Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 19 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Οχι τοσο ομορφη στο προσωπο αλλα ουτε και ασχημη, πιο καθημερινη...
Το σωμα πολυ πιο κοντα στις φωτογραφιες, με βυζι οχι Β+ αλλα Α+ και κωλο λιγακι πιο απλο.
Δεν ξερει αγγλικα αλλα ειναι ευγενικη και με το χαμογελο της διευκολυνει το σπασιμο του παγου οπως και με τα φιλια στο στομα που τα δινει ευκολα απο την αρχη. Η πιπα αν και προσπαθει και γλυφει αρχιδια δεν εχει κατι το εντυπωσιακο να αναφερω...
Ηταν περιποιημενη οπως και καθαρη και εγλειψα τις ρωγες της και το μουνι της για οση ωρα μου αρεσε με αποτελεσμα να την υγρανω και οι ρωγες της να σφιξουν.
Απο στησιματα το πιο δυσκολο ηταν το ιεραποστολικο με τα ποδια της στους ωμους μου στο οποιο δεν δυσκολευτηκε καθολου και το απολαυσα βλεποντας στο προσωπο της τις αλλαγες που εφεραν οι καυλες που της προκαλεσα. Τα πρωτα χυσια τα εριξα πανω στα μπουτια της και με αφησε να την κοιταξω καλα πριν παει να πλυθει.
Στο διαλειμμα αφου δεν μπορουσε να γινει κουβεντα ξεκινησα προκαταρκτικα παιζοντας με το μουνι της και με τον κωλο της. Δαχτυλα επετρεψε επιφανειακα στο κωλο και βαθια στο μουνι. Μου στηθηκε σε ντογκι και της το γαμησα αρχικα με δυο δαχτυλα μεχρι να κατεβασει υγρα. Με τις καυλες που ειχε μου εκανε ενα βελτιωμενο τσιμπουκι πριν αρχισουμε το γαμησι. Συνολικα αν και δεν επαιρνε πρωτοβουλιες ηξερε τι να κανει και ποτε αλλα και δεν εφερε εμποδια σε οτι της ζητησα.
Εβγαλε εναν αναστεναγμο ανακουφισης οπως εμπαινα στο μουνι της, σαν να ανυπομονουσε για ωρα. Στημενη στα τεσσερα σε ολη τη διαρκεια του δευτερου γυρου εδειχνε πιο ευχαριστημενη και απο εμενα. Ο κωλος της εφαγε μερικα χαστουκια που ηταν αυτο που χρειαζωμουν για να ανεβασω τον ρυθμο. Ειχε τις καταλληλες αντοχες, ακομα ισως και για πιο αγριες καταστασεις…
Συνολικα για μια φορα ηταν ικανοποιητικη και σιγουρα δεν κλαιω τα λεφτα μου αλλα μεχρι εκει...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή