Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 23 10
Call-Girls
92744
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επιτέλους κατάφερα να κλείσω ραντεβού με την Ζωή γιατί συνήθως είναι φουλ κλεισμένη.
Η συνάντηση έγινε στον χώρο της, ο οποίος είναι προσεγμένος με ωραίο φωτισμό και μουσικούλα.
Με υποδέχτηκε με το κόκκινο babydoll και δεν μπορούσα να παρω τα ματια μου απο τις υπέροχες βυζάρες της.
Στο social είναι πολύ καλή και επικοινωνιακή σε κάνει να νιώθεις οικία απο το πρώτο κιόλας ραντεβου.
Αισθανόμουν οτι πραγματικά ήμουν με την γειτόνισσα που με καυλώνει και θέλω να γαμήσω.
Στα του αγώνα η πίπα της πολύ καλή. Δίνει φιλιά και γενικά θέλει και ι ίδια να περνάει καλά με αυτόν που θα κλείσει το ραντεβού.
Δεν βιάζεται καθόλου να σε ξεπετάξει, το ακριβώς αντίθετο. Θέλει να δώσει και να λάβει ευχαρίστηση.
Τελείωμα εννοείτε στις υπέροχες βυζάρες της που τις είχα απωθημένο.
Γενικά είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας και το ραντεβού μαζί της θα κυλίσει αποκλειστικά σε GFE κατάσταση.
Εννοείται την συνιστώ ανεπιφύλακτα και περιμένω για το επόμενο ραντεβού
Η συνάντηση έγινε στον χώρο της, ο οποίος είναι προσεγμένος με ωραίο φωτισμό και μουσικούλα.
Με υποδέχτηκε με το κόκκινο babydoll και δεν μπορούσα να παρω τα ματια μου απο τις υπέροχες βυζάρες της.
Στο social είναι πολύ καλή και επικοινωνιακή σε κάνει να νιώθεις οικία απο το πρώτο κιόλας ραντεβου.
Αισθανόμουν οτι πραγματικά ήμουν με την γειτόνισσα που με καυλώνει και θέλω να γαμήσω.
Στα του αγώνα η πίπα της πολύ καλή. Δίνει φιλιά και γενικά θέλει και ι ίδια να περνάει καλά με αυτόν που θα κλείσει το ραντεβού.
Δεν βιάζεται καθόλου να σε ξεπετάξει, το ακριβώς αντίθετο. Θέλει να δώσει και να λάβει ευχαρίστηση.
Τελείωμα εννοείτε στις υπέροχες βυζάρες της που τις είχα απωθημένο.
Γενικά είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας και το ραντεβού μαζί της θα κυλίσει αποκλειστικά σε GFE κατάσταση.
Εννοείται την συνιστώ ανεπιφύλακτα και περιμένω για το επόμενο ραντεβού
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 16, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Λάρισα
Τήρηση υπηρεσιών