Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Call-Girls 25979
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τη μια μερα fully booked , την αλλη ακυρωσε ολα τα ραντεβου , τριτη κ φαρμακερη λοιπον , την ειχα κλεισει απο προηγουμενη μερα για να μη κατσει στραβη .

Χτυπαει πορτα δωματιου κ ανοιγω ,casual νεανικο το outfit , τζιν τζακετ απο πανω κ απο μεσα εφαρμοστο κοντο κοκκινο φορεμα με γοβες με χοντρο τακουνι και απο εσωρουχα τα κοκκινα των φωτογραφιων .

Εμφανισιακα θα δειτε το ιδιο πλασμα των φωτο αλλα σε πιο μινιον εκδοση . Υψος μαξ 1.62 , βυζι φυσικο 3αρι στητο με μικρες ρωγες , λεπτουλα οχι σκινυ με λιγα τατου σκορπια σε ολο το κορμι , μικρο ομορφο κωλαρακι με πεταχτα πειραγμενα κωλομερια ( λιγοτερο ευμεγεθη κ ενισχυμενα σε σχεση με φωτο ) και καθημερινο αδιαφορο προσωπο κατ εμε ( για αλλους ισως γλυκο ) ιδιο με των φωτο αλλα πιο γηινο με σιδερακια , γαλλικη μυτη κ μαυρα μακρια ισια μαλλια . Ηλικια 22 μου πε , καπου εκει την εκανα , να πω οτι δε γυμναζεται ουτε εχει ιδιαιτερες καμπυλες αλλα ειναι λεπτη κ πιτσιρικα οποτε σφιχτο σωμα εχει κ αντεχει το κοπανημα .

Στο σεξακι πολυ καλη ακα πιπα με φτυσιματα κ βαθια μπασιματα με μονο αστερισκο οτι δε περασε μπαλες ( της εβγαλα το χερι ) και ακολουθησε σπατουλα διαρκειας οπου εδειξε να το απολαμβανει . Δε θα μακρηγορησω , 2 γυροι παιχτηκαν , τζελ εβαλε μονο στο 2ο γυρο , δεν εκλεψε σε χρονο ή στησιματα , δε πηρε πρωτοβουλια αλλα εβγαζε παθος ( χημεια αν υπηρξε ή το πουλαγε ποσως με ενδιαφερει ) κ ακολουθουσε υποτακτικα οπου τη πηγαινα , μπατσακια αβερτα στο κωλι της και παρα το μινιον παρουσιαστικο κ τη λατινικη της καταγωγη αποδειχθηκε σκυλι του πολεμου . Τελειωσα στο κωλο της και τις 2 φορες . Να προσθεσω οτι δινει γλωσσοφιλα αλλα ειμαι λιγο περιεργος και αν δε μοσχομυριζει η ανασα καποιας το αποφευγω .

Η πιτσιρικα μπηκε ευδιαθετη να γαμηθει χωρις υπεκφυγες και δε μασαει ουτε ειναι μη μου απτου , αγγλικα παρλαρει αριστα , τουραρε σε Γαλλια πριν απο εδω και θα συνεχισει σε Κυπρο μετα , θα ναι Αθηνα μεχρι 15 Μαρτη . Στη τελευταια εμπειρια απο το ιδιο γραφειο με τη Κατια εβαλα χαμηλες βαθμολογιες καθοτι οι υπηρεσιες ηταν αποστειρωμενες τυπικες , η αργεντινα ομως δε μου αφησε τετοια κενα .

Προτιμα Μεσι αντι Μαραντονα γτ ειναι οικογενειαρχης. Για αυτο κοπελια εστειλε ο Θεος το κλωνο του να σε τιμωρησει, χαχα

Αυτα μαγκες, α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 23, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
maradona7
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, Moku, Quaresma 2.0 και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2023
Εἶσαι σίγουρα ὅτι εἶναι λεπτή γιατί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στίς φωτογραφίες ἐγώ ΑΛΛΑ βλέπω... Τουλάχιστον γεματούλα θά'λεγα.
review reaction 1 maradona7
24 Φεβρουαρίου, 2023
Σιδεράκια?? ΩΝΣΓ...Πολύτιμη πληροφορία...
review reaction 1 hornyasfuck, maradona7
25 Φεβρουαρίου, 2023
@hornyasfuck Ναι φιλε ειμαι πολυ ακριβης στη περιγραφη γιατι αυτο θελω οταν διαβαζω και γω κριτικες . Οι φωτος ειναι επεξεργασμενες ελαφρως , ειναι αρκετα πιο μινιον , η ιδια ειναι αλλα πιο κοντουλα κ λεπτουλα ( οχι σκινυ ) . Βυζι 4αρι γραφει η καρτελα , 3αρι στητο ειναι κ τονιζεται κιολας ενεκα του λεπτου κορμιου της , υψος μαξ 1.61-162 και μικρος κωλαρινος πεταχτουλης ενισχυμενος οχι τα ευμεγεθη οπισθια των φωτο .

Απο το ιδιο γραφειο η Λιλι και η Κατια ειναι πιο ψωμομενες κατα 5-6 κιλα απο κοντα αλλα με την αργεντινα συμβαινει το αντιθετο . Προσωπικα θα την ηθελα με λιγο περισσοτερα πιασιματα ( οπως πχ η κρυσταλια απο vip ) αλλα οκ τουλαχιστον τα πεταχτα μερη τονιζονται οποτε μια χαρα . Προσωπο μονο με χαλασε λιγο

@lagonisian Ναι φιλε σιδερακια , χαμογελαει εντονα κιολας δε το κρυβει , ακομπλεξαριστη εδειξε .
review reaction 1 andronikos3, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3