Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 14 10
Call-Girls
52897
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ημέρα πηδήματος fake. Και οι 7 προηγούμενες κριτικές με βρίσκουν σχεδόν σύμφωνο σε όλα ως προς τα χαρακτηριστικά της και την συμμετοχή της. Ήθελα μια gfe κατάσταση και η πουτανίτσα το κατέχει καλά το θέατρο, σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι ήταν αυτό που ήθελε και εκείνη μαζί σου, μου θύμισε στην ηθοποιία σε πολλά την Elen από το yourangels.gr πριν 2 χρόνια Λόγω των περιορισμών του bou, η βαθμολογία μου: πρόσωπο τουλάχιστον 7,5 σώμα 8 (χάνει στο μέγεθος του στήθους) γενική συμπεριφορά και συμμετοχή καθαρά 9άρια σχέση αξίας κόστους 7 (δεν είναι για 150). δεν μου άρεσε που ήταν μερικά αξύριστη στο μουνί της αλλά τουλάχιστον είναι ολοκάθαρη παντού. Στην επικοινωνία με το γραφείο έβαλα μέτρια γιατί θεωρώ απαράδεκτο να έχουν φωλιάσει τις δούλες τους σε μία σκατογειτονιά που κινδυνεύει κάποιος να του κλέψουν ακόμα και τις τσίχλες (!) αν και το ξενοδοχείο δεν ήταν κακό. Επανάληψη με την συγκεκριμένη ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον. Καλές Γιορτές!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 13, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2022
Σε ποια περιοχη ειναι το χοτελι μυστη?
Blastbeat208
13 Δεκεμβρίου, 2022
@blastbeat: κάπου μεταξύ Μεταξουργείο Κεραμεικός στα χειρότερα σημεία τους. Αν σε παίρνει για outcall, προτίμησε το. κακώς δεν έβαλα στην επικοινωνία = κακή για τον συγκεκριμένο και μόνο λόγο.
B
BikPenn
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2