάνω κ έπαιξα μια φάση Μ ένα τύπο λίγο μικρή ψωλή αλλά έγιναν όλα αφού τον εγλειψα λίγο αυτός Μ φισταρε σε σημείο ν βάλει κ τα πέντε δάκτυλα ήταν τόσο καύλα κ είχα ανοίξει τόσο πολύ που δεν κατάλαβα ότι σε κάποια είχε μπει ακαποτα για περίπου δύο λεπτά είχαμε το μη κ ν μπαίνει ήταν παράξενη η στάση μου είχα απίστευτα υγρα κ τύπος ήταν ωραίος δυνατός σε κάποια φάση τιν άφησα για λίγα δεύτερα μπας κ τελείωνε αλλά τραβήχτηκα μετά από λίγο μετά από λίγο τον έπαιξε και έχυσε μια απίστευτη ποσότητα κωλο πλάτη...κρίμα που δεν έχει Ρομέο κ τέτοια απλά κάνει φάση μόνο εκεί μετά από αυτό πήγα πάνω κ Μ γάμησε ένας μεγαλύτερος σε ηλικία τον εγλειψα κ Μ γάμησε Μ προφυλακτικό κ βγήκε κ έχυσε πάνω στο κώλο....μέτα από αυτό ήταν Μ φύγω στην τελική έκατσα σχεδόν 3 ώρες ακόμη περνώντας μια πίπα γιατί δεν ήθελε ν γαμησει κ αυτός γιατί μόλις ήρθε το καλό ηταν μετά τον μεγαλύτερο είδα ένα ζευγάρι κάνω από το σινεμά στο τελευταίο μικρό δωμάτιακι μια ξανθιά τύπισσα γύρω στα 40 45 στημένη στα τέσσερα Μ τον δικό της ν της λέει διάφορα πήγα εκεί δεν ήμουν καυλωμένος αλλά αμέσως ξεκίνησα ν τριβομαι στην μούνα της η μούνα της πολύ ανοιχτή το οπότε μπήκα αμέσως χωρίς Μ το θέλω αλλά είχε πολύ ζέστη γλυκια γεύση κ συνεχησα ν την γάμαω για δύο λεπτά μέχρι που βγήκα και την έχυσε κώλο πλάτη ο δικός της την έβαλε να με γλείψει ν καθαρίσει τ χυσια μου εγώ έφυγα αμέσως μετά από αυτό μετά από λίγο ήρθε άλλο ζευγάρι κ αφού μαλακιζονταν λίγο στο σινεμά μετά μπήκαν σε μια καμπίνα άφησαν ένα τύπο Μ την γλείψει κ μετά του είπαν Μ φύγει...η κοπέλα βυζάρες αλλά οκ...η άλλη που γάμησα ήταν καυλιάρα γυναίκα...Μ είπε ένας τύπος ότι πάει συχνά.....γενικά ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2024
Thelosexxx
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 2 review reaction 1 dinamitisc5, lakiskiss, sakis_clown και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2024
Καλή εμπειρία για εσένα, κακή εμπειρία για κάποιους που προσπαθούν να διαβάσουν αυτά που έγραψες.
review reaction 1 review reaction 3 Akamatos, ChiotisG, BUT-TMAN και 5 άλλα μέλη
19 Μαΐου, 2024
Έχεις δίκιο αλλά δεν ξέρεις πως γράφω και που .. δλδ όταν έχω οχτώ της εκατό μπαταρία και είμαι μέτρο κ έχω ξεκινήσει νά γράφω καταλαβαίνεις.... σύγχωμη για αυτό και θ προσπαθήσω να γράφω ποιο σωστά και ας είναι επομένες ημέρες μετά την κάθε μου φάση
19 Μαΐου, 2024
Ρε τύπε έχασα λίγο την μπάλα, πότε έγιναν όλα αυτά από τις 13:20 και μετα Money MouthMoney Mouth
19 Μαΐου, 2024
Ε όλα έγιναν στην ουσία από της 14.00 μέχρι 15.45 μετά για σχεδόν δύο μισή ώρες δεν έγινε τπτ...έχασα χρόνο γιατί πίστευα ότι κάτι θ γινόταν με την δεύτερη κοπέλα κ ήμουν σε μια γωνιά για πάνω από μια ώρα συν μισή ώρα πριν τπτ κ μισή ώρα μετά πάλι Τπτ έφυγαν πάνω από δύο ώρες νεκρές!!!! Μακάρι κάποιον που ήταν το διάστημα που ανέφερα ν σχολιάσει....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4