Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 43 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 921585
Γενική Εντύπωση

8.0
Απο τα υπαρχοντα γραφεια θεωρω οτι ειναι το πιο αξιοπιστο με ποικιλια κοριτσιων για ολα τα γουστα και μεγαλυτερη διαθεση να ανταποκριθουν στα παραπονα του πελατη σε συγκριση με αλλα 2 γραφεια που εχω παρει κοπελες .
Στο τηλεφωνικο κεντρο ειναι ευγενικες οι τηλεφωνητριες και διατεθειμενες να απαντησουν σε τυχον ερωτησεις ενω και το σαητ τους ειναι παντα ενημερωμενο . Οι κοπελες συνηθως τηρουν τα συμφωνηθεντα με δυο εξαιρεσεις , μια προσφατη και μια δυο χρονια πριν που πηρα πρωτη φορα κοπελα , αλλα δεν εδωσα βαση παραιτερω . Το εμψυχο δυναμικο ανανεωνεται με σχετικα ικανοποιητικους ρυθμους και τα ραντεβου συνηθιζουν να τηρουν τους χρονους .
Θα ηθελα να δωθει εμφαση στις φωτογραφιες των κοριτσιων μοναχα καθοτι αυτη ειναι η μονη ενσταση που εχω και να υπαρχει προσφατο βιντεο ή φωτογραφιες σελφι εξισου προσφατες καθε κοπελας στη καρτελα της . Η ελαφρα επεξεργασια δε με ενοχλει τοσο αλλα τυγχανει μερικες περιπτωσεις που ειναι στα πλαισια του μη αποδεκτου . Η μαστιγα των επεξεργασμενων φωτος ειναι μεγαλυτερη στα αλλα εγχωρια γραφεια ομως και ακομα και στο εξωτερικο που εχω ζησει σε χωρα της Βορειας Ευρωπης το συναντουσα συχνα αλλα αν περιοριστει μπορει να ενισχυσει ακομα περαιτερω την αξιοπιστια και τη θεση εναντι του ανταγωνισμου .
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
maradona7
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική