Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Από τις πιο δύσκολες κριτικές, αναρωτήθηκα για μέρες αν πρέπει να τη γράψω. Γιατί γίνεται σε αδόκιμο πλαίσιο. Γιατί στοιχεία από όλες τις προηγούμενες κριτικές τα συνάντησα και εγώ. Το κάνω όμως γιατί επέλεξα εν γνώσει μου το ραντεβού, έχοντας διαβάσει κάποιες από αυτές. Και γιατί η αλλαγή των φωτογραφιών της στη σελίδα του πρακτορείου (οι εδώ χωρίς make up είναι πιο κοντά σ’ αυτό που συνάντησα), δείχνει μια απόπειρα για ανανέωση της ‘εμπορικότητας’ της και θέλω να καταγράψω ακριβώς εκείνα τα ‘αντιεμπορικά’ της στοιχεία που βρήκα αξιοπρόσεκτα και με έκαναν τελικά να μη μετανιώσω.

Ας ξεκινήσω όμως πρώτα από τα ‘τεχνικά’. Όμορφο πρόσωπο, με σαρκώδη χείλη και εκφραστικά μάτια. Πολύ ωραίο σώμα (κοντύτερη του αναγραφόμενου), αναμενόμενο για την ηλικία της (22 κατά δήλωση της), με εξαιρετικό στήθος. Απλά ντυμένη.

Από την αρχή ‘κουμπωμένη’, άρχισε τα παράπονα. Λένε πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Και αυτή η άμυνα ήταν ανήσυχη, με μια κοριτσίστικη αμεσότητα και αυθάδεια. Όχι όμως με χυδαιότητα. Πουθενά δεν εξέπεμψε χυδαιότητα, ματαιοδοξία, ούτε καν ‘πουτανιά’. Ούτε προσπάθησε να κλέψει χρόνο, ή να ‘αδειάσει’ τον πελάτη και να φύγει μια ώρα αρχύτερα.

Τα λεφτά μπροστά. Δεν ‘πούλησε’ ψυχική αποδοχή και εγγύτητα. Το ραντεβού ξεκίνησε κάτω από ένα σκληρό φως, που τόνιζε όλα τα αντιθετικά στοιχεία της μίσθωσης. Αυτή είναι υποχρεωμένη να προσφέρει τα νιάτα της για sex, ο πελάτης πρέπει να κρύψει την ευαλωτότητα της ανάγκης του για sex και -εν τέλει- αποδοχή από τέτοια υπέροχα νιάτα, πίσω από τα λεφτά. Όχι φιλιά, όχι στοματικό σε αυτήν. Το δικό της όμως στοματικό ήταν ικανοποιητικό με κοιτάγματα και περιστασιακές βαθιές καταπόσεις. Σεξ αρχικά ιεραποστολικό, όπου η ανταπόκριση της τόσο με το στόμα – με ρώσικες λέξεις μεταξύ των οποίων και αναγνωρίσιμη βρισιά – όσο και με το σώμα, ήταν ερεθιστική. Επήλθε εκτόνωση και τουλάχιστον η βασική ανταπόδοση μιας μίσθωσης που έδειχνε μετ’ εμποδίων.

Μετά το απαραίτητο ντους, η συμπεριφορά της μαλάκωσε. Εμφανίστηκαν και κάποια πειράγματα – (σα να λέμε, τσα!) και κάποια επιφωνήματα κοριτσίστικα, ενός κοριτσιού που δεν πρόλαβε να διαστρέψει ακόμη η εργασιακή – ήδη έχει γράψει χιλιόμετρα στα ξενοδοχεία της Αθήνας όπως ομολόγησε – αλλοτρίωση. Μετά πάλι στοματικό και σεξ σε διάφορες στάσεις - ενίοτε και με σφυροκόπημα – στο οποίο η ανταπόκριση της ήταν πάντοτε καλή. Μάλιστα πέταξε και ένα κολακευτικό σχόλιο το οποίο δεδομένης της αμεσότητας και της αυθάδειας της, το εξέλαβα ως ειλικρινές.

Έφυγε μετά την εξάντληση της ώρας, αφού το κινητό της βομβαρδιζόταν από μηνύματα. Δεν την αγκάλιασα, ούτε καν την πλησίασα, απλά κοιταχτήκαμε για λίγο επίμονα και την αποχαιρέτησα με ένα ευχαριστώ. Ήταν μια συνάντηση ιδιόμορφη, ούτε gfe, ούτε pse, όμως άφησε ένα ίχνος μέσα μου και ίσως κάποια στιγμή επιδιώξω να τη συναντήσω ξανά.

Μέρα που είναι, μαζί με τις ευχές μου για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στην κοινότητα των αμετάκλητα ξένων εδώ μέσα, παραθέτω ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το σπαραγμό του Πέτρου μετά την Άρνηση του Δασκάλου του (erbarme dich Mein Gott – Σπλαχνίσου με Θεέ μου), από τα Κατά Ματθαίου Πάθη του Μπαχ.

Ο άνθρωπος εξανθρωπίζεται περισσότερο με τη συναίσθηση και την αποδοχή της Αδυναμίας του, παρά με την άσκηση της Δύναμης του.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Hart & Ziel:  Erbarme Dich Fink
miraculous mandarin
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
2.917
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Milfomaniac και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2023
Εξαιρετική κριτική. Δείχνεις άνθρωπος που ξέρει τι κάνει και ξεκαθαρίζει κοφτά στην κοπέλα ότι ήρθε για τη δουλειά της. Σωστά;

Αλλά εγώ που την είδα από κοντά, είδα μια ψηλομύτα ντίβα, οπότε όχι. Αν κάποιος είναι έμπειρος και ξέρει να κουμαντάρει τέτοιες συμπεριφορές, να προχωρήσει.
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, miraculous mandarin
14 Απριλίου, 2023
Big θες να ξαναδιαβασεις τι γραφει ο ανθρωπος.Το κοριτσι ξεκαθαριζει οτι ηρθε να μας ξεπεταξει ο συναδελφος απλα πηγε πασο για να μην πεταξει το χρημα.Σαν εμπειρος το εσωσε και σωνει και τους υπολοιπους.Το κοριτσι για τα πανυγηρια γιατι το κουραζουμε;;Το γραφειο γιατι δεν το εχει διωξει και χανει ο κοσμος τα λεφτα του;;;Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 HoneyVoskos, hornyasfuck, srek7 και 1 ακόμα μέλος
15 Απριλίου, 2023
ευχαριστουμε φιλε για αλλη μια πολυ τρυφερη κριτικη,πολυ το ευχαριστιεμαι να σε διαβαζω καθε φορα.
εισαι ευγενικη ψυχη!
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, miraculous mandarin
15 Απριλίου, 2023
Βρε Andokinos3 τι λες; Εγώ απλά του έδωσα respect για την κριτική του, εγώ δεν τη συνάντησα και ούτε πρόκειται. Πέρασα, είδα, έφυγα. Το γραφείο δε τη διώχνει γιατί υπάρχουν μαλάκες που είναι πολύ περισσότεροι από εμάς εδώ στο ΜΠΟΥ.
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3
11 Ιουλίου, 2024
Αλλη μια εξαιρετικη κριτικη και εξαιρετικα κατατοπιστικη παραλληλα για οσους ενδιαφερονται για την λεπτομερεια.
Ευχαριστουμε!
review reaction 1 miraculous mandarin
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5