Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 18 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 366281
Γενική Εντύπωση

8.0
...νομιζω ειναι καιρος να γραψω κ εγω για το γραφειο. Απο τις φορες που το επελεξα, ειχα ολες αμεση κ αριστη επικοινωνια, διαθεση να βρουμε λυσεις κ εναλλακτικες οταν χρειαστηκε και το βασικο συνεπεια! Ευκολη η επικοινωνια, ξεκαθαρη χωρις αστερισκους και σχεδόν ολες τις φορες τα κοριτσια στην ωρα τους. Συχνη ανανεωση κ επιλογες για ολα τα γουστα. Για μενα, ενα απο τα καλυτερα γραφεια.
Odin_
Ανώτατος
34
Πόντοι:
11.146
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Alex.mauros.1977, Helena - Nayomi, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Αυγούστου, 2022
Αν αυτό είναι αξιόπιστο γραφείο, εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης...!
Εχει πολλά χρόνια στο χώρο, αλλά εδώ και καιρό έχει χαλάσει πολύ.
Όσον αφορά τις κοπέλες που φέρνει, να κάνω μια υπενθύμιση πάλι, το έχω γράψει εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον.
7/10 θα είναι "παλτά", δλδ ούτε για αστείο για αυτή την δουλειά, 2/10 μέτρια πράγματα, αλλά ΟΚ πες ότι δεν θα κλαις, με μαύρο δάκρυ τα λεφτά σου και μόλις 1/10 θα είναι, πραγματικά πολύ καλή περίπτωση.
Εσείς από κει και πέρα, ενήλικες είστε, από όπου θέλετε θα κλείσετε το ραντεβού σας (αλλά ΜΗΝ πείτε μετά, ότι δεν σας τα γράψανε κάποιοι).
review reaction 6 review reaction 1 john.iannou, Johnstef, HoneyVoskos
10 Αυγούστου, 2022
Συμφωνώ, Αναξιόπιστοι. φωτο, ηλικία, ύψος κλπ συχνά καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Μια φορά έλεγε 1.80 υψος και η κοπέλα δεν ήταν ούτε 1.60. Εκτός αν είσαι τυχερός …
review reaction 3 gpd
23 Σεπτεμβρίου, 2022
Όσες φορές έχω παρει απο gde έχω περασει καλά.ιδιαιτερα πριν κανα 3αρι χρόνια με μια Αγγελική Ελληνίδα.πραγματικο μοντέλο η κοπέλα. Με είχε στείλει σε άλλο πλανητη αυτό που λέμε όνειρο ζω; ειλικρινά αμα θυμηθώ όλα τα γαμησια γενικά είτε από γραφείο είτε με γκόμενες αυτή ήταν η μόνη που έχω να θυμάμαι που δεν ξεχνιέται με τίποτα.πλεον δεν τη βλέπω στις κοπέλες του γραφείου να δουλευει.δεν ξέρω πως να τη βρω αν δουλευει ανεξάρτητη αν κάποιος ξέρει για ποια λέω και αν έχει πληροφοριες για το αν δουλευει ας μου πει.
V
Vagra7
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3