Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 8 10
Call-Girls
40753
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετα απο ενα σχετικα ολιγομηνο διαλειμμα επεστρεψα στο σπορ και για την επιστροφη μου αυτη επελεξα την Mia. Επικοινωνια με το γραφειο 2-3 μερες πριν μιας και βρεθηκα στην Αθηνα για λιγες ωρες και ηθελα πριν επιστρεψω στη βαση μου να γαμησω μια ομορφη συνοδο. Το πρακτορειο μου επιβεβαιωσε την κρατηση αλλα το αμεσως προηγουμενο απογευμα ξαφνικα μου εστειλε μηνυμα οπου μου το ακυρωνε λεγοντας οτι η κοπελα εν τελει δε θα δουλεψει. Το σοκ ηταν μεγαλο μιας και ειχα μεν χρονο για να βρω αλλη κοπελα αλλα οι διαθεσιμες επιλογες την τοτε περιοδο ηταν κατω του μετριου για τα γουστα μου. Ομως το αμεσως επομενο πρωι μου ξαναεστειλαν μηνυμα οτι εν τελει η κοπελα θα δουλεψει και ως εκ τουτου κανονισαμε να τη συναντησω πριν την πτηση επιστροφης στη βαση μου. Υποτιθεται οτι τους ειχα ενημερωσει για το dress code (σεξυ φορεμα, ψιλοτακουνες γοβες και σετ με ζαρτιερες) και το πρακτορειο με ενημερωνε οτι θα τηρηθει. Εφτασα λοιπον στο ξενοδοχειο και ανεβηκα στο δωματιο της κοπελας. Μου ανοιξε την πορτα και διεκρινα μεν την κοπελα των φωτογραφιων με ενα πιο στρογγυλο αλλα και πιο αγριο προσωπο. Προς στιγμη σκεφτηκα να φυγω αλλα εκατσα να δω αν θα τηρουσε το dress code. Φορουσε οντως ενα σεξυ φορεμα που διεγραφε το καλιγραμμο σωμα της και με ρωτησε αν θα ηθελα να μου κανει στριπτιζ. Αφου εκανα ενα συντομο ντους επεστρεψα στο κρεβατι και απολαυσα το στριπτιζ της. Ωστοσο οταν εβγαλε τα ρουχα της για μια ακομα φορα διεπιστωσα οτι δεν φοραγε ζαρτιερες οπως ειχα ζητησει. Αν και εκνευριστηκα παρα πολυ διοτι αυτο για εμενα ειναι ελλειψη σεβασμου του πρακτορειου εν τουτοις εμεινα για τη συνεχεια. Βεβαια επειδη έχει γινει συστημα απο τα πρακτορεια αλλα να ταζουν στο εν λογω θεμα και αλλα να προσφερουν την επομενη φορα που δεν θα λαβω αυτο που εχω ζητησει και που μου έχει επιβεβαιωθει θα σηκωθω και θα φυγω. Αυτα αν διαβαζει τα σχολια κανεις απο το γραφειο. Δεν ειμαστε μαλακες παλικαρια ουτε τα λεφτα μας τρεχουν απο τα μπατζακια. Η θα φροντιζετε να τηρειται το dress code που εχει συμφωνηθει η γεια σας.
Επιστρεφω στα του αγωνος. Ξεκινησα να γλυφω τα πολυ ωραια βυζια της πηγαινοντας λιγο λιγο ολο και πιο κατω μεχρι που εφτασα στο μουνι τις. Αρχισα να τη γλειφω και φανηκε να της αρεσε πολυ και εν συνεχεια εβαλα πρωτα ενα και μετα και δευτερο δαχτυλο και αρχισα να τη δαχτυλιαζω γεγονος που την απογειωσε. Αφου καυλωσε της ζητησα να με περιποιηθει και εκεινη χωρις να χασει χρονο πηρε τον πουτσο μου στο στομα της και αρχισε το τρομπονι. Με τσιμπουκωνε για αρκετη ωρα αλλα για καποιο λογο δεν μπορουσε να με καυλωσει τοσο πολυ ωστε να μου τον κανει πετρα και να αρχισω να τη γαμαω. Τοτε της εκανα ενα ορθιο mouthfuck αλλα και παλι δεν. Αφου τραβηξα μια μαλακια και καπως σκληρηνε ο πουτσος μου την εβαλα να τον καβαλησει. Εκεινη αρχισε να ιππευει τοτε αλλα και παλι για καποιο λογο το εκανε αγαρμπα με αποτελεσμα να μη νιωθω οτι τη γαμαω. Ξανα μανα μαλακια μιας και η πιπα της δεν και την