Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 43 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 922062
Γενική Εντύπωση

9.0
Τι να πρώτο πω για τις συγκινήσεις που μου έχει χαρίσει αυτό το γραφείο ….

Το γνώρισα πριν δυο χρόνια όταν ξεκίνησα δειλά δειλά τη καριέρα μου στο χώρο με τη katia4 τη μολδαβεζα … τη θυμάμαι σαν τώρα . Είχα κάνει τέσσερα ραντεβού μαζί της μαγικά όλα . Είχε πει θα πήγαινε Παρίσι και θα ερχόταν αλλά τελικά δε ήρθε ποτέ .. όμως αφού η πρώτη φορά πήγε τόσο καλά μαζί της είχα για κάποιο λόγο δεδομένο ότι και τα υπόλοιπα κορίτσια τους θα ήταν σαν αυτήν.. σε ένα ποσοστό 80 τις εκατό ευτυχώς δε διαψεύστηκα . Αποτυχίες θα υπάρχουν παντού . Όμως οι 8 στις 10 όχι που έχει το γραφείο αλλά που εγώ έχω συναντήσει από το γραφείο ήταν αστέρια .
Τι να πρώτο θυμηθώ που λέει και ο τέρζης …

Dasha7
Milana
Jessica
Kira
Anna
Sasha6

Και πόσες ακόμα που πρέπει να ψάξω τα μηνύματα για να τις θυμηθώ …

Οι οδηγοί πάντα στη ώρα τους ποτέ δε μου έχουν καθυστερήσει κοπέλα

Όσο για τις κοπέλες Καίτη και Έλενα στα τηλέφωνα είναι και οι δυο ευγενέστατες και πρόθυμοτατες να εξυπηρετήσουν κάθε πελάτη και κάθε απαίτηση του στα πλαίσια του λογικού και εφικτού φυσικά .

Έχω κάνει και έξι νομίζω ίσως και επτά δωδεκαωρα βραδινά που δε το έχω κάνει με κανένα άλλο γραφείο και είμαι υπερευχαριστημένος από τη συνολική αντιμετώπιση . Μπορεί να είμαι πελάτης και σε αλλά γραφεία η ανεξάρτητες όμως το glamour για μένα θα είναι πάντα στη κορυφή των γραφείων και μετά ακολουθούν οι άλλοι . Όσο για τη ποικιλία νομίζω ότι έχει τις συχνότερες αλλαγές .

Σίγουρα έχω να ζησω πολλές όμορφες εμπειριες μαζί τους.

Σε μια δυσάρεστη στιγμή μόνο στη συνεργασία μας φρόντισαν να στείλουν άμεσα άλλη κοπέλα που ήταν η φίλη της Jessica η Kira και ήταν ένα από τα δωδεκαωρα που εξελίχθηκαν μετά . Αν δε είχα φάει μια φόλα ισως να μη τη είχα γνωρίσει . Δυστυχώς δε μας ξανάρθε και αυτή ..

Καίτη και Έλενα σας είμαι υπόχρεος για όλα .

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τη tatti απόψε άξιζε για μένα
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ακριβείς
Ανώτερος
50
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική