Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 48 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 685078
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Πολύ Καλό γραφειο άψογη εξυπηρέτηση, Συχνή ανανέωση κοριτσιών με πολλές και ποιοτικές προτάσεις για τον πελάτη, πάντα στην ώρα τους και επίσης έχουν πολύ κάλο και το μετά το ραντεβού κάτι σαν after sales.
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, OUROBOROS, alpula και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2021
Συγνώμη παιδιά αλλά το after sales στα γραφεία..ποιο είναι που κρύβονται μετά, χωρίς τουλάχιστον να δικαιολογηθούν για τα άκυρα που κάνουν οι κοπέλες στο δωμάτιο? Από περιστατικά άλλο τίποτα..
06 Ιουλίου, 2021
Συνάδελφε πες λίγο και για τα παλτά που υπάρχουν .Δυστυχως είναι πολλά. Πειραγμένες φωτό,παλιές φωτό ,όχι ακριβείς πληροφορίες ( πχ ενώ έχει σιλικόνη στο στήθος λένε ότι είναι φυσικό) .Γενικα πολύ λίγες υδρωνουν τη φανέλα .Εγω πάντως δεν ήμουν από τους τυχερούς .τριες φορές στήσιμο. Πολλοί συνάδελφοι κλαίνε τα λεφτά τους .Το after salsę θα ήταν καλό όταν μας επέστρεφαν τα χρήματα μας σε περίπτωση που αυτά που λένε η που κάνουν δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια . Τα 140+ δε βγαίνουν εύκολα. Το ότι η δουλειά τους είναι δύσκολη είναι αλήθεια. Αν δε μπορούν να τη κάνουν ας πάνε να καθαρίζουν σκάλες. Στα χωριά τους τα 140 είναι μηνιάτικο .Βαρεθηκα να διαβάζω αρνητικές κριτικές .
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2