Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 66 10
Call-Girls 171388
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μίλαγα με ένα άρρωστο για εσκορτ φίλο μου πιο άρρωστο κι από μένα έχει κανονίσει να πάει ελβετία γενεύη και μου έστελνε Photo με την κοπέλα που θέλει να κλείσει εκεί
Με το που την βλέπω η πούτσα πέτρα.
τι μουνάρες κάνουν tour εκεί πραγματικά πανέμορφες.
σκάσε του λέω καύλωσα
τηλέφωνο στο γραφείο και λέω στην γιώτα θελω ντιντα για 1 ώρα στο χώρο της αμέ μου λέει
Και κλείστηκε το ραντεβού στην ώρα που ήθελα
με υποδέχτηκε με ωραία σέξι λευκά εσώρουχα χαιρετούρες και μου συστήνεται με το πραγματικό της όνομα είχα καρφώσει τα μάτια μου πάνω της και τα είχα χάσει από την ομορφιά της δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει στα τόσα χρόνια μου στον αγοραίο έρωτα
το κορίτσι είναι πανέμορφο
πολύ πιο όμορφη από κοντά
με ωραία καστανά μάτια και πολύ μακριά καστανά μαλλιά στήθος σιλικονάτο καθαρή από μπογιές και τα αγγλικά της εξαιρετικά.
για μενα δεν είναι σημαντικό αλλά κάποιους μπορεί να τους χαλάει η κοπέλα φοράει σιδεράκια
της λέω θέλω να πάω για ένα ντουζ και μου απαντάει το μπάνιο είναι έτοιμο
πολύ καθαρό μπάνιο όλα στην εντέλεια
δεν μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μου ξεπλένομαι στα γρήγορα και επιστρέφω
με περίμενε καθιστή στο κρεβάτι κάνοντας iqos τα είπαμε λιγάκι πολύ ομιλητική κοπέλα χαμηλών τόνων και με απόψεις
τελειώνει το τσιγάρο και αρχίζει το έργο γλωσσόφιλα αβερτα Φυλάει πολύ όμορφα και αισθησιακά το κορίτσι
Φυλάει αυτί λαιμό και κατεβαίνει μου βγάζει την πετσέτα και τον παίρνει στο στόμα πιπα τρομερή αργεί αισθησιακή περιποίηση και της γύρω περιοχής δάχτυλα μπρος και πίσω είναι γκόμενα που αναζητά χαστούκια στα κωλομέρια και της αρέσουν στο doggy εδινα πόνο ώσπου ανατρίχιασε ολόκληρη και με πότισε με τα υγρά της ιεραποστολικό πλαγιαστό και τελείωμα πάνω στην κωλοτρυπίδα της
η πούτσα δεν έλεγε να πέσει και αφού με είδε ακόμα καυλωμένο με σκούπισε με υγρό μαντηλάκι και μου συνέχισε την πίπα την παίρνω από πάνω και πηδιόμασταν με τους δικούς της έντονους ρυθμούς στα τέσσερα πλαγιαστό και κατάθεση στα βυζιά της πήδημα από τα καλύτερα Φοβερές υπηρεσίες το κορίτσι ζει την κάθε στιγμή και πραγματικά θέλει να σε ευχαριστήσει το καλύτερο μου ραντεβού στο αγοραίο ερωτα

να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Γλομπεάρχης
158
Πόντοι:
31.348
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Km7699, Terori, rodriguez96 και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2023
Όταν χύνεις πάνω στην κωλοτρυπίδα, δεν υπάρχει κίνδυνος να κατρακυλίσουν και να εισέλθουν εντός του κόλπου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί περίπτωση εγκυμοσύνης?
review reaction 3 hornyasfuck, Makis99
12 Μαρτίου, 2023
Ρε φιλαράκι που τα έχεις δει αυτά γραμμένα ;; ανοιξε κανα βιβλίο και μη διαδίδεις ηλίθιες απόψεις
review reaction 3 hornyasfuck, Moku
12 Μαρτίου, 2023
papazits
Φίλος, παιδάκια είναι, άστα να τρέξουν....
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain89
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3