Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 6 10
Call-Girls
30548
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Όπως τα έγραψε ο συναγωνιστής το Μεγάλο Βουνό.
Εγώ να προσθέσω λίγα λόγια από την προσωπική μου εμπειρία.
Καταρχήν οι φωτογραφίες της ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.
Το μεν πρόσωπο είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Το δε σωματάκι είναι το ίδιο αλλά με 2-3 κιλάκια παραπάνω από τότε που ήρθε στην Αθήνα όπως μου ανέφερε.
Είναι 22 ετών από το Κίεβο.
Είναι αλήθεια ότι σε κοιτάζει με ένα αφηρημένο βλέμμα ίσως διότι είναι πολύ νέα και φρέσκια στη δουλειά.
Έχει πολύ πλατή χαμόγελο και ενώ δεν θα την χαρακτηρίσεις όμορφη είναι όμως σίγουρα πολύ γλυκιά.
Το σωματάκι της είναι στεγνό όπως αρμόζει σε ένα κανονικό 22 χρόνο και φρέσκο κορίτσι.
Το αρνητικό για μένα είναι το στήθος της το οποίο παρόλο ότι είναι φυσικό είναι όμως μικρό και δυστυχώς με piercing στις θηλές.
Φιλάει με γλώσσα βαθιά και αισθησιακά.
Την πήρα σε 2 στάσεις.
Αυτη από πάνω αρχικά με τα γόνατα στο κρεβάτι και κατόπιν με τις πατούσες στο κρεβάτι.
Κατόπιν ιεραποστολικά και εν συνεχεία ανέβασα και τα 2 πόδια της στους ώμους μου όπου σφυροκόπησα μέχρι να χύσω.
Μουνάκι νεανικό πεντακάθαρο και κλειστού τύπου.
Μπανάκι, κουβεντούλα, χαδάκια, γελάκια, μουσικούλα συμπλήρωσαν το υπόλοιπο της ώρας.
Μια πολύ γλυκιά παρουσία που όμως δεν ενδείκνυται για γορίλες, ουρακοτάγκους και λοιπά μακρύτριχα θηλαστικά ...
Όμως δεν νομίζω ότι θα την ξαναδώ και αυτό κυρίως για 3 λόγους.
Πρώτον δεν μιλάει Αγγλικά, δεύτερον για το piercing στις θηλές της και τρίτον γιατί πλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία και από άλλα γραφεία.
Παρόλο αυτά την χαρακτηρίζω ως μια πολύ καλή περίπτωση και πετυχημένη συνάντηση ειδικά σε όσους αρέσουν τα φρέσκα και φυσικά κοριτσάκια.
Με το γραφείο όλα καλά όπως πάντα βέβαια.
Μάγκες πήγα και είδα το Avatar: The Way of Water.
Πολύ ωραία ταινία.
Σας την προτείνω ειδικά τώρα μέσα στις γιορτές.
Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους σας.
Α.
Εγώ να προσθέσω λίγα λόγια από την προσωπική μου εμπειρία.
Καταρχήν οι φωτογραφίες της ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.
Το μεν πρόσωπο είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Το δε σωματάκι είναι το ίδιο αλλά με 2-3 κιλάκια παραπάνω από τότε που ήρθε στην Αθήνα όπως μου ανέφερε.
Είναι 22 ετών από το Κίεβο.
Είναι αλήθεια ότι σε κοιτάζει με ένα αφηρημένο βλέμμα ίσως διότι είναι πολύ νέα και φρέσκια στη δουλειά.
Έχει πολύ πλατή χαμόγελο και ενώ δεν θα την χαρακτηρίσεις όμορφη είναι όμως σίγουρα πολύ γλυκιά.
Το σωματάκι της είναι στεγνό όπως αρμόζει σε ένα κανονικό 22 χρόνο και φρέσκο κορίτσι.
Το αρνητικό για μένα είναι το στήθος της το οποίο παρόλο ότι είναι φυσικό είναι όμως μικρό και δυστυχώς με piercing στις θηλές.
Φιλάει με γλώσσα βαθιά και αισθησιακά.
Την πήρα σε 2 στάσεις.
Αυτη από πάνω αρχικά με τα γόνατα στο κρεβάτι και κατόπιν με τις πατούσες στο κρεβάτι.
Κατόπιν ιεραποστολικά και εν συνεχεία ανέβασα και τα 2 πόδια της στους ώμους μου όπου σφυροκόπησα μέχρι να χύσω.
Μουνάκι νεανικό πεντακάθαρο και κλειστού τύπου.
Μπανάκι, κουβεντούλα, χαδάκια, γελάκια, μουσικούλα συμπλήρωσαν το υπόλοιπο της ώρας.
Μια πολύ γλυκιά παρουσία που όμως δεν ενδείκνυται για γορίλες, ουρακοτάγκους και λοιπά μακρύτριχα θηλαστικά ...
Όμως δεν νομίζω ότι θα την ξαναδώ και αυτό κυρίως για 3 λόγους.
Πρώτον δεν μιλάει Αγγλικά, δεύτερον για το piercing στις θηλές της και τρίτον γιατί πλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία και από άλλα γραφεία.
Παρόλο αυτά την χαρακτηρίζω ως μια πολύ καλή περίπτωση και πετυχημένη συνάντηση ειδικά σε όσους αρέσουν τα φρέσκα και φυσικά κοριτσάκια.
Με το γραφείο όλα καλά όπως πάντα βέβαια.
Μάγκες πήγα και είδα το Avatar: The Way of Water.
Πολύ ωραία ταινία.
Σας την προτείνω ειδικά τώρα μέσα στις γιορτές.
Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους σας.
Α.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 21, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου