Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.7 7 10
Προβεβλημένη
Γραφεία CG 118594
Γενική Εντύπωση

8.0
Το adult το είχα δει στο φόρουμ καιρό αλλά δίσταζα να πάρω τα χρόνια που ασχολούμαι γιατί το θεωρούσα μικρό , αναξιόπιστο και ότι δε θα τηρηθεί ότι τυχόν ζητούσα . Δυστυχώς έπρεπε να έχω ρισκάρει νωρίτερα και να έχω κάνει πέρα άλλα γραφεία που τα στήριζα με πολύ περισσότερα χρήματα από το adult και το μόνο που κάνουν είναι να γεμίζουν ψέματα τους πελάτες τους.
Το adult το γνώρισα από κάποιον συναγωνιστή του φόρουμ τον οποίο και ευγνωμονώ πλέον . Με έχουν εξυπηρετήσει η Λύδια ή τονια και η μαγδα .και οι τρεις είναι ίσως οι πιο ευγενικές και χαριτωμένες παρουσίες σε τηλεφωνήτριες που έχω μιλήσει . Τι ενοω ; Είναι το μόνο γραφείο που οι τηλεφωνήτριες δε βιάζονται βαριεστημένες να κλείσουν το ραντεβού και να τελειώσουν . Δηλαδή τι ώρα θέλετε ; Πόση ώρα που και ποια και σε ξεπετάξαν. Απο πριν το ραντεβού σε ρωτάνε τι ακριβώς σου αρέσει και σε καθοδηγούν χωρίς να βαριούνται και θελωντας πραγματικά να μείνεις ευχαριστημένος ώστε να ξαναπαρεις όχι απλά να πουλήσουν και αν ξαναπάς ή όχι δε τις νοιάζει . Με τη Λύδια έχει τύχει να μιλήσω λιγότερο αλλά δε έχω κανένα παράπονο ή ΜΑΓΔΑ είναι απλά το τρελοκομείο του γραφείου και δεύτερη δε υπάρχει η τονια είναι ο φύλακας άγγελος μου που ξέρει τι θέλω και κανονίζω μαζί της πλέον το ποιες θα δω . Αν και είμαι νέος πελάτης του γραφείου πάντα θα κάνει το παν για να κλείσω το κορίτσι που θέλω ακόμα και αν έχει βεβαρημένο πρόγραμμα . Θα κάνει το παν να με χώσει κάπου . Με σέβονται σα πελάτη για αυτό το λιγο που είμαι για αυτούς μιας που με ξέρουν λίγο καιρό. Επίσης αν κάποια δε κάνει θα μου το πουν ακόμα και αν τη ζητήσω . Η τάδε δε είναι για τα γούστα σου . Το εκτιμώ αφάνταστα από το να θέλουν απλά να μου πασάρουν ότι περισσεύει. Τέλος μετά τη συνάντηση θα ενδιαφερθούν πως πέρασα αν είχα κάποιο παράπονο αν θέλουν να κοιτάξουν κάτι . Υπάρχει after market service .ενα μείον για κάποιους είναι ότι δε έχει πολλές φωτο ή αγγελίες γτ αρκετά κορίτσια δε θέλουν κριτικές ή αγγελίες επειδή μένουν μόνιμα εδώ. Εμένα δε με καίει τόσο αυτό γιατί με τη καθοδήγηση κυρίως της Τόνιας και όχι μόνο ποτέ δε έκλαψα ένα ευρώ με όσες έχω πάρει . Οταν κάτι δε είναι για τα δικά μου γούστα με προφυλάσσουν . Οι οδηγοί είναι πάντα στη ώρα τους ή και νωρίτερα τουλάχιστο σε όσα ραντεβού έκανα εγώ. Εχω διαβάσει αρνητικές κριτικές οι οποίες και τόσο καιρό με έκαναν να διστάζω να δοκιμάσω. Δε θα πάρω θέση γτ δε μπορώ να ξέρω τι συνεβει με το κάθε πελάτη . Όσα έγραψα στη κριτική είναι η δική μου εμπειρία και μόνο που σε εμένα σαν τηλεφωνικό κέντρο έχουν φερθεί άψογα .
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Σπάνια
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Ανώτερος
51
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, rsotos7, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2024
Μηπως(λεω τωρα μηπως) απλα σε χουν μπαναρει απ τα σοβαρα γραφεια γιατι ενω εισαι ασχημος βρωμιαρης προσπαθεις ολες να τις πιασεις γκομενες/γινεις νταβας τους κσι επειδη σε σιχαινονται σε καρφωνουν μετα στα γραφεια τους?Μηπως και στις ανεξαρτητες τα ιδια εκανες?
Λεω μηπως τωρα
review reaction 3 Bartender 74, Km7699
03 Δεκεμβρίου, 2024
@mrEco κανένα γραφείο δε με έχει μπαναρει ενημερωτικά

Δεύτερον εντάξει τη είπες τη μαλακια της τρίτης ; Ηρέμησες ; Άντε πιες το γαλατάκι σου τώρα καραγκιοζάκο
review reaction 3 Bartender 74
03 Δεκεμβρίου, 2024
Km7699
δε μιλαω με απλυτους.μιλα με το σαπουνι πρωτα βρωμιαρη
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3