Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 1 10
Γραφεία CG 17445
Γενική Εντύπωση
 
5.0
Να γραψω και δυο λογια για το γραφειο αποκλειστικα. ενταξει η επικοινωνια ευκολη,κανονισα ραντεβου ευκολα και γρηγορα,οι φωτο του σαιτ τους ακριβεις,οι υπηρεσιες τηρουνται,οι κοπελλες ανταποκρινονται πολυ καλα στη δουλεια τους,αλλα ως εδω τα καλα.
αυτο που εχουν πει στις κοπελλες να λενε για πληρωμη πριν αρχισει ο αγωνας(it's the rules)και το τηλεφωνημα ΑΚΡΙΒΩΣ στη συμπληρωση μιας ωρας χρονου εχει καταντησει μεγαλη μαλακια πια.ουτε απατεωνες ειμαστε να τους τα φαμε ουτε χθεσινοι.στο κατω κατω ανθρωποι ειμαστε. το να καθυστερησεις 5-6 λεπτα δε χαλασε κι ο κοσμος.δεν ειπαμε να κανεις και καταχρηση του χρονου σου αλλα 5 λεπτα νομιζω ειναι θεμιτα.ισα ισα που δειχνεις οτι υπολογιζεις και τον πελατη που στα ακουμπαει και σε προτιμησε εναντι αλλων-και πολλες φορες-καλυτερων επιλογων που υπαρχουν.
petergsp
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
51.772
Πόντοι:
41.443
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Εκλεκτικός, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, anon.

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 05 Ιουλίου, 2013) 05 Ιουλίου, 2013
Νομίζω ότι είσαι άδικος, αν ξαναδιαβάσεις τι έγραψες πιστεύω θα δεις, ότι τα αρνητικά, που γράφεις, ακόμα και αν ίσχυαν απόλυτα, είναι αμελητέα σε σχέση με τα θετικά, που είναι και αυτά που μας ενδιαφέρουν.

Έχω κλείσει αρκετές φορές με το γραφείο, πρώτη φορά με τη Κατερίνα που δυστυχώς τη πρόλαβα στα τελευταία πριν φύγει. Χρήματα δεν μου ζητήθηκαν ποτέ στην αρχή, ούτε τη πρώτη φορά, δε λέω ότι δε σου συνέβη, εμένα όμως δε μου συνέβη ποτέ.

Το τηλέφωνο είχε χτυπήσει και μένα δύο φορές, τη μία με τη Κατερίνα. Έκτοτε με διαφορετικές κοπέλες δεν έχει χτυπήσει ποτέ τηλέφωνο, κάποιες φορές ενημερώνει η κοπέλα για λήξη συνεδρίας πολύ σύντομα και κοφτά, φαντάζομαι φυσιολογικό, για να ετοιμαστεί ο οδηγός ή όποιος τέλος πάντων περιμένει.

Τώρα για το θέμα της ακριβούς τήρησης χρόνου, νομίζω οφείλεται στον επαγγελματισμό του γραφείου και το λέω με τελείως θετικό πρόσημο. Έχω κλείσει αρκετά ραντεβού και ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε ούτε ένα λεπτό καθυστέρηση. Λίγο νωρίτερα, 5-10 λεπτά έχουν έρθει, ποτέ αργότερα. Ειλικρινά το εκτιμώ. Φαντάζομαι για την ακρίβεια στην άφιξη θα πρέπει να τηρείται ακρίβεια στην αναχώρηση. Παρεμπιπτόντως, χωρίς να είναι ο κανόνας, υπήρξαν και ραντεβού που η κοπέλα έφυγε λίγο αργότερα.

Γενικά για το χρόνο ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι η κοπέλα κοιτάζει ρολόι κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ούτε ότι προσπαθεί να φάει χρόνο. Η ώρα είναι γεμάτη και η λήξη είναι σαφής, προσωπικά το σέβομαι, ο επόμενος δε θα περιμένει, όπως δε περίμενα και εγώ.

Για τα θετικά συμφωνώ απόλυτα, είναι σοβαροί, η κοπέλα στο τηλέφωνο ευγενική, σωστή και ακριβής, οι φωτό τις περισσότερες φορές μάλλον αδικούν τα κορίτσια.
05 Ιουλίου, 2013
κι ομωσ τισ περισοτερεσ φορεσ αυτο με την κληση στη συμπληρωση τησ ωρασ εχει συμβει στουσ περισσοτερουσ απο εμασ.
Εχει δικιο
05 Ιουλίου, 2013
συφωνώ και εγώ με τον deuka. δεν μου εχουν ζητησει ποτε χρηματα μπροστα και ουτε τα δινω κιολας. επισης ουτε τηλεφωνο εχω ακουσει. προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο με το πρακτορειο. ασφαλως και η δικη σου περιπτωση ισχυει, αλλα φαινεται ότι δεν είναι ο κανονας τελικα.
05 Ιουλίου, 2013
τι να πω ρε παιδια.περιμενα διαφορετικη αντιμετωπιση (οχι υπερβολες) γιατι πρεπει να ναι η 4η ή 5η φορα που παιρνω απο αυτο το γραφειο.ενταξει την πρωτη φορα το καταλαβαινω,αλλα μετα εφοσον βλεπουν οτι υπαρχει συνεχεια και συνεπεια (χρονικη) απο πελατη θα επρεπε να φερονται διαφορετικα για μενα. η κοπελλα δεν κοιταγε το ρολοι καθολου αλλα καθε φορα ντριν ΑΚΡΙΒΩΣ στην ωρα και τα λεφτα παντα μπροστα απο πελατη για μενα ειναι μαλακια. δινω τοπο στην οργη που λενε μονο και μονο επειδη εχει καλα τεμαχια.
11 Μαΐου, 2014
Το γραφειο ειναι σε λειτουργια ? Παιρνω τηλ. αλλα καμια απαντηση.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5