Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 18 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 366068
Γενική Εντύπωση

2.0
Μακράν και με διαφορά το χειρότερο γραφείο που εχω διαλέξει. Δεν είχα διαβάσει καθόλου κριτικές, καλά να πάθω... Δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω. Από το γεγονός ότι η κοπέλα άργησε 50 ολόκληρα λεπτά; Που το γραφείο με διαβεβαίωνε συνέχεια ότι σε 5 λεπτά θα είναι στο σπίτι μου, γιατί βρήκε κίνηση; Που χτυπήσανε όλα τα κουδούνια της πολυκατοικίας, ενώ επιμένανε ότι μου χτυπάει εδώ και ώρα; Εν πάσει περιπτώσει, της ανοίγω και δεν μπορώ να πω ότι είχε και μεγάλη σχέση με τις φωτογραφίες η Αλέξια, με την οποία είχα κλείσει το ραντεβού. Όχι και η μέρα με τη νύχτα, αλλά προφανώς είχε πέσει photoshop. Με κοιτάει σαν χάνος και με ρωτάει "περιμένεις κάποια;". Όχι για πλάκα σου άνοιξα την πόρτα και περιμένω 50 ολόκληρα λεπτά. Μαλακία Επίσης από την προφορά της δε δείχνει ελληνίδα, όπως δηλώνει. Το θράσος τους όμως δεν τελείωνε εκεί. Μέσα σε όλη αυτή την αργοπορία ήθελε με το που έφτασε να καπνίσει και να κάνει ντουζ (πάντως από τη μυρωδιά της φαινόταν καθαρή). Της είπα να τα κάνει αυτά στο διάλειμμα και να ξεκινήσουμε αμέσως. Αφού μου έσπασε κι άλλο τα νεύρα μέχρι να στείλει μήνυμα στο γραφείο ότι ξεκινήσαμε, φαινόταν ότι δεν κάναμε καλή αρχή. Στο προφίλ της έγραφε για γλωσσόφιλα και ελεύθερο στοματικό, ενώ δεν έκανε τίποτα από τα δύο. Ούτε το λαιμό της δε με άφηνε να φιλήσω καλά καλά. Την έπιασα στο γλειφομούνι και μετά μπήκα μέσα της, αλλά με τη διάθεση που μου έφτιαξαν ούτε μπορούσα να τελειώσω, ούτε να το κρατήσω σηκωμένο για πολύ. Και δώσ' του γκρίνα η λεγάμενη. Της εξηγώ ότι θα φύγει στην ώρα της άσχετα εγώ αν τελειώσω ή όχι και μου πετάει το επικό "τι δηλαδή εγώ θα προσπαθώ μια ολόκληρη ώρα να τελειώσεις χωρίς να κάνω ένα διάλειμμα;". Τέλος πάντων, λέω να κάνουμε διάλειμμα να πλυθεί αυτή να ηρεμήσω κι εγώ, αλλά ήθελε να κάνει ένα μόνο μπάνιο στο τέλος και συνέχισε να με πιέζει να τελειώσω. Μαλακία Σταματήσαμε για ένα υποτυπώδες social time που αναλώθηκε στο να συζητάμε το λόγο της αργοπορίας της (την φέρανε από το Καβούρι, απ' ό,τι είπε) και στα 50 λεπτά της συνάντησής μας ήθελε να φύγει και πήγε για το μπάνιο της (λες και δε θα ξαναέκανε στον επόμενο πελάτη). Της ζήτησα το λόγο που δεν πρόσφερε όλες τις υπηρεσίες που γράφουν και βγήκε από πάνω ότι με τον τρόπο που της μίλησα στην αρχή την ξενέρωσα. Και άντε να δεχτώ ότι το γραφείο δεν υπολόγισε σωστά το χρόνο και βρήκε ο οδηγός κίνηση στο δρόμο. Ένα μήνυμα να με ενημερώσουν υπεύθυνα δεν μπορούσαν να στείλουν, αντί να κοροιδεύουν ότι θα είναι σε 5 λεπτά; Από μένα ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ για το συγκεκριμένο γραφείο και για το καλό σας μακριά κι εσείς.
vril
Ανώτερος
11
Πόντοι:
5.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Silvio Berlusconi, chris1955, mad_max

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2015
Παντα ενημερωνουμε για τυχον καθυστερησης αλλα εσεις δεν ειχατε καμια καθυστερηση ουτε ποτε συναντησατε την Αλεξια γιατι απλα η Αλεξια τον Ιουνιο ελειπε με αδεια. Επισης γραφετε οτι ειναι μεσα στο photoshop οι φωτογραφιες της κοπεας ενω απο κατω λετε οτι ειναι ακριβεις οι φωτο. Γενικα κυριε δεν σας δασκαλεψαν σωστα ξανα προσπαθηστε απλα με αλλο πρακτορειο εδω ο σκοπος σας δεν πετυχε λυπαμαι.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1