Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 71 10
Medusa Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
237633
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έπρεπε ........... να δοκιμάσω την κωλάρα της Πατρίτσιας και αυτό ήταν μια σκέψη που μου μπήκε στο μυαλό απο τότε που την είδα στο φόρουμ. Εντάξει ο κώλος δεν ειναι ο ίδιος απο κοντά γιατι έχει και λίγο επεξεργασία, αλλά είναι το ίδιο ωραίο και καβλωτικό σχήμα που βλέπεις... τέλοςπαντων έπρεπε να δοκιμαστεί μου θυμισε κάτι καβλιάρες με χορταστική κωλάρα πουτανάρες που όταν τις βλέπεις αρχίζεις αμεσως τις πρόστυχες σκέψεις.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί είχα πάει και παλαιότερα. 2 παρατηρήσεις καταρχάς η υπηρεσία - σερίφισα για μένα έτσι και έτσι , δεν μου σημείωσε στη κάρτα των επισκέψεων την επίσκεψη και όταν της ζήτησα να βάλει κανα ωραίο κορμάκι η κοπέλα και να έρθει μου είπε ααα αυτα δεν γίνονται κτλ. μετά οταν το είπα στη κοπέλα δεν της ήταν τίποτα και το έκανε αμέσως. Γιατί έτσι ;![Ντροπή](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/embarrased2.png)
Εν πάση περιπτώση - αρχικά βόλταρα απο τη περιοχή με μηδενική όρεξη για σέξ αλλα μόλις είδα τη Πατρίτσια είπα να κάτσω να τη δοκιμάσω. Στη χειρότερη δεν θα μου σηκωνόταν ποτέ. Αστειεύομαι![Πλατύ χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/grin2.png)
Μπήκα διστακτικά στο δωμάτιο μαζί της ενω έδειξα εξαρχής τις διαθέσεις μου χουφτώνοντας το κωλαράκι της και φιλώντας την όπου έβρισκα. Με άφησε στο δωμάτιο με μια πετσέτα και ενα ζευγάρι παντόφλες των μασατζίδικων τις λευκές. Της ειπα να έρθει σε κανα 5λεπτο να φρεσκαριστώ λίγο που λέει και ο Αρχηγός Σμύρνης.![Καπέλο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Ο χώρος πολύ καθαρός και προσεγμένος οπότε έβαλα το 10αρι.
Η Πατρίτσια ήρθε στο δωμάτιο με ένα σέξυ μαύρο κορμάκι και ενα ζευγάρι σέτ μαυρες κάλτσες. Άρχισε να μου κωλοτρίβεται τα κωλομέρια της πάνω στο γυμνό μου πούτσο. Το θέαμα ήταν πολύ καβλωτικό και αν και δεν είχα όρεξη... τσούπ ο μικρός μου φίλος άρχισε να ξυπνάει.
Την φιλούσα και εγώ στο λαιμό και μετά γύρισε και ανταλλάξαμε μερικά ρομαντικά γλωσόφιλα. Μασάζ δεν κάναμε γιατι δεν ήθελα... ήθελα να την έχω δίπλα μου και να χαμουρευόμαστε. Ξάπλωσα και την έπαιξα λίγο ακόμη με αυτήν δίπλα να μου γλείφει τα @@ και το κορμό του πέους. Πολύ καλή περιποίηση και δεν άργησα να γίνω τούρμπο.
Πέρασμα ελαστικού και μου έκανε μια πίπα μικρής διαρκείας (εγω δεν ήθελα περισσότερο) έχει ωραια καυτή γλωσίτσα. Την πήρα σε 4 στάσεις συνολικά... απο 2 φορές ανάσκελα και στα 4. Ήταν λίγο χαλαρή ίσως και επειδή έβαλε τζέλ. Ειχε μπεί εξαρχής στο δωμάτιο με το τζέλ.
Την έστησα στα 4 και γαμιόμασταν ευχάριστα , την έπιανα απο τους ώμους και η κωλάρα της κολούσε πάνω μου. Ωραία θέα η στενή κωλοτρυπίδα της καθώς την γαμούσα... Άλλη μια δυνατή στάση στα ανάσκελα όπου εκεί είχα λιγότερη αίσθηση απο ότι στα 4, μετά τη ξαναγύρισα στα 4 για να τη γλεντήσω λίγο ακόμη... και μετά την έβαλα να κατσει δίπλα μου να μου γλείφει τα @@ εγω ξαπλωμένος και αυτή να παίζει και το μουνάκι της .... ωραίο καβλωτικό θέαμα... έβγαλα τη καπότα και ολοκλήρωσα πάνω μου ενω αυτη συνεχιζε να με γλείφει. Εντάξει ωραία ήταν και μπορώ να πώ οτι ξαλάφρωσα κιόλας. Χρειαζόταν.
Η Πατρίτσια έχει πολύ κέφι και διάθεση μέσα στο δωμάτιο και φαινεται οτι θέλει να σε ευχαριστήσει αυτό ειναι ένα απο τα μεγάλα + στο ραντεβού μαζί της... ωστόσο.... εμενα μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ειναι για δυνατά πράγματα. Αυτο το κατάλαβα και απο το πισωκολητό που άρχισε να κουνιέται κυκλικά τη λεκάνη της (προφανώς για να μη φορτσάρω με το σφυροκόπημα).
Θα λέγαμε ότι ειναι σίγουρα για πιο GFE καταστάσεις, Αλλά όταν την είχα στην αρχή όρθια και τριβόμασταν ερωτικά δοκίμασα να την κάνω να υγρανθεί παίζοντας με το μουνάκι της και μετά απο λίγο με έκοψε λέγοντας μου οτι δεν θέλει δαχτυλάκια μέσα στο μουνάκι της. Οκ το σεβάστηκα και τότε κατάλαβα γιατί μπήκε και με το τζέλ στο δωμάτιο, αλλα είπα μπάς και..... επειδή την είδα ορεξάτη και με ενέργεια.
Οπότε η δική μου κριτική έρχεται συμπληρωματικά για να διασαφηνίσει ορισμένα σημεία που πρέπει να προσέξει ενας κατα τα άλλα πιο "απαιτητικός" πελάτης.
Στα 10 και πλέον χρόνια ενασχόλησης με τον αγοραίο έρωτα όλα αυτά τα προσέχεις αμέσως. Εγώ προσωπικά.
Σε γενικές γραμμές θα την έβαζα ένα 7.5 με 8 το πολύ.
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 20-25 λεπτά.
Καλα να περνάτε.![Καπέλο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Στο συγκεκριμένο μαγαζί είχα πάει και παλαιότερα. 2 παρατηρήσεις καταρχάς η υπηρεσία - σερίφισα για μένα έτσι και έτσι , δεν μου σημείωσε στη κάρτα των επισκέψεων την επίσκεψη και όταν της ζήτησα να βάλει κανα ωραίο κορμάκι η κοπέλα και να έρθει μου είπε ααα αυτα δεν γίνονται κτλ. μετά οταν το είπα στη κοπέλα δεν της ήταν τίποτα και το έκανε αμέσως. Γιατί έτσι ;
![Ντροπή](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/embarrased2.png)
Εν πάση περιπτώση - αρχικά βόλταρα απο τη περιοχή με μηδενική όρεξη για σέξ αλλα μόλις είδα τη Πατρίτσια είπα να κάτσω να τη δοκιμάσω. Στη χειρότερη δεν θα μου σηκωνόταν ποτέ. Αστειεύομαι
![Πλατύ χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/grin2.png)
Μπήκα διστακτικά στο δωμάτιο μαζί της ενω έδειξα εξαρχής τις διαθέσεις μου χουφτώνοντας το κωλαράκι της και φιλώντας την όπου έβρισκα. Με άφησε στο δωμάτιο με μια πετσέτα και ενα ζευγάρι παντόφλες των μασατζίδικων τις λευκές. Της ειπα να έρθει σε κανα 5λεπτο να φρεσκαριστώ λίγο που λέει και ο Αρχηγός Σμύρνης.
![Καπέλο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Ο χώρος πολύ καθαρός και προσεγμένος οπότε έβαλα το 10αρι.
Η Πατρίτσια ήρθε στο δωμάτιο με ένα σέξυ μαύρο κορμάκι και ενα ζευγάρι σέτ μαυρες κάλτσες. Άρχισε να μου κωλοτρίβεται τα κωλομέρια της πάνω στο γυμνό μου πούτσο. Το θέαμα ήταν πολύ καβλωτικό και αν και δεν είχα όρεξη... τσούπ ο μικρός μου φίλος άρχισε να ξυπνάει.
Την φιλούσα και εγώ στο λαιμό και μετά γύρισε και ανταλλάξαμε μερικά ρομαντικά γλωσόφιλα. Μασάζ δεν κάναμε γιατι δεν ήθελα... ήθελα να την έχω δίπλα μου και να χαμουρευόμαστε. Ξάπλωσα και την έπαιξα λίγο ακόμη με αυτήν δίπλα να μου γλείφει τα @@ και το κορμό του πέους. Πολύ καλή περιποίηση και δεν άργησα να γίνω τούρμπο.
Πέρασμα ελαστικού και μου έκανε μια πίπα μικρής διαρκείας (εγω δεν ήθελα περισσότερο) έχει ωραια καυτή γλωσίτσα. Την πήρα σε 4 στάσεις συνολικά... απο 2 φορές ανάσκελα και στα 4. Ήταν λίγο χαλαρή ίσως και επειδή έβαλε τζέλ. Ειχε μπεί εξαρχής στο δωμάτιο με το τζέλ.
Την έστησα στα 4 και γαμιόμασταν ευχάριστα , την έπιανα απο τους ώμους και η κωλάρα της κολούσε πάνω μου. Ωραία θέα η στενή κωλοτρυπίδα της καθώς την γαμούσα... Άλλη μια δυνατή στάση στα ανάσκελα όπου εκεί είχα λιγότερη αίσθηση απο ότι στα 4, μετά τη ξαναγύρισα στα 4 για να τη γλεντήσω λίγο ακόμη... και μετά την έβαλα να κατσει δίπλα μου να μου γλείφει τα @@ εγω ξαπλωμένος και αυτή να παίζει και το μουνάκι της .... ωραίο καβλωτικό θέαμα... έβγαλα τη καπότα και ολοκλήρωσα πάνω μου ενω αυτη συνεχιζε να με γλείφει. Εντάξει ωραία ήταν και μπορώ να πώ οτι ξαλάφρωσα κιόλας. Χρειαζόταν.
Η Πατρίτσια έχει πολύ κέφι και διάθεση μέσα στο δωμάτιο και φαινεται οτι θέλει να σε ευχαριστήσει αυτό ειναι ένα απο τα μεγάλα + στο ραντεβού μαζί της... ωστόσο.... εμενα μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ειναι για δυνατά πράγματα. Αυτο το κατάλαβα και απο το πισωκολητό που άρχισε να κουνιέται κυκλικά τη λεκάνη της (προφανώς για να μη φορτσάρω με το σφυροκόπημα).
Θα λέγαμε ότι ειναι σίγουρα για πιο GFE καταστάσεις, Αλλά όταν την είχα στην αρχή όρθια και τριβόμασταν ερωτικά δοκίμασα να την κάνω να υγρανθεί παίζοντας με το μουνάκι της και μετά απο λίγο με έκοψε λέγοντας μου οτι δεν θέλει δαχτυλάκια μέσα στο μουνάκι της. Οκ το σεβάστηκα και τότε κατάλαβα γιατί μπήκε και με το τζέλ στο δωμάτιο, αλλα είπα μπάς και..... επειδή την είδα ορεξάτη και με ενέργεια.
Οπότε η δική μου κριτική έρχεται συμπληρωματικά για να διασαφηνίσει ορισμένα σημεία που πρέπει να προσέξει ενας κατα τα άλλα πιο "απαιτητικός" πελάτης.
Στα 10 και πλέον χρόνια ενασχόλησης με τον αγοραίο έρωτα όλα αυτά τα προσέχεις αμέσως. Εγώ προσωπικά.
Σε γενικές γραμμές θα την έβαζα ένα 7.5 με 8 το πολύ.
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 20-25 λεπτά.
Καλα να περνάτε.
![Καπέλο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλωσσόφιλα
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως