Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 25 10
Magic Girls
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG
426262
Γενική Εντύπωση
1.0
Εχω χρησιμοποιησει το γραφείο αυτό σε διψήφιο αριθμό τα τελευταια 4 χρόνια με κοπέλες οπως η Αριάνα πανω απο 2 φορές, Βανέεσσα κοκκινομάλα, Βανέσσα παλιά, Κλεοπάτρα και αρκετές που δεν υπάρχουν πλέον στο ρόστερ τους, μπορώ να πω πως αυτή ηταν και η τελευταια φορά που τους προσεγγησα.
Εκλεισα ραντεβού με την Ναμεσις.
Παω σε γνωστο ξενοδοχείο στην σουίτα τους και 20 λεπτά πριν το ραντεβού μου στέλνουν πως ο προηγούμενος πελατης αποφάσισε να την κρατήσει παραπάνω και θα μπορέσει μετα απο 1 ώρα αμα θέλω.
Δεν μπορουσα να περμένω και έφυγα πληρώνοντας το δωματιο τσάμπα 60ευρώ
Είναι νομίζω το μοναδικο γραφείο που το κάνει αυτό, αφού πολύ παλιά μου ειχε ξανατύχει.
Εχοντας δοκιμάσει κοπελες απο αλλα γραφεία, ευγενικα μου αρνηθηκαν λέγοντας που έχουν αλλο ραντεβού μετά.
Εκλεισα ραντεβού με την Ναμεσις.
Παω σε γνωστο ξενοδοχείο στην σουίτα τους και 20 λεπτά πριν το ραντεβού μου στέλνουν πως ο προηγούμενος πελατης αποφάσισε να την κρατήσει παραπάνω και θα μπορέσει μετα απο 1 ώρα αμα θέλω.
Δεν μπορουσα να περμένω και έφυγα πληρώνοντας το δωματιο τσάμπα 60ευρώ
Είναι νομίζω το μοναδικο γραφείο που το κάνει αυτό, αφού πολύ παλιά μου ειχε ξανατύχει.
Εχοντας δοκιμάσει κοπελες απο αλλα γραφεία, ευγενικα μου αρνηθηκαν λέγοντας που έχουν αλλο ραντεβού μετά.
Επικοινωνία
Προβληματική
Ανανέωση κοριτσιών
Σπάνια
Φωτογραφίες
Πολύ επεξεργασμένες/παραπλανητικές
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Καλησπέρα λέω που κάλεσα; Αναρωτιόμουν μήπως είχα κάνει λάθος και εκεί μου απαντάει αγενέστατα στο magic girls καλέσατε κύριε μου που νομίζετε ότι καλέσατε… δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι με ακύρωσε κατευθείαν στην πρώτη κοπέλα που ζήτησα να ρωτήσω αν δουλεύει πρωινά λέγοντας μου απότομα « η κοπέλα ξεκινάει στις 6 θέλετε κάτι άλλο;» Είχα προσπαθήσει να γράψω και κριτική αλλά δεν ανέβηκε μάλλον θα κόλλησε επειδή έγραφα ώρα αλλά αξίζει να σημειώνονται τέτοια απαράδεκτα περιστατικά κρίμα