Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 25 10
Magic Girls
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG
426240
Γενική Εντύπωση
8.0
Έχω συναντήσει αρκετά από τα κορίτσια του Μάγου όπως την μοναδική Σάντρα και παλαιότερα τις Άννα-Μαρία, Ζήνα, Μαριάννα, Βανέσα πετίτ, Μπέλα και Φραντσέσκα.
Φίλος έχει συναντήσει την Ντολόρες και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος.
Το γραφείο πολύ εξυπηρετικό και όλα τα κορίτσια που συνάντησα υπήρξαν ευγενικά και με άψογες υπηρεσίες.
Θα ήθελα επίσης σύντομα να συναντήσω τις Αριάνα και Σοφία τις οποίες και παρακολουθώ στο νήμα του Μάγου.
Το καλό με το γραφείο είναι ότι έχει κατά βάση σταθερά κορίτσια χωρίς μεγάλο ρίσκο και για όλα τα γούστα έτοιμα και πρόθυμα να σε ικανοποιήσουν.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι περισσότερες αν όχι όλες μιλάνε Ελληνικά για άψογη επικοινωνία σε αντίθεση με άλλα γραφεία όπου το Google translate κλπ ... ζεί και βασιλεύει.
Κάποια στιγμή θέλω να συναντήσω τη Σάντρα μαζί με την Αριάνα ή την Σοφία αλλά φοβάμαι μη με ξεκάνουν ...
Ειδική μνεία για την Σάντρα που είναι και η μεγάλη μου αδυναμία ...
Α.
Φίλος έχει συναντήσει την Ντολόρες και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος.
Το γραφείο πολύ εξυπηρετικό και όλα τα κορίτσια που συνάντησα υπήρξαν ευγενικά και με άψογες υπηρεσίες.
Θα ήθελα επίσης σύντομα να συναντήσω τις Αριάνα και Σοφία τις οποίες και παρακολουθώ στο νήμα του Μάγου.
Το καλό με το γραφείο είναι ότι έχει κατά βάση σταθερά κορίτσια χωρίς μεγάλο ρίσκο και για όλα τα γούστα έτοιμα και πρόθυμα να σε ικανοποιήσουν.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι περισσότερες αν όχι όλες μιλάνε Ελληνικά για άψογη επικοινωνία σε αντίθεση με άλλα γραφεία όπου το Google translate κλπ ... ζεί και βασιλεύει.
Κάποια στιγμή θέλω να συναντήσω τη Σάντρα μαζί με την Αριάνα ή την Σοφία αλλά φοβάμαι μη με ξεκάνουν ...
Ειδική μνεία για την Σάντρα που είναι και η μεγάλη μου αδυναμία ...
Α.
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Σπάνια
Φωτογραφίες
Ακριβείς
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3