Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 54 10
YourAngels
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG
731986
Γενική Εντύπωση
3.0
Το σκεφτόμουν αρκετά , αν θα έπρεπε να ανεβάσω κριτική η όχι , αλλά κάθε φορά που το σκεφτόμουν με έτρωγε και ήθελα να το δηλώσω για να το ξέρει και το γραφείο και εμείς σαν υποψήφιοι πελάτες .
Τα έχω αναφέρει και στο γραφείο αλλά θα τα αναφέρω και εδώ και στους συναγωνιστές αφενός για να δικαιολογήσω στο γραφείο γιατί χάνει αρκετά λεφτά , αφετέρου για να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε καλύτερη αξιοποίηση του μόχθου μας .
Είναι το μοναδικό γραφείο που όσα απατά ραντεβού έχω κάνει οχι απλά δεν πήρα επιστροφή χρημάτων , η έκπτωση για επόμενο ραντεβού η ακόμα και μια συγνώμη .
Δεν θέλω αερολογίες θέλω να με κανείς να αισθανθώ ότι
1 με ακούς σαν πελάτη
2 ότι ρεφάρω με κάποιον τρόπο από την ήττα
3 ότι με προστατεύεις με τρόπο τέτοιον ώστε να μπορέσω να πάρω και αλλά κορίτσια από σένα .
Δυστυχώς όμως τίποτα από όλα αυτά δεν γίνεται .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι κριτικές μου .
Στην τελευταία κοιμόταν η κοπέλα με το ζόρι να πηδήξουμε , και πραγματικά ούτε ένα συγνώμη .
Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα , δεν θέλουν να στεναχωρήσουν η να μαλώσουν τα κορίτσια , δεν θέλουν να χάσουν άμεσα 50-100ευρώ ενώ στο μέλλον χάνουν πολλαπλάσια ;
Και δεν έμε ενδιαφέρει στην τελική .
Την τελευταία φορά που βρισκόμουν Αθήνα ενώ έκανα 3-4 ραντεβού μαζί τους παλαιότερα , πλέον πολύ δύσκολα θα κάνω , γιατί όχι απλά έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να φάω φόλα από το συγκεκριμένο γραφείο αλλά και να την φάω δεν έγινε κάτι ….
Τα έχω αναφέρει και στο γραφείο αλλά θα τα αναφέρω και εδώ και στους συναγωνιστές αφενός για να δικαιολογήσω στο γραφείο γιατί χάνει αρκετά λεφτά , αφετέρου για να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε καλύτερη αξιοποίηση του μόχθου μας .
Είναι το μοναδικό γραφείο που όσα απατά ραντεβού έχω κάνει οχι απλά δεν πήρα επιστροφή χρημάτων , η έκπτωση για επόμενο ραντεβού η ακόμα και μια συγνώμη .
Δεν θέλω αερολογίες θέλω να με κανείς να αισθανθώ ότι
1 με ακούς σαν πελάτη
2 ότι ρεφάρω με κάποιον τρόπο από την ήττα
3 ότι με προστατεύεις με τρόπο τέτοιον ώστε να μπορέσω να πάρω και αλλά κορίτσια από σένα .
Δυστυχώς όμως τίποτα από όλα αυτά δεν γίνεται .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι κριτικές μου .
Στην τελευταία κοιμόταν η κοπέλα με το ζόρι να πηδήξουμε , και πραγματικά ούτε ένα συγνώμη .
Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα , δεν θέλουν να στεναχωρήσουν η να μαλώσουν τα κορίτσια , δεν θέλουν να χάσουν άμεσα 50-100ευρώ ενώ στο μέλλον χάνουν πολλαπλάσια ;
Και δεν έμε ενδιαφέρει στην τελική .
Την τελευταία φορά που βρισκόμουν Αθήνα ενώ έκανα 3-4 ραντεβού μαζί τους παλαιότερα , πλέον πολύ δύσκολα θα κάνω , γιατί όχι απλά έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να φάω φόλα από το συγκεκριμένο γραφείο αλλά και να την φάω δεν έγινε κάτι ….
Επικοινωνία
Ικανοποιητική
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού