Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 20 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 115123
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επικοινωνία με το γραφείο εξαιρετική με δύο μηνύματα κλείστηκε το ραντεβού στο χώρο της κοπέλας για 1 ώρα με υποδέχτηκε με ωραία σέξι μαύρα εσώρουχα
με το που με βλέπει μου σκάει ένα γλυκό χαμόγελο δεν πρόλαβα να συστηθώ και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα
την κολλάω στον τοίχο και την φιλάω με μανία από την κορυφή μέχρι τα νύχια Πεντακάθαρη κοπέλα μοσχομύριζε ολόκληρη της έγλειφα το μουνί με μανία και δεν ήθελα να σταματήσω
βάζω τα δάχτυλα στο υγρό μουνάκι της και εκείνη να βογκάει από καύλα
μου λέει θέλω να με γαμήσεις μωρό μου σε θέλω μου βγάζει τα ρούχα και αρχίζει να Φιλάει λαιμό αυτή ρώγα κατεβαίνει και τον παίρνεις στο στόμα το εγλειφε με μανία και δεν έλεγε να σταματήσει εγλειφε αρχίδια και το έπαιρνε με μανία μέχρι το λαρύγγι
Την παίρνω από το χέρι και την στήνω στα τέσσερα στο κρεβάτι όπου την ξεμουνιασα με μανία μέχρι που με γέμισε με τα υγρά της και εγώ να μη σταματάω να την καρφώνω ωσπου δεν άντεξα βγάζω το προφυλακτικό και την χύνω στο λαιμό χαμογέλασε και μου λέει το απόλαυσα μωρό μου γαμάς υπέροχα της λέω δεν τελειώσαμε το βλέπω μου λέει η πούτσα σου δεν έχει πέσει πέτρα είναι ακόμα
αντε της λέω πάμε για ένα ντουζ
Κάνουμε το ντουζάκι μας επιστρέφουμε για να πάρουμε τις ανάσες μας τα είπαμε λιγάκι πολύ ομιλητική κοπέλα και με απόψεις τα αγγλικά της είναι καλά μπορείς να συνεννοηθείς
Ο δεύτερος γύρος δεν άργησε να ξεκινήσει γλωσσόφιλα στην αρχή φιλιόμασταν με πάθος λες και ήταν η κοπέλα μου η γκόμενα γούσταρε και το έδειχνε με κάθε τρόπο
Πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα πίπα εξαιρετική και πάλι υγρή βαθιά περιποίηση ιεραποστολικό πλαγιαστό όρθιοι στο κρεβάτι και τελείωμα στα όμορφα βυζάκια της
Έκανα το ντουζ μου στέγνωσα καλά καλά ντύνομαι
της έδωσα τα χρήματα μου χαμογέλασε και με αποχαιρέτησε με ένα γλυκό φιλί στο στόμα

Η γκόμενα πραγματικά είναι τρομερή ευχαριστήθηκα και ευχαριστήθηκε σκληρό γαμήσι
εφυγα πολύ ικανοποιημένος

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Γλομπεάρχης