Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 3 10
Γραφεία CG 28840
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Εύκολη η τηλεφωνική συνεννόηση, καθαρές γραμμές από τα κινητά. Γενικά πρέπει να τους δώσεις αριθμό δωματίου για να ξεκινήσει η κοπέλα. Εάν καποιος είναι πελάτης δεν τηρείται αυτό και εξυπηρετείται καλύτερα και η κοπέλα καταφθάνει στην συμφωνηθείσα/προγραμματισθείσα ώρα (με καθυστερήσεις στα πλαίσια της λογικής). Τιμές λίγο τσιμπημένες, αλλά κάπως χαμηλότερες σε σχέση με το παρελθόν (λογικότερες μεν, γενικά δυσπρόσιτες δε). Δεν πολυπάρχουν τα σερί +20άρια, ίσως 1 ανά περίπτωση. Υπάρχουν διαφοροποιήσεις υπηρεσιών (ακα-αναλ-εξτρα κτλ. δεν κάνουν όλες οι κοπέλες όλα). Μπορείς να βρεις και κάποια κοπέλα με τις χαμηλες τιμές της αγοράς cg.

Με 3 κοπέλες (Αυγ 12-Απρ13) δοκίμασα την τύχη μου που τις είχα επιλέξει καταρχήν λόγω εμφάνισης. Δεν ήταν κακές. Η κάθεμια με το στυλ της. Κάποια καλύτερη στις υπηρεσίες και με μεγαλύτερη συμμετοχή αλλά λιγότερο για τα γούστα μου, κάποια άλλη με τον ανάποδο συνδυασμό κτλ.

Τηρούνται γενικά οι υπηρεσίες. Και οι φωτο γενικά αληθινές είναι. Αν και η φυσική φωτογένεια, το μακιγιαζ καθώς και κάποια καλλιτεχνική επιμέλεια όλο και παίζει το ρόλο της
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.202
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού