Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 1 10
Γραφεία CG 8677
Γενική Εντύπωση

9.0
Κρίμα που δεν είναι ενεργό! Και όλα τα παρακάτω είναι παρελθόν

Η συνεννόηση πολύ εύκολη και πολύ φιλικός, εξυπηρετικός και ευγενής ο κύριος. Το ραντεβού εύκολα θα έλεγα, ειδικά εάν το ζητουσες νωρίτερα (πριν 1-2 μέρες πχ) δηλώνοντας μέρα και ώρα, όπως είχα κάνει εγώ. Υποψιάζομαι ότι είχα επιλέξει σπασμένες ώρες-μέρες. Βέβαια, πριν κανα 2ωρο από το ραντεβού τού το επιβεβαίωσα (μού ζήτησε να το κάνω) καθε φορα. Επίσης, στα incall όταν εφτανες στο ξενοδοχείο του τηλεφωνούσες για να σού δώσει τον αριθμό του δωματίου που θα πάς. Συνολικά δηλ. μινιμουμ 2 κλήσεις (εάν αυθημερόν και εύλογο χρόνο πριν το ραντεβού η κλήση σου).

Οι κοπέλες εμφανίσιμες γενικα. Από εκεί και πέρα ο καθένας με τα γούστα του, οπότε και ελαττώματα θα βρούμε όλοι και στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά. Εγώ με 3 δοκίμασα λόγω εμφάνισης, καθε μια είχε το στυλ της. Με κάποιες έκανα και extra ball , άλλες φορές όχι. Γενικά έκανα αυτά που γραφονταν. Εάν με έπαιρνε να επαναλάβω κι άλλες φορές το ένστικτο μου λέει ότι οι εμπειρίες μου θα ήταν ακόμη εντονότερες.

Η βασική τιμή (με όλα μέσα δλδ και το χοτέλι!) 150 η ώρα + anal στα incall. Αρκεί να σού τα κάνει όλα. Περιλαμβανε και extra ball. Τώρα τί θα σού εκανε και τί περιμενες είναι θέμα του καθενός. Η τιμή καλή συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, ίσως και να μπορούσε να συμπιεστεί ελάχιστα πιο κάτω σε πολύ καλούς και τακτικούς πελάτες.

ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John_282

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2013
Γενικά συμφωνούμε με τον συναγωνιστή. Βασικά ο Κώστας (και ο άλλος περιστασιακός φίλος) ήταν πάντα ευγενέστατοι και εντάξει, τα κορίτσια από την άλλη και καλά και κακά και άσχημα, απόλα είχε ο μπαχτσές, αν και τα περισσότερα καλά ήταν. Το συν ήταν ότι αν ο Κωστάκης είχε πάρει πρέφα από πελάτες ότι κάποια ήταν φόλα σε προστάτευε με τον τρόπο του. Αν πάλι δεν ήξερε την έτρωγες κανονικά (είχα την εντύπωση πως αρκετές νέες κοπέλες ούτε καν τις ήξερε προσωπικά).
Απλά να γράψουμε πως το πρακτορείο "αναστήθηκε" με νέο όνομα (spice models) για μερικούς μήνες, αλλά μάλλον και αυτό είναι πλέον ανενεργό. Κρίμα γιατί χάσαμε ένα στανταράκι...
11 Μαΐου, 2013
Περιμενω με αγωνία κριτικη για την αείμνηστη Γαβριελα (6463333).
11 Μαΐου, 2013
Not sure if κριτική or επικηδειος Χμμμ;Χμμμ; (φανταστειτε οτι το σκέφτεται ο futurama fry )
11 Μαΐου, 2013
Το καλυτερο γραφειο. Και το παλιο αλλα και το νεοτερο με την νεα ονομασια. Νομιζω οτι ειναι ενεργο, απλα περιμενει νεα πραματεια. Μακαρι γιατι και απο τιμη(πεσμενη στα 120) και απο κοπελες και απο συμπεριφορα(ναι, ειναι τρομερα σημαντικο αυτο) ειναι κορυφη. Και αν δεν ειναι νεργο, κατι νεο θα ξανακανει. Ελπιζω....
12 Μαΐου, 2013
ειχα μιληση πριν το πασχα και μου ειπε πως το γραφειο θα φερει κοπελες για τουρ μετα το πασχα
εγω πιστευω οτι θα ανοιξει παλι
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5