Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 48 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 685175
Γενική Εντύπωση
 
1.0
Τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να συναντήσω τη κοπέλα που είχα κλείσει από τη προηγούμενη μέρα και είχα επιβεβαιώσει και είχαν επιβεβαιώσει το πρωί της μέρας του ραντεβού .Μια η κοπέλα ήταν αδιάθετη ,μια η κοπέλα άλλαξε το ωράριο της και μια άλλαξε την ώρα του ραντεβού .Για όλα η κοπέλα έφταιγε ,το γραφείο ποτέ .Τη τελευταία φορά πλήρωσα και το ξενοδοχείο ,αφού ήμουν σίγουρος ότι θα έρθει ! Μου πρότειναν άλλες κοπέλες .Λεφτα για πέταμα δεν έχω για να ρισκάρω .Επίσης το ότι καλούν στο τηλέφωνο για κάποιους παντρεμένους δεν είναι καλό .Εμενα δε με πείραξε ,γιατί δεν είμαι παντρεμένος .Παντως είναι ευγενικοί στα μηνύματα και απαντούν άμεσα.Από εμένα ένα μεγάλο ΔΕΝ!!!!!
Επικοινωνία
Ικανοποιητική
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
kaavlas
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.692
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 roughfucker, TOMCRUISE, bourdeliaris82 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαΐου, 2021
Αυτό με την δήθεν αδιαθεσία είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει, εφόσον οι κοπέλες που έρχονται city tour κανονίζουν να μην τους έρθει περίοδος και χάσουν μεροκάματα.
Τεσπα μια από τα ίδια Money Mouth
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas
10 Μαΐου, 2021
Σε καμιά περίπτωση δε δικαιολογώ το γραφείο, αλλά ίσως είναι καλύτερα να τα κανονίζεις την ίδια μέρα, γιατί μέχρι την επομένη δεν ξέρεις σε τι φάση μπορεί να είσαι ή τι θα τύχει.
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas, singleasthat
11 Μαΐου, 2021
οταν στελνεις καθε μερα μηνυμα στο γραφειο και η κοπελα που θες δεν μπορει Π Ο Τ Ε για καποιο λογω κατι παει λαθος. μιλαω για την κατριν (οχι την καινουργια την παλια) που θελω να την συναντησω με χιλια και οσες φορες εχω στειλει Π Ο Τ Ε δεν ειναι διαθεσιμη. δεν μου λενε εχει ραντεβου, μου λενε δεν δουλευει
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas
11 Μαΐου, 2021
Συναγωνιστή Vril , τα ραντεβού κανονιζοντουσαν από τη προηγούμενη μέρα ,αλλά επιβεβαιωνοντουσαν και από εμένα και από αυτούς κατά τις 11:30 το πρωί της ίδιας μέρας του ραντεβού( όπως ανέφερα και στη κριτική μου ) .Δυστυχως το ακύρωναν κατά τις 15:30 ! Να προσθέσω ότι στη συγκεκριμένη κοπέλα το ωράριο είναι 13:00-03:00 αλλά ξεκινούσε 16:00! Τους το έθιξα και μου είπαν θα το διορθώσουν ,αλλά δε το έκαναν ποτέ. Έχω κρατήσει όλα τα μηνύματα τους και δυστυχώς με δούλεψαν χοντρά. Προσπαθούσαν να μου πασάρουν άλλη κοπέλα από τη λίστα που μου έστελναν .
review reaction 1 TOMCRUISE
12 Μαΐου, 2021
Λες να είχε κάτι προσωπικό η κοπέλα μαζί σου ή πρώτη φορά την έπαιρνες;
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas
12 Μαΐου, 2021
Πρώτη φορά την έπαιρνα .Και τις τρεις φορές μου πρότειναν άλλες και μάλιστα κατά τη γνώμη τους καλύτερες !
review reaction 1 TOMCRUISE
18 Ιουλίου, 2021
Μηπως ειχε γενικα κακη συμπεριφορα κ επειδη εισαι πελατης τους δεν ηθελαν να σε δυσαρεστησουν κ την κρατουσαν για τιποτα πελατες παππουδιες που δεν θα τους χαλουσε ιδιαιτερα.λεω μηπως ,δεν γραφεις κ ποια κοπελα ηταν η συγκεκριμενη οποτε δεν ξερουμε κ τι κριτικες-αν ειχαν γραφτει-ειχε παρει.
review reaction 1 kaavlas
20 Ιουλίου, 2021
TOM CRUZ προκειται για τη στελλα 7 .
https://www.bourdela.com/call-girls/stella7-yourangels
ΠΡΩΤΗ φορα επαιρνα κοπελα απο αυτο το γραφειο .Γενικα παιζουν αρκετες πουστιες .Οπως η συγκεκριμενη εχει πολυ πειραγμενες φωτο.Αλλες λενε διαφορετικη ηλικια ,αλλες στηθος φυσικο ενω ειναι σιλικονη κλπ. Στηριζονται στο οτι ειμαστε καβλωμενοι και περιμενουμε στο δωματιο ,οποτε μας προωθουν οτι γουσταρουν .Εγω θα το ξαναρισκαρω πολυ δυσκολα .Προτιμω 80 λαδαδικο που δεν ειναι με το κομπιουτερακι στο χερι .Για να κανω τα ιδια με CG θελω 200 ,ενω λαδαδικο 80.Παλια εβγαζα πολυ χρημα και δε με ενοιαζε να φαω πακετο ,ομως τωρα τα πραγματα ειναι δυσκολα.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8