Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 28 10
Call-Girls
86905
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ηθελα να παίξω το παιχνίδι μεταξύ αρσενικού και θηλυκού και πίστευα ότι η Alicia είναι η κατάλληλη,δεν με διάψευσαι.
Στον χώρο μου με αρκετό χρόνο διαθέσιμο.
Τι μου άρεσε..1. Αυτό το υπέροχο μουνάκι το όποιο έγλυφα για ώρα μέχρι που τελείωσε στο στόμα μου,δοκίμασε και εκείνη τα υγρά της.
2.Το σώμα της, αρμονία ποδιών στήθους κόλου και όλο αυτό δεμένο με το πρόσωπο.3.Το sex,με εκείνο το σπάσιμο λεκάνης αφού προηγειθεί δυνατό στοματικό
μπορεί να σε τελειώσει σε χρόνο dt.
Τι δεν μου άρεσε, τα δυο tatoo στο μπράτσο ,ειδικά ο δράκος,το ντύσιμο,μπορεί πιο θηλυκά, το ανέκφραστο βλέμμα της ακόμα και την ώρα του οργασμού.
Οτι το σημαντικότερο στην ζωή είναι ο πλούτος γιατί δεν έχεις ανάγκη κανέναν...την κοίταξα ειρωνικά,όχι γιατί είχε άδικο αλλά γιατί θεωρό σημαντικότερο την υγεία.
Τα ακούμπησα τα χρήματα, πολλά,ίσως περισσότερα από ότι έπρεπε αλλά πήρα ότι ήθελα γιατί εκείνη την στιγμή έτυχε να είμαι πλουσιότερος από εκείνη.
Εφευγε όταν της ψιθύρισα στο αυτί...
If wealth were the result of work...yhen all workers would be rich!
Δεν νομίζω να τό κατάλαβε!
Στον χώρο μου με αρκετό χρόνο διαθέσιμο.
Τι μου άρεσε..1. Αυτό το υπέροχο μουνάκι το όποιο έγλυφα για ώρα μέχρι που τελείωσε στο στόμα μου,δοκίμασε και εκείνη τα υγρά της.
2.Το σώμα της, αρμονία ποδιών στήθους κόλου και όλο αυτό δεμένο με το πρόσωπο.3.Το sex,με εκείνο το σπάσιμο λεκάνης αφού προηγειθεί δυνατό στοματικό
μπορεί να σε τελειώσει σε χρόνο dt.
Τι δεν μου άρεσε, τα δυο tatoo στο μπράτσο ,ειδικά ο δράκος,το ντύσιμο,μπορεί πιο θηλυκά, το ανέκφραστο βλέμμα της ακόμα και την ώρα του οργασμού.
Οτι το σημαντικότερο στην ζωή είναι ο πλούτος γιατί δεν έχεις ανάγκη κανέναν...την κοίταξα ειρωνικά,όχι γιατί είχε άδικο αλλά γιατί θεωρό σημαντικότερο την υγεία.
Τα ακούμπησα τα χρήματα, πολλά,ίσως περισσότερα από ότι έπρεπε αλλά πήρα ότι ήθελα γιατί εκείνη την στιγμή έτυχε να είμαι πλουσιότερος από εκείνη.
Εφευγε όταν της ψιθύρισα στο αυτί...
If wealth were the result of work...yhen all workers would be rich!
Δεν νομίζω να τό κατάλαβε!
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
αυτο ειναι το κλου για μενα.
Κρίμα για την κοπέλα, γιατί τις πρώτες εβδομάδες που ήταν εδώ, 3 μήνες πριν, ήταν διαφορετική, πιο ενθουσιώδης, πιο δοτική.
Είμαι μαζί σου όσον αφορά την υγεία.
@voskos, δεν παίζει να το κατάλαβε και αυτό για πολλούς λόγους. Κυρίως λόγω mary jane. Η τύπισσα τα έχει έτοιμα μέσα στο marlboro λέμε, ακόμη και όταν πάει βόλτα στην ακρόπολη!
Ρωτήστε και εμένα, που πριν αρκετά χρόνια, έκανα σχεδόν 20 μήνες σε Κέντρο Αποκατάστασης....
Αχ και τι είδαν τα μάτια μου εκεί πέρα.
Καλή Σαρακοστή εβερυμποντυ.