Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 49 10
YourAngels
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG
697512
Γενική Εντύπωση
1.0
Τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να συναντήσω τη κοπέλα που είχα κλείσει από τη προηγούμενη μέρα και είχα επιβεβαιώσει και είχαν επιβεβαιώσει το πρωί της μέρας του ραντεβού .Μια η κοπέλα ήταν αδιάθετη ,μια η κοπέλα άλλαξε το ωράριο της και μια άλλαξε την ώρα του ραντεβού .Για όλα η κοπέλα έφταιγε ,το γραφείο ποτέ .Τη τελευταία φορά πλήρωσα και το ξενοδοχείο ,αφού ήμουν σίγουρος ότι θα έρθει ! Μου πρότειναν άλλες κοπέλες .Λεφτα για πέταμα δεν έχω για να ρισκάρω .Επίσης το ότι καλούν στο τηλέφωνο για κάποιους παντρεμένους δεν είναι καλό .Εμενα δε με πείραξε ,γιατί δεν είμαι παντρεμένος .Παντως είναι ευγενικοί στα μηνύματα και απαντούν άμεσα.Από εμένα ένα μεγάλο ΔΕΝ!!!!!
Επικοινωνία
Ικανοποιητική
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Τεσπα μια από τα ίδια
https://www.bourdela.com/call-girls/stella7-yourangels
ΠΡΩΤΗ φορα επαιρνα κοπελα απο αυτο το γραφειο .Γενικα παιζουν αρκετες πουστιες .Οπως η συγκεκριμενη εχει πολυ πειραγμενες φωτο.Αλλες λενε διαφορετικη ηλικια ,αλλες στηθος φυσικο ενω ειναι σιλικονη κλπ. Στηριζονται στο οτι ειμαστε καβλωμενοι και περιμενουμε στο δωματιο ,οποτε μας προωθουν οτι γουσταρουν .Εγω θα το ξαναρισκαρω πολυ δυσκολα .Προτιμω 80 λαδαδικο που δεν ειναι με το κομπιουτερακι στο χερι .Για να κανω τα ιδια με CG θελω 200 ,ενω λαδαδικο 80.Παλια εβγαζα πολυ χρημα και δε με ενοιαζε να φαω πακετο ,ομως τωρα τα πραγματα ειναι δυσκολα.