Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 90 10
Call-Girls 206652
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Αλεξία είναι μια Μιλφ πολλά χρόνια στο κουρμπετι. Την έκλεισα.πολυ εύκολα.αν και επικρατεί ένας μύθος ότι δύσκολα πλέον την βρίσκεις. Ότι να ναι. Το σώμα της έχει πάρει την κατιούσα και είναι φυσιολογικό αυτό γιατί νομίζω ότι είναι στα μέσα της δεκαετίας των 40.Το ραντεβού το κλείσαμε για το αγαπημένο μου ξενοδοχείο τον Πρίαμο στο Παγκράτι. Έχει αρκετά τατουάζ με ονόματα στα χέρια κι ένα καβλωτικο στην μέση με κατεύθυνση τον κώλο της.Εχει τα κιλά της μπορείς να την χαρακτηρίσεις νταρντανα η γεροδεμένη στην καλύτερη. Αλλά όμως είναι ζωντανό βιαγκρα. Δύο γύροι έντονου σεξ. Με πολύ ιδρώτα και ένταση. Στο doggy άλειφα τον ιδρώτα στην τεράστια κωλάρα της. Κατάφερε η πουτσα να μην μου πέσει καθόλου. Με το που έχυσα την πρώτη φορά στο στόμα της παρέμεινα καυλωμένος και αφού τα έφτυσε και με είδε καβλωμενο ακόμα με σκούπισε με υγρό μαντηλάκι και μου συνέχισε την πίπα. Πολύ έντονο σεξ και χύσιμο πάλι στο στόμα της. Στο τέλος με πείραξε και μου είπε είσαι πολύ νέος και όμορφος για να πας με εσκορτς. Της λέω είμαι εθισμένος και πάω σχεδόν καθημερινά 12 χρόνια με κορίτσια του χώρου. Κάναμε ντουζάκι φιλήθηκαμε δώσαμε ένα φιλάκι και ο καθένας σπίτι του

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Elganador
Γλομπεάρχης
149
Πόντοι:
31.348
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Km7699, Terori, aekaldo και 40 άλλα μέλη

Σχόλια

28 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2022
@elganador γραψε καμια μουφα κριτικη να παρεις κανενα δωρεαν γλειφομουνι, σα το φιλο σου το γεροξουρα το μικροτσουτσουνο. αναξιοπρεπες σιχαμα
review reaction 3 HoneyVoskos, Annapurna, hornyasfuck
12 Δεκεμβρίου, 2022
@elganador ουτε να προμοταρεις δε ξερεις... στην πεσανε οσοι εχουν παρει την Αλεξια, γιατι τα μισα απο αυτα που ειπες ηταν ψεματα. βλακα
review reaction 1 review reaction 2 Makis99, hornyasfuck
12 Δεκεμβρίου, 2022
Συγνωμη που επεμβαίνω με rough εχω πάει πολλές φορές και επειδή ο όρος βιασμός είναι σκληρός ας καταλάβουμε πως το λέμε...
Επειδή γαμαει σκληρά δεν σημαίνει ότι " βιάζει "
Ότι κάνει γίνεται συναινετικα αν κάποια κοπέλα που δεν το αντέχει θέλει να φύγει φεύγει....
12 Δεκεμβρίου, 2022
@roughfucker Άχρηστε άντρα υποκείμενο. Κατακάθι που όλο το νήμα του γκλαμουρ σε δούλευε. Εγώ έχω γνωρίσει και 15 άτομα από εδώ. Εσύ είσαι μια κοτουλα. Σε προκαλώ σε παρτουζα και πληρώνω εγώ την Γιολάντα να σε δούμε πόσο αξίζεις.
review reaction 1 Moku
12 Δεκεμβρίου, 2022
@Γιολάντα Magic
Οχι μονο δε φευγουν, θελουν κι αλλο....
12 Δεκεμβρίου, 2022
Κύριοι γιατί τσακώνεστε για την ηλικιά της Αλεξίας; Αφού το γράφει στο site της: 28 ετών είναι.
12 Δεκεμβρίου, 2022
Τυπακο πρώτα λες ότι είναι στα mid 40s μετά ότι δεν είναι με τίποτα κάτω από 40. Όταν η Αλεξία έπαιζε μπάλα εδώ μέσα πριν κοντά 6-7 χρόνια σε άλλα γραφεία αλλά και ως ανεξάρτητη σε προκαλώ να βρεις έστω έναν να λέει ότι τότε ήταν στα 35+

Όχι θα μας πεις εσύ που έχουμε γαμησει την Αλεξία πόσες φορές ο καθένας ότι είναι πλασ σαιζόν γριά να πούμε. Ρε πήγαινε κάνε μια βόλτα να δεις λίγο τι καιρό κάνει έξω.
review reaction 1 roughfucker
12 Δεκεμβρίου, 2022
@elgenador γνωρισες 15 ατομα απο εδω μεσα ?? τι λες ρε τελειωμενε, μεγαλες προσωπικοτητες. Να το λες στα παιδια σου σαν κατορθωμα.
Σιγα μην κανω με σενα παρτουζα τραγικε...Θα σου πει η γιολαντα, η σοφια, η ντασα, η τζεσικα, η ντιβα κι αλλες πολλες για μενα, που οταν με βλεπουνε γυαλιζει το ματι τους γιατι ξερουν οτι θα φυγουν με το μουνι στο χερι κ με το λαρυγγι τεντα.
13 Δεκεμβρίου, 2022
@roughfucker Εγώ αυτά που λέω τα εννοώ γιατί έχω μπέσα και ανδρισμό Δε χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν καταλαβαίνω από την απάντηση σου ότι δεν είσαι ΑΝΤΡΑΣ είσαι μια κότα λυρατη
review reaction 1 Moku
13 Δεκεμβρίου, 2022
@TOMCRUISE άσε τα εκλεκτά μέλη να τσακώνονται. Υπάρχει πρόοδος: τα ραντεβού θανάτου είναι πλέον παρελθόν. Τώρα ο εχθρός προκαλεί τον εχθρό σε γαμωμονομαχία και μάλιστα ο ένας κερνάει τον άλλο την Γιολ προκειμένου να φανεί ποιος γαμάει καλύτερα κλπ. Αυτό είναι ευγενής άμιλλα
review reaction 1 Elganador
28 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3