Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 42 10
Call-Girls 103885
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα συναγωνιστές, η συνάντηση μου με την Έμμα γρήγορα θα ξεχαστεί. Όχι γιατί το κορίτσι δεν έκανε κάτι καλό αλλά όπως λέω και στον τίτλο όλα τα έκανε τελείως μηχανικά, τουλάχιστον σε μένα αυτό μου έβγαλε.
Η Έμμα ήρθε στην ώρα της μπήκε με αέρα στο δωμάτιο και ήταν παιχνιδιάρα. Ωραία λέω θα περάσουμε καλά, αλλά δυστυχώς αυτό γρήγορα άλλαξε, γιατί με το που πήρε τα χρήματα τα οποία τα είχα στο τραπεζάκι πήγε για μπάνιο και όταν βγήκε ξεκίνησε τα πάντα σε ένα μοτίβο το οποίο δεν το αλλάζει. Ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει, φιλάει με γλώσσα, και μετά κατέβηκε προς τα κάτω. Καθώς κατέβαινε πήγα να της σταματήσω για να κάνουμε και άλλες γουτσουνιες και αντέδρασε, είπε no no no I play now και κατέβηκε με την μια προς τα κάτω. Έκανε καλή πιπα πέρασε και από τις μπάλες, αλλά έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα δύο φορές. Μετά περνει το σκουφάκι το βάζει και ανεβαίνει. Έβγαζε κάτι ψεύτικες κραυγές αλλά μέχρι εκεί τίποτα το ιδιαίτερο. Την γυρνάω σε ανάποδη καβαλαρισα και έτσι ήρθε το τέλος. Λίγο πριν τελειώσω της είπα ότι τελειώνω για να σηκωθεικαι να τα ρίξω στην πλάτη της και αυτή το βιολί της και έτσι τελείωσα μέσα στην καποτα και μου δικαιολογηθηκε ότι γούσταρε και δεν ήθελε να χαλάσει την στιγμή.
Μετά μπανακι και ξεκίνημα από την μεριά μου το χαμουρεμα. Έκανε ακριβώς την ίδια άνοστη πιπα και την γυρνάω ανάσκελα και απλώς άνοιξε τα πόδια και τίποτα άλλο. Όταν έπιασα το πόδι της και πήγα να το βάλω στην μέση μου το πήρε και το ξαναέβαλε όπως ήταν. Την βάζω στα 4 ,αμέσως κατέβασε τα χέρια της και την πλάτη της στο κρεβάτι, λες και ήταν κουρασμένη. Μπήκα και άρχισα το σφυροκοπημα, αντέχει η αλήθεια είναι. Έτσι έφτασε το τέλος καιβτα έριξα στην πλάτη της.
Μπανακι και έφυγε από το δωμάτιο. Αυτά έγιναν με την Εμμα.
Καλές γιορτές εύχομαι με υγεία και χαρά!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν