Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 8 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πολύ καλή αρχική εντύπωση, πιπινα γύρω στα 25, μέτριο ύψος για κοπέλα στα 1.65, λεπτή σιλουέτα. Όσον αφορά το παρουσιαστικό της, γλυκό προσωπάκι όπως φαίνεται στις φωτο του γραφείου αλλά στην πραγματικότητα δείχνει πιο νεανική πιο παιδί, και σε συνδιασμό με τα ωραία γαλάζια μάτια της όμορφη πιπινα, μια καυτή φοιτήτρια θα έλεγα. Αρχικά μαγκωνενη και λιγομίλητη έστω και με τα βασικά της Αγγλικής. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το στυλ της ή ντρέπεται αλλά εμένα μου αρέσει φαίνεται αρκετά υποσχόμενη και όπως είπα πιο πάνω με εξιτάρει η ιδέα της ντροπαλής φοιτήτριας. Βγαίνει από το ντουζ ωραίο κορμάκι λεπτό όπως φαίνεται και από τις φωτό του γραφείου αλλά με πιο λευκό δέρμα. Αρχικά το φιλί της είναι λες και φιλάει πρώτη φορά βγάζοντας την γλώσσα της χωρίς φαντασία ευτυχώς στην πορεία θα βελτιωθεί. Αξίζει σημείωσης στο σωματακι που έχει, λεπτό με τουρλωμένο ποπό, σφιχτή επιδερμίδα με δυαράκια στήθη. Με καυλωσε απίστευτα το μικρό όταν στήθηκε έδειχνε να το ζει, μου έβγαλε πολλά γουστα, ακολουθησε τον ρυθμό μου χωρίς να κλέψει Απίστευτο στήσιμο και πάλι Απίστευτο στήσιμο από την φοιτήτρια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
184
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 borbi2525, ZeroTolerance, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2021
Τά λέμε, δέν τά λέμε;! Τά'γραψα καί σέ σχόλια σ' ἄλλες κριτικές σήμερα! ΕΛΕΟΣ!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1