Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 50 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 698749
Γενική Εντύπωση

8.0
Έχει ανέβει πολύ το γραφείο ΥΑ τελευταία, μπράβο.
Καταρχάς έχει ακριβείς φωτογραφίες, όπως έχω πει πολύ σημαντικό για να μην αρχίσει λάθος το όποιο ραντεβού.
Εγώ έπεσα για πρώτη φορά πάνω στην Νικόλ. Γαμώ τα κορίτσια, το έχει αυτό που κάνει.
Ειλικρίνεια και σαφήνεια. Αν και με μηνύματα με έφτιαξε και αισθανόμουν πολύ καλά για την επιλογή μου. Είχε 1000/100 δίκιο και ευχαριστώ.
Αντίθετα με το GE που εδώ και ένα χρόνο το service πάει από το κακό στο χειρότερο, το ΥΑ πάει όλο και πιο καλά. Απαντάνε άμεσα, είναι συνεπείς και θέλουν το feedback.
Ένα μπράβο. Να έχετε κοπέλες σαν την Νικόλ και να φέρνετε κοπέλες σαν την Λάνα, ΜΠΡΑΒΟ!
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
psexa21
Σπουδαίος
29
Πόντοι:
2.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 4 review reaction 1 nukteros, Bartender 74, rsotos7

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2024
Καλα εντάξει πόσο ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΣ ΕΊΣΑΙ..... . Το γραφείο πάει από το κακό στο χειρότερο ιδίως στην επικοινωνία. Νέες στο τηλεφωνικό, καμία επαφή με εξυπηρέτηση, απαντάνε ότι να ναι και όποτε θέλουν, αν θέλουν, τις ίδιες και τις ίδιες φέρνουν και αν θες κάποια επανάληψη σου λένε πάρε μετά, πάρε αύριο, δεν ξέρω τι ώρα θα ξεκινήσει η κοπέλα και άλλα τέτοια σάπια.. Μην παίζεις με τα λεφτά των άλλων....
review reaction 1 nukteros, Bartender 74, rsotos7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1