Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 9 10
Call-Girls
31351
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είχα δεί τίς φωτογραφίες από ημέρες και τρωγομουν να την κλείσω . Συνενόηση με το γραφείο , είπα ότι θα επικεντρωθώ στο anal και συμφώνησαν με την επιλογή μου .
Κορίτσι με πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση , ευτυχώς ήταν βραδυνή ώρα και δεν μας κρέμασαν κουδούνια στην πολυκατοικία .
Alexia λοιπόν , είσοδος με χαμόγελο , αγγλικά ικανοποιητικά , 20 χρονών λέει και τόσο είναι , γύρω στο 1,65 .
Μαλλί αφανα μαύρο , βυζάκι πολύ όμορφο δυαρακι πρόσωπο ιδιαίτερο και κωλάρα λάτιν .
Της έβγαλα τα ρούχα γρήγορα και έμεινα λίγο να χαζεύω τα τατουάζ . Ένα τεράστιο έγχρωμο που ξεκινά από μανίκια , όλη την πλάτη και καταλήγει στο όμορφο κωλαρακι .
Φιλιά με γλώσσα έδωσε αμέσως την ξάπλωσα καναπέ και άρχισα σπάτουλα .
Μουνάκι νεανικό , μοσχομυριζε ,το κωλοτρυπιδακι άρχισα να το δαχτυλιαζω με πολύ σφιχτή αίσθηση . Η μικρή όσο εγώ την έπαιζα με την γλώσσα μαλακιζοταν με τα δάχτυλα της .
Πίπα βασανιστική , αργή , πέρασε από παντού .
Με έφτασε στο 100% της στύσης , το κατάλαβε και πέρασε μπαλόνι .
Βάλαμε λίγο ζελεδακι στήσιμο στα 4 και είσοδος στο κωλαρακι .
Απίστευτη αίσθηση , ενώ φαινόταν στην αρχή ότι θα ζοριστεί όσο πέρναγαν τα λεπτά άνοιγε και τον έπαιρνε βαθειά όλο μέσα της .
Έβγαζα το καυλι μου και έβλεπα το κωλαρακι να ξανακλεινει με απίστευτη ελαστικότητα . Το άνοιγα με τους δύο αντίχειρες μου τέρμα και ξαναεμπαινα μέχρι να πιάσω πάτο .
Σε συνδυασμό με τα καυλωτικα βογγητα που άκουγα και την ζωγραφιστη πλατουλα που είχα μπροστά στα μάτια μου το τέλος ήρθε σχετικά γρήγορα .
Γύρισμα μπροστά και τα πήρε όλα στο έξυπνο μουτράκι της .
Σηκώθηκε με κλειστά ματάκια και γέλια και περάσαμε ντουζ .
Πολύ ευχάριστη κοπέλα , όχι σαν μερικές δικές μας που είναι μη και όχι αλλά το 150αρι αδιαπραγματευτο .
Ο δεύτερος γύρος είχε cow , reverse cow , να κοπανιεται μόνο του το μικρό πάνω στην πούτσα , τράβηγμα μαλλιών , γλωσσοφιλα έπαιρνα όσο ζητούσα και όταν κατάλαβα ότι ερχόταν το τέλος έκοψα και την γύρισα ιεραποστολικό . Μαξιλάρια στην μεσούλα και είσοδος στο αχόρταγο κωλαρακι .
Τα είδα όλα και τα είδε όλα .
Πόδια στους ώμους , και δυνατό γαμησι στην τρυπουλα . Με τα δάχτυλα της έπαιζε το μουνάκι και εγώ να πιστονιαζω ανελέητα .
Ξανά χύσιμο στο πρόσωπο και στα βυζάκια .
Χαλαρωσαμε για λίγο , money έδωσα στρογγυλά 300 (έψαχνε για ρέστα , στα + αυτό) μου είπε ότι πέρασε καλά , εγώ πάντως πέρασα καλύτερα .
Τέτοια κορίτσια θέλουμε .
Κορίτσι με πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση , ευτυχώς ήταν βραδυνή ώρα και δεν μας κρέμασαν κουδούνια στην πολυκατοικία .
Alexia λοιπόν , είσοδος με χαμόγελο , αγγλικά ικανοποιητικά , 20 χρονών λέει και τόσο είναι , γύρω στο 1,65 .
Μαλλί αφανα μαύρο , βυζάκι πολύ όμορφο δυαρακι πρόσωπο ιδιαίτερο και κωλάρα λάτιν .
Της έβγαλα τα ρούχα γρήγορα και έμεινα λίγο να χαζεύω τα τατουάζ . Ένα τεράστιο έγχρωμο που ξεκινά από μανίκια , όλη την πλάτη και καταλήγει στο όμορφο κωλαρακι .
Φιλιά με γλώσσα έδωσε αμέσως την ξάπλωσα καναπέ και άρχισα σπάτουλα .
Μουνάκι νεανικό , μοσχομυριζε ,το κωλοτρυπιδακι άρχισα να το δαχτυλιαζω με πολύ σφιχτή αίσθηση . Η μικρή όσο εγώ την έπαιζα με την γλώσσα μαλακιζοταν με τα δάχτυλα της .
Πίπα βασανιστική , αργή , πέρασε από παντού .
Με έφτασε στο 100% της στύσης , το κατάλαβε και πέρασε μπαλόνι .
Βάλαμε λίγο ζελεδακι στήσιμο στα 4 και είσοδος στο κωλαρακι .
Απίστευτη αίσθηση , ενώ φαινόταν στην αρχή ότι θα ζοριστεί όσο πέρναγαν τα λεπτά άνοιγε και τον έπαιρνε βαθειά όλο μέσα της .
Έβγαζα το καυλι μου και έβλεπα το κωλαρακι να ξανακλεινει με απίστευτη ελαστικότητα . Το άνοιγα με τους δύο αντίχειρες μου τέρμα και ξαναεμπαινα μέχρι να πιάσω πάτο .
Σε συνδυασμό με τα καυλωτικα βογγητα που άκουγα και την ζωγραφιστη πλατουλα που είχα μπροστά στα μάτια μου το τέλος ήρθε σχετικά γρήγορα .
Γύρισμα μπροστά και τα πήρε όλα στο έξυπνο μουτράκι της .
Σηκώθηκε με κλειστά ματάκια και γέλια και περάσαμε ντουζ .
Πολύ ευχάριστη κοπέλα , όχι σαν μερικές δικές μας που είναι μη και όχι αλλά το 150αρι αδιαπραγματευτο .
Ο δεύτερος γύρος είχε cow , reverse cow , να κοπανιεται μόνο του το μικρό πάνω στην πούτσα , τράβηγμα μαλλιών , γλωσσοφιλα έπαιρνα όσο ζητούσα και όταν κατάλαβα ότι ερχόταν το τέλος έκοψα και την γύρισα ιεραποστολικό . Μαξιλάρια στην μεσούλα και είσοδος στο αχόρταγο κωλαρακι .
Τα είδα όλα και τα είδε όλα .
Πόδια στους ώμους , και δυνατό γαμησι στην τρυπουλα . Με τα δάχτυλα της έπαιζε το μουνάκι και εγώ να πιστονιαζω ανελέητα .
Ξανά χύσιμο στο πρόσωπο και στα βυζάκια .
Χαλαρωσαμε για λίγο , money έδωσα στρογγυλά 300 (έψαχνε για ρέστα , στα + αυτό) μου είπε ότι πέρασε καλά , εγώ πάντως πέρασα καλύτερα .
Τέτοια κορίτσια θέλουμε .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Γενικά της αρέσει να παίζει με δάχτυλα
δεν νομιζω να χρεωνουν 2 πρωκτικα
Εμένα προσωπικά ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει χ2 πληρωμή κάποια κοπέλα .