Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 167 10
Sex Studio
156753
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από καλά σχόλια συναγωνιστών είπα να τμήσουμε κι εμείς το εν λόγο κορίτσι ... Βραδινή επίσκεψη λοιπόν με Nary...
Όποια τσατσά και να έχω συναντήσει στο εν λόγο μαγαζί είναι άψογη και κυρίως χωρίς να "πρίζει" μπάλες.
Μπαίνει λοιπόν το μωρό για σαλονάρισμα.. Ευδιάθετη από τη πρώτη κιόλας στιγμή. Εμφάνιση δε τη λες άσχημη, ούτε όμως και η αποθέωση που γίνεται... είναι εμφανής τα τραβήγματα στο πρόσωπο όπως και άλλες λεπτομέρειες οι οποίες αδίκως την αγριεύουν ελαφρός. Γούστα είναι όμως αυτά.
Πέρασμα με παράβολο των 60, πρόγραμμα ακα. Το δωμάτιο πεντακάθαρο με τα διάφορα comfort.
Στα του αγώνα αρκετά χαϊδέματα και social μέχρι να τον καταπιεί. Πίπα πολύ καλή με DP να τον παίρνει όλο μέσα και να τον κρατάει (σημείωσή ότι δε τον έχω μικρό). Συνέχισε αρκετή ώρα με έμφαση και γλείψιμο στη γύρω περιοχή.
Πρώτη στάση από πάνω. Τα έχει κάνει όλα μούσκεμα, μέχρι και οι σπασμοί της ήταν αισθητοί.
Αλλαγές δύο στάσεις, ιεραποστολικά και στα 4 όπου από πίσω δε μπορώ να πω οτι με τρέλανε αλλά δεν ήταν και κακή. Η ίδια της εντωμεταξύ συνέχιζε τους σπασμούς...
Τελική κατάθεση πάνω της, και ενώ άργησα αρκετά 0 παράπονο για το χρόνο.
Λίγα σόσιαλ μετέπειτα, χαϊδέματα και επιστροφή στην καθημερινότητα.
Στα συν: Ευδιάθετη, ανεκτική με το χρόνο, καλή πίπα, καθαρός χώρος
πλην: καυλώνει τόσο που πατάει τη γραμμή του "δουλέματος"
Όποια τσατσά και να έχω συναντήσει στο εν λόγο μαγαζί είναι άψογη και κυρίως χωρίς να "πρίζει" μπάλες.
Μπαίνει λοιπόν το μωρό για σαλονάρισμα.. Ευδιάθετη από τη πρώτη κιόλας στιγμή. Εμφάνιση δε τη λες άσχημη, ούτε όμως και η αποθέωση που γίνεται... είναι εμφανής τα τραβήγματα στο πρόσωπο όπως και άλλες λεπτομέρειες οι οποίες αδίκως την αγριεύουν ελαφρός. Γούστα είναι όμως αυτά.
Πέρασμα με παράβολο των 60, πρόγραμμα ακα. Το δωμάτιο πεντακάθαρο με τα διάφορα comfort.
Στα του αγώνα αρκετά χαϊδέματα και social μέχρι να τον καταπιεί. Πίπα πολύ καλή με DP να τον παίρνει όλο μέσα και να τον κρατάει (σημείωσή ότι δε τον έχω μικρό). Συνέχισε αρκετή ώρα με έμφαση και γλείψιμο στη γύρω περιοχή.
Πρώτη στάση από πάνω. Τα έχει κάνει όλα μούσκεμα, μέχρι και οι σπασμοί της ήταν αισθητοί.
Αλλαγές δύο στάσεις, ιεραποστολικά και στα 4 όπου από πίσω δε μπορώ να πω οτι με τρέλανε αλλά δεν ήταν και κακή. Η ίδια της εντωμεταξύ συνέχιζε τους σπασμούς...
Τελική κατάθεση πάνω της, και ενώ άργησα αρκετά 0 παράπονο για το χρόνο.
Λίγα σόσιαλ μετέπειτα, χαϊδέματα και επιστροφή στην καθημερινότητα.
Στα συν: Ευδιάθετη, ανεκτική με το χρόνο, καλή πίπα, καθαρός χώρος
πλην: καυλώνει τόσο που πατάει τη γραμμή του "δουλέματος"
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Nary
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος