Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 105 10
Call-Girls 320578
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ας μιλήσουμε για τη Sienna. Την κυρία που όλοι θα θέλαμε για ιδιαίτερη γραμματέα.

Από την προηγούμενη φορά που ήταν εδώ ήθελα να την δοκιμάσω, την δοκίμασα τώρα που επέστρεψε για πολλοστή φορά. Καλή επικοινωνία με το γραφείο, την επισκέφτηκα στο χώρο της.

Για κάποιον λόγο, δεν είχα καθόλου άγχος. Κάτι μου έλεγε πώς θα συναντήσω την κυρία των φωτογραφιών, χωρίς τίποτα το διαφορετικό. Πράγματι. Τοκ τοκ και μου ανοίγει μια κυρία. Ότι βλέπετε στις φωτό, αυτό θα δείτε. Πολύ όμορφη, με περιποιημένα ξανθά μαλλιά, μοσχομυριστή, με σώμα κόλαση. Η μόνη παρασπονδία, είναι ότι δεν είναι 26, φαίνεται εξάλλου από τις φωτό, αλλά 35. Για την ηλικία της, το σώμα της καλοδιατηρημένο, το πρόσωπο επίσης, αν και το διακριτικό μακιγιάζ κάνει θαύματα.

Με υποδέχεται χαμογελαστή, με μαύρα εσώρουχα και μαύρες ψηλές κάλτσες. Είχα φτιαχτεί ήδη. Είχαμε μια αμηχανία στην αρχή, το συνήθισα πια, η κυρία όμως μονίμως με χαμόγελο, με ευγενικά μάτια, σε προϊδεάζει για μια ευχάριστη συνέχεια.

Βγαίνω από το ντουζ, ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα και σκάει ένα χαμόγελο όλο νόημα, ενώ τα ζεστά της μάτια με χαλαρώνουν αμέσως. Ξαπλώνω δίπλα της και χωρίς να χάσει χρόνο, ανεβαίνει πάνω μου και σκάσανε τα πρώτα γλωσσόφιλα. Πολύ ζεστά, ανταποδίδει τα φιλιά στο λαιμό και τα αυτιά, πριν αρχίσει να γλύφει παντού και κατεβεί χαμηλά για μια εξαιρετική πίπα. Δεν τον βάζει όλο μέσα, αλλά γλύφει παντού, και αρχίδια ρουφάει, κάνει κόλπα με τη γλώσσα της. Δεν ήταν η συνηθισμένη πίπα που μου αρέσει, όμως ήταν ξεχωριστή εμπειρία, κάτι το διαφορετικό και δεν παραπονέθηκα καθόλου.

Στήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε μου επέτρεψε να παραμερίσω το στρινγκ και να της βάλω δάχτυλο, είχε γίνει πολύ υγρή. Όχι λάθος, αυτή το παραμέρισε και με άφησε να την δαχτυλιάσω. Απολάμβανα να την βλέπω μπουκωμένη ενώ της έτριβα το μουνί. Κάπου εδώ έβγαλε και τον πρώτο αναστεναγμό.

Την σταματάω, πάω πίσω της και της βγάζω τα εσώρουχα ενώ το σώμα μου ήταν κολλημένο στο δικό της και ταυτόχρονα μου τον παίζει. Γυρνάει και βλέπω ένα υπέροχο βυζάκι με πανέμορφες ρωγίτσες, παρομοίως ένα υπέροχο μουνί κι έναν κώλο που θα τον θυμάσαι μέχρι τον τάφο σου.

Μου φόρεσε καπότα και με καβάλησε για ένα αισθησιακό σεξ που γρήγορα έγινε άγριο. Τζελ δε χρειάστηκε. Χοροπηδούσε με γρήγορο ρυθμό, οι ρώγες της σερβιρισμένες έτοιμες να τις γλύφω, συνεχίσαμε με γλωσσόφιλα. Τα σώματα μας έγιναν ένα και μείναμε αρκετά έτσι πριν την ξαπλώσω για ιεραποστολικό με διάφορες παραλλαγές. Πολύ ευλύγιστη, με άφησε να τη χειριστώ όπως θέλω, είχα την αίσθηση πώς γούσταρε. Αποζητούσε το τρίψιμο της κλειτορίδας, της το προσφέρω απλόχερα, είχε καυλώσει αρκετά.

Την γυρνάω στα τέσσερα, όπου πήρε από τα καλύτερα στησίματα που έχω δει, ξάπλωσε με τα χέρια σε έκταση. Η θέα πανέμορφη, τέτοιος κώλος θα μνημονεύεται για πολύ καιρό. Μείναμε αρκετά έτσι πριν την ξαναγυρίσω στο ιεραποστολικό με τα πόδια στους ώμους για την κατάθεση, ήθελα να έχω eye contact και ανταποκρίθηκε. Αναπόφευκτα, το τέλος ήρθε με δυνατό χύσιμο, πήρε έκφραση ικανοποίησης. Χαμογελάει και μου σκάει ένα φιλί στον αέρα, της το ανταποδίδω ενώ είμαι ακόμα μέσα της, δε βιαζόταν να τραβηχτώ.

Με καθαρίζει με μωρομάντιλα, τι φάση κι αυτή να θέλει να με καθαρίζει προσεκτικά, αφού έτσι κι αλλιώς θα έμπαινα για ντουζ. Αλλά είχε πολύ πλάκα, με κοιτάει με πονηρό χαμόγελο και συνεχίσαμε τα γλωσσόφιλα πριν μπω επιτέλους στο μπάνιο.

Συνεχίσαμε με χαλαρή κουβεντούλα, η ευγένεια δεν έφυγε ποτέ, ήταν περίεργη για μένα. Το εκτίμησα, είπαμε πράγματα τα οποία τα κρατάω για μένα, αγκαλιαστήκαμε ζεστά με ευχές για το υπόλοιπο του έτους που φεύγει, και αποχώρησα. Μου άρεσε πολύ που άνοιξε την πόρτα και κατά την έξοδο μου, μου τράβαγε το χέρι μέχρι τα δάχτυλα μας να χάσουν επαφή, ενώ διατηρούμε το eye contact. Δείγμα του πόσο ευγενική κυρία είναι.

H Sienna είναι μια πολύ ζεστή και ευγενική κυρία, που αν πιάσει ότι γουστάρεις άγριο σεξ, θα στο ανταποδώσει. Πολύ εύκολη στο χειρισμό, δε θα σου πει πουθενά όχι, έχει τον τρόπο της να σε καυλώσει. Και από επικοινωνία σκίζει. Μια άριστη επαγγελματίας, φαίνεται ότι ξέρει τι κάνει, κάνει το παν να ευχαριστήσει τις απαιτήσεις σου και δεν ντρέπεται καθόλου. Το σημαντικότερο είναι ότι αν είσαι ευγενής, θα στο ανταποδώσει στο περίσσιο. Σίγουρα θα την ξαναδώ.

Έχω την εντύπωση πώς είναι σαν το καλό κρασί. Όσο παλιώνει, τόσο καλύτερο.

Ψάχνω ήδη για το ακριβότερο κρασί και θα την πάρω στα βουνά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
126
Likes:
32.346
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, kwstasxat, DoBeL και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2022
Σου προτείνω chateau cantemerle με φοβερό vfm γύρω στα 50ευρω.
Αν τώρα θέλεις το ακριβότερο chateau petrus η lafite Rothschild over 3000ευρω.
review reaction 3 bigmountain89, Annapurna
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1