Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 479884
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καιρό προσπαθούσα να την πετύχω καθώς όποτε ερχόμουν Αθήνα δεν κατάφερα να την πετύχω να δουλεύει ποτέ! Αυτή τη φορά δεν έχασα την ευκαιρία!

Δεν θα μακρηγορήσω αυτή τη φορά… πολύ νεαρό κορίτσι, ήξερα τι θα συναντησω αφού την ακολουθώ στο Ινστα! Ματάρες, χειλάρες, ΚΟ-ΡΜΑ-ΡΑ, ΚΟΥ-ΚΛΑ-ΡΑ!
Ίσως η βαθμολογία μου να την αδικεί συγκριτικά με προηγούμενες βαθμολογίες άλλων κοριτσιών (που η παρόρμηση της στιγμής κ της καύλας με εξώθησε σε υψηλότερη βαθμολογία από την αντικειμενική) αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά είναι!!!

Το ραντεβού έγινε σε ξενοδοχείο του κέντρου, ήρθε με μικρή καθυστέρηση (για την οποία είχα ενημερωθεί), μπήκε αεράτη, με σνικερς (και τσιχλόφουσκα!) και ένα ωραίο φορεματάκι το οποίο και ξεφορτώθηκε γρήγορα! Λίγη κουβεντούλα, μπανάκι από μεριάς της και μετά στα 4 για ανελέητη, ασταμάτητη πίπα! Προσπάθεια για dt, σάλιο για χάσιμο και θέα η κωλαρα της στον καθρέφτη ! Θα μπορούσα να μείνω έτσι για πάντα… τι κωλαρα έχει αυτό το κορίτσι;! Αδιανόητη… Έρωτας
Σεξ σε διάφορες στάσεις, φιλιά, και φυσικά αναλ!

Ενθουσιασμένος από το κορίτσι και απ’την συμμετοχή της! Είναι για τρελά γούστα, αντέχει σε οποίο ρυθμό γουσταρεις κ ΔΕΝ είναι εύκολο να συναντάς τόσο όμορφα κ φρέσκα κορίτσια σήμερα! Η Αριανα είναι μπουμπούκι και θα προσπαθώ να την συναντώ όποτε έρχομαι στο κλεινόν άστυ …για όσο είναι ακόμα διαθέσιμη και όσο είναι ακόμα μπουμπουκάκι! Χαμόγελο με γλώσσα Ναι!

Αυτά τα ολίγα αλλά σαφή, θέλω να πιστεύω, αυτή τη φορά!

ΥΓ: για αυτούς που έγραψαν για τσιχλόφουσκες κ στυλ, να πω ότι ισχύει! Αλήθεια όμως, συναντάτε ένα 20χρονο κορίτσι…θα μπορούσε να είναι η κόρη του γείτονα και νομίζω ότι αυτό υποστηρίζει κιόλας! Τι περιμένατε;;; Η ανωμαλία που κουβαλάει όμως σε συνδυασμό με την αθωότητα της εμφάνισης, είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός άνευ συναγωνισμού! Δεν υπάρχει απλά! ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 06, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
james034
Ανώτατος
22
Πόντοι:
10.395
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Borgia21, koukoskoukou και 38 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2023
Εχει κριτικες απο το προηγουμενο γραφειο απο 9/18 , αρα δύσκολα 20 χρονών.
review reaction 1 hornyasfuck, james034
13 Μαρτίου, 2023
@ΓιώργοςΠαπ.
Ισχύει...το 20χρονο είναι σχήμα λόγου! Δεν ξέρω αν είναι 21-22 ή 23....δεν με απασχολεί! Καπέλο
review reaction 1 Γιώργος Παπ.
13 Μαρτίου, 2023
καλησπερα! για πες αδελφε πως τη βρισκουμε στοπ ινστα?
review reaction 1 james034, Γιώργος Παπ.
18 Μαρτίου, 2023
Συναγωνιστή μπορείς να μου στείλεις πριβέ το προφίλ της αριανας στο Instagram
review reaction 1 james034
04 Αυγούστου, 2023
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ:

Το Ινστα της κοπέλας ΔΕΝ μπορώ να το δώσω, μην μου το ζητάτε! Αν ήθελε να εκθέσει το πρόσωπο της και το ποια είναι, θα το έδινε μόνη της!! Στην τελική ζητήστε το από την ίδια! Ευχαριστώ…

Καπέλο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5