εστησα στα τεσσερα οπου μετα απο ενα ολιγολεπτο πιστονιασμα ηρθε το τελος. Εν συνεχεια πηγα στο ντους για ενα φρεσκαρισμα και ξαναγυρισα στο κρεβατι. Λιγο ομως οτι το dress code δεν τηρηθηκε, λιγο οτι με την πιπα της δεν μπορουσε να με φτιαξει ειχα ξενερωσει και θεωρησα οτι θα ηταν χασιμο χρονου να προσπαθησω για δευτερο γυρο. Εκατσα τοτε διπλα της και μιλαγαμε για τη ζωη της και την κατασταση στη χωρα της μεχρι να τελειωσει η ωρα και να φυγω. Αφου ολοκληρωθηκε η ωρα μαζεψα τα πραγματα μου, τη χαιρετησα και εφυγα. Συνολικη αξιολογηση: Αρκετα ομορφη κοπελα αλλα με αγρια φατσα. Ωραιο κορμί και σχετικα προθυμη στον αγωνα. Ωστοσο μου εχουν κανει πολυ καλυτερες πιπες που με εχουν απογειωσει για να μπορω να βγαλω τον αγωνα. Εδώ παρα την προσπαθεια η κοπελα απετυχε. Σε συνδυασμο με τη μη τηρηση του dress code (για το οποιο το γραφειο επεμενε οτι την ειχε ενημερωσει) στο δικο μου μπλοκακι ειναι οχι για επαναληψη
ΥΓ Προς γραφειο. Φερτε παλι την Arina7, και κυριως τη Vera4 και την Rina2 να βγαλουμε γουστα
Επιστρεφω στα του αγωνος. Ξεκινησα να γλυφω τα πολυ ωραια βυζια της πηγαινοντας λιγο λιγο ολο και πιο κατω μεχρι που εφτασα στο μουνι τις. Αρχισα να τη γλειφω και φανηκε να της αρεσε πολυ και εν συνεχεια εβαλα πρωτα ενα και μετα και δευτερο δαχτυλο και αρχισα να τη δαχτυλιαζω γεγονος που την απογειωσε. Αφου καυλωσε της ζητησα να με περιποιηθει και εκεινη χωρις να χασει χρονο πηρε τον πουτσο μου στο στομα της και αρχισε το τρομπονι. Με τσιμπουκωνε για αρκετη ωρα αλλα για καποιο λογο δεν μπορουσε να με καυλωσει τοσο πολυ ωστε να μου τον κανει πετρα και να αρχισω να τη γαμαω. Τοτε της εκανα ενα ορθιο mouthfuck αλλα και παλι δεν. Αφου τραβηξα μια μαλακια και καπως σκληρηνε ο πουτσος μου την εβαλα να τον καβαλησει. Εκεινη αρχισε να ιππευει τοτε αλλα και παλι για καποιο λογο το εκανε αγαρμπα με αποτελεσμα να μη νιωθω οτι τη γαμαω. Ξανα μανα μαλακια μιας και η πιπα της δεν και την εστησα στα τεσσερα οπου μετα απο ενα ολιγολεπτο πιστονιασμα ηρθε το τελος. Εν συνεχεια πηγα στο ντους για ενα φρεσκαρισμα και ξαναγυρισα στο κρεβατι. Λιγο ομως οτι το dress code δεν τηρηθηκε, λιγο οτι με την πιπα της δεν μπορουσε να με φτιαξει ειχα ξενερωσει και θεωρησα οτι θα ηταν χασιμο χρονου να προσπαθησω για δευτερο γυρο. Εκατσα τοτε διπλα της και μιλαγαμε για τη ζωη της και την κατασταση στη χωρα της μεχρι να τελειωσει η ωρα και να φυγω. Αφου ολοκληρωθηκε η ωρα μαζεψα τα πραγματα μου, τη χαιρετησα και εφυγα. Συνολικη αξιολογηση: Αρκετα ομορφη κοπελα αλλα με αγρια φατσα. Ωραιο κορμί και σχετικα προθυμη στον αγωνα. Ωστοσο μου εχουν κανει πολυ καλυτερες πιπες που με εχουν απογειωσει για να μπορω να βγαλω τον αγωνα. Εδώ παρα την προσπαθεια η κοπελα απετυχε. Σε συνδυασμο με τη μη τηρηση του dress code (για το οποιο το γραφειο επεμενε οτι την ειχε ενημερωσει) στο δικο μου μπλοκακι ειναι οχι για επαναληψη
ΥΓ Προς γραφειο. Φερτε παλι την Arina7, και κυριως τη Vera4 και την Rina2 να βγαλουμε γουστα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 15, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή