Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 244 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρώτη μου συνάντηση απογευματινές ώρες στο bill με την Άννα.
Μετά από ένα ψιλομπέρδεμα και μερικά μηνύματα για να ταιριάξουμε τις ώρες κλείστηκε η συνάντηση και το κορίτσι ήρθε ακριβώς στην ώρα της.
Ανοίγω πόρτα και παίρνω μία ευχάριστη έκπληξη (όπως λέει και ο τίτλος), γιατί η κοπέλα είναι πολύ πιο όμορφη από αυτό που περίμενα διαβάζοντας τις κριτικές και τα σχόλια στο νήμα της.

Από πρόσωπο έχει ένα απλό, καθημερινό, φυσικό πρόσωπο με πανέμορφα γκριζοπράσινα μάτια και ωραίο χαμόγελο.
Από σώμα είναι ψηλό κορίτσι (πάνω από 1,70), λεπτή με καλλίγραμμα μακριά πόδια, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μεγάλο στητό και φυσικό στήθος και απαλό βελούδινο δέρμα. Ναι έχει λίγο κοιλίτσα και δεν έχει λεπτή μεσούλα αλλά τίποτα το άσχημο ή αντιαισθητικό. Και ναι έχει λεπτό και μικρό κωλαράκι (όχι flat όπως περίμενα απ ότι είχα διαβάσει) το οποίο όμως είναι φυσική συνέχεια στα λεπτά και μακριά της πόδια.
Συνολικά και το πρόσωπο και το κορμί της είναι απλό, νεανικό και σφιχτό και κυρίως απόλυτα φυσικό χωρίς παρεμβάσεις, προσθήκες και μελάνια.
Χαμογελαστή, φιλική, ευγενική και ομιλητική όσο πρέπει χωρίς να τρώει χρόνο.
Κλείνοντας τα της εμφάνισης να πω ότι εμένα το παρουσιαστικό της μου φέρνει σε Βρετανή.

Στον αγώνα το κορίτσι θέλει, ρωτάει και προσπαθεί να μάθει τι και πως σου αρέσει, συμμετέχει τόσο όσο πρέπει χωρίς υπερβολές και ψεύτικες φωνές, δοτική και δεκτική σε όλα (εκτός από πρωκτικό) χωρίς μη μα και μου και γενικά έρχεται με σκοπό να σε κάνει να περάσεις καλά. Πεντακάθαρη, με ντουζ πριν και μετά από κάθε γύρο, με το τσαντάκι της που έχει όλα τα απαραίτητα για την ατομική της υγειηνή και εδώ να σημειώσω ότι το μουνάκι της είναι ίσως το πιο καθαρό μουνάκι που έχω γευτεί. Φιλάει ωραία, βαθειά και απλόχερα.
Και highlight βέβαια η πολύ καλή πίπα με το φοβερό deepthroat της που το έχει για πλάκα. Όταν μιλάμε για βαθύ λαρύγγι μιλάμε για @anna pipinaki.

Παίχτηκαν δύο γύροι σε gfe ρυθμούς, που ξεκίνησαν με εκατέρωθεν χάδια φιλιά κλπ, υπέροχη πίπα και 69 και εναλλαγές τριών στάσεων. Cow όπου το κορίτσι και έχει πολύ καλή κίνηση και συμμετοχή και είναι υπέροχη αίσθηση οι βυζάρες της να τις νιώθεις πάνω σου ή να τις έχεις στο πρόσωπό σου και να τις φιλάς, ιεραποστολικό όπου η Αννούλα κυριολεκτικά σε αγκαλιάζει και κάνει έρωτα με όλο το κορμί της χέρια πόδια στόμα στήθος και doggy με καλή συμμετοχή από μέρους της που ήρθε και το τέλος και τις δύο φορές στο προφυλακτικό μένοντας μέσα στο όμορφο μουνάκι της μέχρι να στραγγίξω.

Συμπέρασμα, η Άννα δεν είναι μοντέλο και δεν θα χαζέψεις βλέποντάς την, είναι ένα απλό εμφανίσιμο και φρέσκο κορίτσι που έρχεται με σκοπό να περάσεις όμορφα και θα κάνει ότι καλύτερο για να το πετύχει και φεύγοντας εάν δεν είσαι μοντελάκιας θα έχεις γαμήσει καλά και θα έχεις περάσει καλά.
Θετικό λοιπόν το πρόσημο της συνάντησης με την Άννα, απόλυτα VFM το κορίτσι και θα την ξανασυναντήσω σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 26, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.149
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, company of heroes tho, maradona7 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2023
Ποιος ξέρει σε ποιανού το ραντεβού (στην ώρα)έστελνε μηνύματα για να ¨ταιριάξει το δικό σου ραντεβού" όπως αναφέρεις............... Κατά τα άλλα η Αννα είναι ακριβώς όπως περιγράφεις είμαι κι εγώ ικανοποιημένος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1