Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 48 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 680456
Γενική Εντύπωση
 
3.0
Πριν λίγο καιρό ζήτησα μια κοπέλα του γραφείου για μια συγκεκριμένη μεσημεριανή ώρα.
Η κυρία στο τηλέφωνο μου είπε ότι η επιλογή μου δεν ήταν διαθέσιμη εκείνη την ώρα και ότι θα είναι διαθέσιμη αρκετές ώρες μετά την ώρα που ζήτησα και για να μου "το πουλήσει" μου είπε ψέμματα ότι θα ήμουν δήθεν το πρώτο ραντεβού της κοπέλας (κάτι που είχε σημασία για εμένα και το έκλεισα το ραντεβού τελικά).
Περίμεναν πρώτα να πάω στο ξενοδοχείο και να επιβεβαιώσουν ότι βρίσκομαι στο δωμάτιο ώστε ΚΑΤΟΠΙΝ να στείλουν την κοπέλα (καθότι δεν είχα κλήσει ξανά ραντεβού με το γραφείο από τον αριθμό αυτόν από τον οποίο τους κάλεσα), και εν τέλει ήρθε η κοπέλα με μισάωρη καθυστέρηση από την ώρα που το ίδιο το γραφείο μου πρότεινε.
Η κοπέλα είχε δυσάρεστες οσμές στα επίμαχά της σημεία (ρώγες, μουνάκι, αναπνοή) κάτι για το οποίο δεν της είπα τίποτα, όμως την "ψάρεψα" και δεν μου έκρυψε ότι όντως την είχαν καταγ@μήσει αρκετοί συναγωνιστές πριν έρθει σε εμένα εκείνη τη μέρα (άλλωστε είναι από τις βασικές "παίκτριες" του εν λόγω γραφείου).
Δεν το χάρηκα το ραντεβού παρόλο που η πρόθεση της κοπέλας (δεν θα αφήσω κριτική σε εκείνη, ούτε θα πω ποια ήταν) ήταν καλή και προσπάθησε για το καλύτερο.
Οι οσμές δεν έφυγαν ποτέ ούτε με τα ντουζ της.
Stepup
Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
21
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., Elganador, Xaramofais και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουλίου, 2024
Καλό θα ήταν να αναφέρεις ποια κοπέλα ήταν
review reaction 1 Eros82, Johnny Red2, Bartender 74
14 Ιουλίου, 2024
Μέγα φάουλ αν στο πούλησαν για πρώτο ραντεβού ενώ δεν ήταν
review reaction 1 Bartender 74, Johnny Red2
14 Ιουλίου, 2024
Φίλε μου δεν έχω καταλάβει γιατί δεν μας λες ποια είναι η κοπέλα. Ο σκοπός του site και των κριτικών είναι η προστασία των συναγωνιστών, εσύ γιατί προστατεύεις την κοπέλα.
Όσο για την πολιτική του γραφείου να στη στείλει αφού κλείσεις το δωμάτιο δεν μου φαίνεται παράλογη, εφόσον ήταν και πρώτη φορά που χρησιμοποιούσες το συγκεκριμένο κινητό. Ο κάθε ένας που θα ήθελε να "εκδικηθεί" το γραφείο ή την κοπέλα μπορεί να μην εμφανιζόταν στο ραντεβού.
review reaction 1 DirkDiggggler, petran 19866266, astronaut80 και 3 άλλα μέλη
14 Ιουλίου, 2024
Σε τέτοιες περιπτώσεις, ΔΕΝ υπάρχει "δεν αναφέρω ποια ήταν η κοπέλα".
Αλλιώς κάλλιστα μπορεί να μιλήσουμε, κι για κριτική που γίνεται με δόλο.
review reaction 1 DirkDiggggler, Eros82, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
14 Ιουλίου, 2024
Δεν παιζει ρολο ποια κοπέλα ηταν,αλλο ειναι το θεμα εδω
.Απλά φιλε ουσιαστικά "στο είπανε" απο πριν οτι δεν θα εισαι το πρωτο ραντεβου της,αφού στο εβαλαν πολλές ωρες αργοτερα αφοτου ξεκινησε το ωράριό της.Ηταν αναμενομενο να μην εισαι ο πρώτος της ημερας.Επρεπε να το ψυλλιαστείς.
review reaction 1 petran 19866266, Johnny Red2, Bartender 74
14 Ιουλίου, 2024
Φίλε αν δεν πεις όνομα κοπέλας θα θεωρήσω την κριτική σου στημένη.
review reaction 1 DirkDiggggler, petran 19866266, Johnny Red2
14 Ιουλίου, 2024
Το ότι δεν στέλνουν κοπέλα αν δεν τους αποδείξεις ότι είσαι στο δωμάτιο είναι πρακτική του γραφείου. Και εμένα την πρώτη και μοναδική φορά που έχω συνεργαστεί μαζί τους (όχι ότι έχω κάτι αρνητικό με το γραφείο, απλά δεν έχει τύχει να μου κάνουν εντύπωση οι κοπέλες τους) ακριβώς αυτό έκαναν. Το βρήκα χαζό, αλλά καταλαβαίνω γιατί το κάνουν.

Εμένα με είχαν ενημερώσει για αυτή την αναγκαιότητα και είχα φροντίσει να πάω στο ξενοδοχείο μισή ώρα νωρίτερα για να μην έχουμε θέμα και δεν είχαμε. Άρα αν το ήξερες και επέλεξες να πας στο hotel 5 λεπτά από το ραντεβού και έφαγες καθυστέρηση, μαλλον εσύ φταις.

Πάντως και το GVE έχει αντίστοιχη πολιτική, αυτοί βέβαια ζητούν απλά το νουμερο του γραφείου 30' πριν το ραντεβού και όχι φωτό του κλειδιού του δωματίου όπως κάνουν οι Αγγελοι. Για το Glamour & GDE δεν έχω εικόνα, γιατί έκανα outcall μαζί τους έχοντας ήδη κάνει αρκετά incall, οπότε με ήξεραν.

Για τα υπόλοιπα που γράφεις, εφόσον ευσταθούν, πρέπει να ενημερώσεις ποια ήταν η κοπέλα για να γνωρίζουν και οι συναγωνιστές.
review reaction 1 DirkDiggggler, petran 19866266, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7