Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Από την πρώτη στιγμή που ήρθε με τράβηξε, μιας και με τραβάνε κι αυτές που έχουν κάτι το διαφορετικό. Δεν είχα όμως την ευκαιρία να την συναντήσω, μιας και υπήρχαν άλλες εξαιρετικές επιλογές.

Τώρα όμως, έλλειψη επιλογών, θυμήθηκα ότι υπάρχει και η Alexia. Καλή συνενόηση με το γραφείο, τη συνάντησα στο χώρο της.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει ένα χαμογελαστό κορίτσι, ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Τυπάκι, με μαλλί αφάνα, εκ πρώτης όψεως μικροκαμωμένο. Από την πρώτη στιγμή άρχισα να με φαντασιώνομαι να την πηδάω. Η ομορφιά της είναι διακριτική, αν και απέχει πολύ από την τυπική συνοδό που έχουμε στο μυαλό μας. Το ατού της είναι το χαμόγελο και η ευγένεια. Δείχνει από την πρώτη στιγμή ότι την ενδιαφέρει να περάσεις εσύ καλά.

Με υποδέχεται με καθημερινά ρούχα. Υπό άλλες συνθήκες, ίσως ξενερώνει, αλλά σε υποδέχεται με έναν ενθουσιασμό, που σε προϊδεάζει για μια ευχάριστη συνέχεια.

Μπαίνω για ντουζ και βγαίνοντας, ήταν ήδη γυμνή. Το μάτι της γυάλιζε, σου λέει χωρίς να πει τίποτα ότι ήρθες μόνο για ένα πράγμα. Όμορφο σώμα, αδύνατο αλλά με λίγη χαλαρότητα και κάπως γεμάτα μπούτια, βυζιά σχετικά μεγάλα για τα κυβικά της, φυσικά, αρκετά στητά. Ρώγες μεγάλες και καυλωμένες. Μουνί καλοσχηματισμένο ροζούλι. Αυτό που τραβάει το μάτι είναι το μεγάλο τατουάζ που έχει και καλύπτει και την πλάτη της. Είναι κινέζικο, σαν αυτά που έχουν οι γιακούζα. Εμένα μου άρεσε. Αυτό όμως που της δίνει πόντους, είναι το κωλαράκι της. Θα μιλήσουμε και για αυτό πιο κάτω.

Πράγματι, χωρίς να χαθεί χρόνος, πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Δεκτική στα φιλιά, αποφεύγει όμως τα γλωσσόφιλα. Δεν θέλει πολλά προκαταρκτικά, θέλει να περάσει κατευθείαν στη πίπα. Ας περάσει, ο χρόνος είναι χρήμα. Αρκετά καλή, με καλό ρούφηγμα, γλύφει αρχίδια. Το deepthroat το έχει σχετικά εύκολα, εάν την αφήσεις να το πάει με το ρυθμό της, το βάζει με άνεση μέσα της και το κρατάει. Σε κάποιες απρόσεκτες στιγμές βάζει λίγο δόντι, αλλά το διορθώνει.

Ήταν τόσο καλή που την άφησα έτσι αρκετά, απολάμβανα να την βλέπω μπουκωμένη, με σαλάκια. Είχε τουρλώσει κωλαράκι, φαινόταν στητό, μούρλια.

Ε κάποια στιγμή, μου φοράει καπότα και με καβάλησε για ένα αισθησιακό σεξ. Τζελ έβαλε ούτε λίγο αλλά ούτε και πολύ, το μουνί της στενό, η αίσθηση υπέροχη. Μείναμε έτσι αρκετά ενώ παράλληλα της βάζω δάχτυλο στον κώλο. Δεκτική στις αλλαγές στάσεων, παίρνει τις ανάλογες πριν προλάβεις να πάρεις θέση. Σα να ξέρει από πριν ποια στάση θα ακολουθήσει. Εντυπωσιακό.

Της αρέσει να της τρίβεις την κλειτορίδα, μαλακίζεται και μόνη της άμα λάχει.

Μπαίνω στον κώλο της από ιεραποστολική στάση ενώ βάζω δάχτυλο στο μουνί της και παράλληλα μαλακίζεται με την κλειτορίδα. Ζορίστηκε στην αρχή, αλλά μπήκε όλο με αργό ρυθμό. Αφού ένιωσε έτοιμη, με άφησε να ανεβάσω ρυθμό και δεν με έκοψε πουθενα. Εντυπωσιάστηκα πολύ, ο πούτσος μου γλύστραγε ωραία.

Συνεχίσαμε στα 4, το κωλαράκι φαινόταν μούρλια και αρκετά σφιχτό, η κωλοτρυπίδα φαινόταν μικρή και αδούλευτη, όμως είναι πολύ ελαστική, αφού κάθε φορά που έβγαινα, έκλεινε. Θέλει λίγη προσπάθεια κάθε φορά που μπαίνεις, πάτος όμως δεν υπάρχει και αντέχει πιο βαθιά και πιο δυνατό ρυθμό, φαίνεται ότι γουστάρει. Ίσως τελικά να γουστάρει μόνο κώλο, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ξανά ιεραποστολικό με τα πόδια στους ώμους, στον κώλο πάντα, αφού τοποθέτησα μαξιλαράκι από κάτω. Η ανάσα της βαριά, ο ρυθμός αυξήθηκε κι άλλο, το eye contact τρελό, το τέλος ήρθε αναπόφευκτα με δυνατό χύσιμο όσο πιο βαθιά μπορούσα, μιας και δεν βάζει κόφτη. Η στενότητα της κωλοτρυπίδας μου πρόσφερε πολλαπλά χυσίματα, το κορίτσι πάντα με το χαμόγελο, δεν έκρυψε τη χαρά της. Η αβάσταχτη ελαφρότητα του κώλου της ήταν υπέροχη.

Λίγο ευχάριστο σόσιαλ, τα αγγλικά της αρκετά καλά, ενθουσιάζεται όταν της λες τα ενδιαφέροντα σου.

Δεύτερος γύρος με πρωτοβουλία της, ακολουθήσαμε το μοτίβο του πρώτου, πριν το δεύτερο τέλος, ξανά στο αβάσταχτο ελαφρό κωλαράκι της. Ντουζάκι, την ευχαρίστησα, αγκαλίτσες και καληνύχτα σας.

Το κορίτσι αν και μόλις 22 χρονών, έχει εμπειρία και είναι πρόθυμη να σε ικανοποιήσει. Με χαμόγελο, με ενθουσιασμό. Αρκετά δοτική, δε θα σου πει πουθενά όχι, αν και έχει τον τρόπο της να βάλει κάποια όρια και να την αφήσεις να έχει τον έλεγχο. Αν της δείξεις όμως πώς θα της φερθείς αναλόγως, αφήνεται στην καύλα και δίνεται. Παραμένει όμως ένα αματούρι που προσφέρει ελλειπής υπηρεσίες, παρά την εμπειρία της. Μάλλον ακόμα το ψάχνει. Είναι ένα απλό καθημερινό κορίτσι που δε θα σου πέρναγε από το μυαλό ότι κάνει αυτή τη δουλειά.

Ήταν μια ευχάριστη συνάντηση, δεν συνάντησα καμιά δυσκολία πουθενά, δείχνει να το ευχαριστιέται.

Αυτά για την ώρα, πάμε στα βουνά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 27, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
190€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
126
Likes:
32.349
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Larson, Don Pornos, eridon1877 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2022
θα ορκιζομουνα οτι υπηρχαν κ αλλες κριτικες για αυτο το κοριτσι,εκτοα κ αν την μπερδρυω με αλλη,αλλα με τετοια αφανα ποσες ειναι να πουμε;
28 Δεκεμβρίου, 2022
@TOMCRUISE θα εννοείς την Angelica, που μοιάζει αρκετά, αλλά δε δίνει κώλο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2